ESPANAINF.COM

Hospital Veterinari Costa Brava, Girona

Direccion Carrer de la Metal·lúrgia, 16, Girona
Telefono +34 972 30 36 47
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.bravavet.com
Categories Hospital veterinario, Servicio de urgencias veterinarias, Veterinario
Clasificacion 4.1 41 revision
Empresas similares cercanas
Clinica Veterinaria Muntaner — C/ de Muntaner, 431, Barcelona
GAREM Veterinarios 24 horas — Rambla Catalana, 9, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Clínica Veterinària HortaVet — Plaça de Castelao, 2, Barcelona
Centro Veterinario Saluki — C/ de Praga, 16, Barcelona

Hospital Veterinari Costa Brava opiniones

41
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Noemi
31 Octubre de 2023 20:02

Nos atendieron muy bien por teléfono y después en el centro. Le tuvimos que hacer muchas pruebas pero al final dieron con lo que tenía nuestro gato Bowling.

Jacinthe
31 Octubre de 2023 5:29

Somos los dueños de Simba, tanto las veterinarias, como las ayudantes todas han sido increíbles. Muy muy contentos.

jose
20 Octubre de 2023 4:54

Jo tinc un gos i per sort encara no ha tingut mai problemes, pero amb el gos que tenía abans, em van atendré sempre molt be, especialment la MARTA a la que li agraire sempre que va cuidar el meu estimat DUCK com si fos seu, gracies

Ester
11 Octubre de 2023 9:05

Gens organitzats amb les cites que et tenen esperant una hora. Preus excesius. Han esterelitzat el meu gos i desde l'operació que el gos no està bé. Potser no té res a veure. I la persona que ens ha visitat varies vegades un tracte bastant desagradable. Evidentment no donarem bones referències d'aquesta clinica

laura
30 Septiembre de 2023 19:55

Estic agraïda d'haver trobat en aquesta clínica una professionalitat i atenció immillorables! Moltes gràcies per cuidar tan bé d'en Zeus!

Isabel
09 Septiembre de 2023 3:31

Van tractar al nostre gos de manera EXCELENT i amb molt de carinyo! Estem molt contents del tracte rebut de la veterinaria Judit, una noia professional, molt carinyosa i que ens va transmetre molta confiança!

begoña
03 Agosto de 2023 23:30

Excelente atención.

La semana pasada nos dejó nuestro Max, un pitbull de doce años al que hemos querido muchísimo. Hasta ahora no hemos sido capaces de poder escribir una reseña por la inmensa tristeza de su pérdida.
Queremos agradecer el acompañamiento, las atenciones y los cuidados que nos han dado Núria, Judith, Marta y el resto del equipo en todo este proceso.
Hace nueve meses, Max tuvo varias intervenciones y un seguimiento médico muy intensivo. Gracias a esta intervención hemos podido tener a Max con nosotroscasi un año más.
Todo el equipo del Hospital Veterninari Costa Brava nos ha dispensado unos cuidados y unas atenciones muy delicadas además de un gran cariño hacia Max que nunca olvidaremos.
Consideramos que este centro veterinario es una referencia para el seguimiento médico de nuestros animales y para cualquier tipo de atención clínica.
Nunca lo olvidaremos y os tendremos siempre presentes.

Begoña y Pepe.

Mar
18 Julio de 2023 18:57

Para nosotros la buena atención es primordial. Siempre que pedimos cita nos atienden con puntualidad. Felicidades por las instalaciones y el equipo que tenéis!

Maribel
13 Julio de 2023 10:06

Muy fácil aparcar y sin apenas esperas. Personal muy agradable y profesional. Nos gustaron mucho las instalaciones.

Ivette
11 Julio de 2023 7:07

La meva experiència no va ser prou professional, com m'esperava. Entenc que era un cadell de gos mastí amb una cardiopatia, i van intervenir molts factors. Però, m'hauria agradat sinceritat i transparència si tan greu era per part de cardiologia, i una derivació a un altra clínica o centre que tingués els medis per poder haver fet el diagnòstic més precís. I no fer-me esperar 7 dies a què arribes un holter, que no teníeu i no va arribar a temps.

Per una altra banda, crec que tenir el cadell a urgències i que m'atenguin diferents veterinàries, cada cop que vaig, és més probable que les informacions més rellevants es perdin. L'única que em va explicar bé el què es podia o no es podia fer, va ser la infermera que va intentar reanimar-lo (ja tard).

Per una altra banda, fallo per part de recepció, que va oblidar de donar-me la seva petjada, i vaig haver de tornar a buscar-la.

RESPOSTA AL VOSTRE COMENTARI;
1- És FALS de que ens recomanessiu un altre centre i que nosaltres decidissim esperar, tenim el document que expresa que ens habiem de esperar 7 dies pel Holter, SENSE CAP RECOMANACIÓ NI DERIVACIÓ. Em sembla una falta de respecte i de professionalitat dir que nosaltres no vam voler fer més per ajudar al nostre cadell. Repeteixo, de que si ens atenen diferents professionals cada cop que anem, es NORMAL que la informació es perdi.
2- És FALS que VA MORIR PASSEJANT, i NO ens vau donar cap pauta de còm és el repòs absolut. La veterinària ens va dir no fer passeigos llargs (ÚNICAMENT).
3- És FALS de que la infermera fos una veterinària, primer perquè anava vestida amb el pijama de infermera i segon perquè ens ho va dir (LA ÚNICA PROFESSIONAL I EMPÀTICA DE TOTA LA CLÍNICA).

Tal com expreso al comentari, van intervenir més factors, però NO INVENTEU coses, una mica de respecte, siusplau.

Diego
14 Junio de 2023 11:51

Poso una estrella pel temps que sempre haig d’esperar (un minim d’una hora).
Fins i tot quan tenim hora programada sempre haig d’esperar.una llàstima

David
30 Mayo de 2023 10:57

Servei molt recomenable.
Van ser molt atens en tot moment tant amb en Pol, el meu gos, com amb mi i la meva parella. En tot moment ens van recomanar com seguir el camí perquè es recuperés, explicant-nos i sense forçar-nos a la hora fer una desició o altre en tot moment.
Pensen en tu i la teva mascota abans de fer diners.

Moltes gràcies per tot i contarem amb el vostre servei cuan l’haguim de necesitar.

user
24 Abril de 2023 8:01

Muy contentos de como nos trataron de principio a fin. Grandes profesionales que tratan con humanidad a nuestros mejores amigos. Totalmente recomendable.

Rebeca
14 Abril de 2023 7:40

Muy profesionales, son el claro ejemplo de que todo es posible si se quiere. Será mi veterinario de referencia. ¡Gracias chicos!

user
11 Abril de 2023 1:02

Para problemas serios con vuestras mascotas, Hospital Veterinari Costa Brava. Ya no sabía dónde acudir hasta que por fin encontré los mejores profesionales.

Noelia
14 Febrero de 2023 12:17

Molt bon tracte, amables i professionals. Han salvat la vida a la meva mascota, i l'han tractat com si estés a casa

encarni
10 Febrero de 2023 7:18

Pues yo solo tengo palabras de agradecimiento por salvar a mi perrito que tenia una obstrucción intestinal por huesos, estábamos desesperados porque todos los veterinarios que fuimos estaban ocupados sin horas y ellos nos atendieron rápidos y y muy eficientes, lo dejamos ingresado y nos daban el parte cada dia. Seguimos con total confianza y encantados.

Carolina
21 Enero de 2023 3:54

Tracte impersonal, falta d’informació constant de com estava la nostra gateta (4 dies ingressada), no ens van consultar absolutament res ni ens van donar el pressupost que ens van dir. Ens vam trobar amb una factura de mes de 600€, una barbaritat. No poso 1 estrella perque el tractament que li van fer va ser correcte, tot i que la van sedar varies vegades sense dir-nos res. Està clar que les protectores no els interessem, una llàstima que no ajudin en aquest sentit, cosa que sí fan altres veterinaris mes competents. No hi tornarem.

Jesus
15 Enero de 2023 22:51

Muy buen trato y muy hamable todos solo decir que muchas gracias si no fuera por hustedes mi perrita hoy no estaría y la aveis cuidado como si fuera buestra así que recomiendo a todos que vallais

Ana
29 Diciembre de 2022 11:45

Gracias Lluís, Núria, Marta y Judit y resto de equipo. Sin vosotros Nala no hubiera podido sobrevivir.

Agregar una opinion