ESPANAINF.COM

Hostal Moline, Girona

Direccion Barri Bruguera, s/n, Bruguera, Girona
Telefono +34 626 32 47 88
Sitio web www.hostalmoline.com
Categories Hotel
Clasificacion 4.4 57 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Catalunya Park — Passeig d'en Salvador Mauri, 9, Ribes de Freser, Girona
Hotel Catalunya — Carrer de Sant Quinti, 37, Ribes de Freser, Girona
Hotel Sant Antoni — Carrer de Sant Quinti, 55, Ribes de Freser, Girona
Hotel Restaurante Terralta — El Baell, S/N, Campelles, Girona

Hotel Hostal Moline opiniones

57
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Mari
17 Noviembre de 2023 19:46

Vam estar allotjats el cap de setmana. Hostal molt confortable, l'habitació que cubreix totes les necessitats, acollidora i decorada amb molt de gust. El servei del personal molt proper, encantadors, et fan sentir com a casa. El menjar de 10, l'esmorzar bonísssim, a destacar els canelons, una passada! El xai, exquisit, i les vistes expectaculars! Felicitats per donar tant bon servei, molt agraïts a la Marta per la atenció i la amabilitat. Ben segur que hi tornarem!

dolors
02 Septiembre de 2023 12:15

Només volia dir un parell de coses al Sr. Charly Hyde. Sóc la Dolors, antiga propietària del Hostal Moliné. Primer de tot, no vàreu venir a veurem a mi. Amb tants anys ha passat molta gent per el hostal, uns han set clients, altres amb una certa amistat i alguns fins i tot com membres de família. Tinc que dir-vos que a vosaltres ni us recordo ni per bé ni per mal, pro tant se val, de tot això fa 30 anys i encara esperaveu una alfombra vermella? No discutiré pas res, només dir-vos que el meu fill i la meva jove, estan portant l'hostal magníficament i només cal mirar les altres ressenyes. Efectivament no tenen servei de bar, perquè no els convé, perquè no els va bé, O simplement no els dóna la gana. Vàreu veure algun cartell que posés bar? No perquè no n'hi ha enlloc. Pro si que ni han que avisen que no ofereixen aquest servei. I lo principat de tot, la noia "recepcionista" és la Marta, la meva jove que està fent junt al meu fill una magnífica feina i per cert, té una educació que molta gent amb molts més anys no arribaran mai a aconseguir. En el cas de que torneu a vindré a Bruguera, NO CAL QUE AMB VINGUEU A VEURE. Apa d'aquí a 30 anys tornem a parlar.

Fernando
24 Agosto de 2023 7:19

El menjar sublim (la escuma de crema catalana per treire's el barret).
Habitacions molt comodes, llits de 10. Es descansava molt be.
Hostal: cuidat amb el mes mínim detall.
Entorn, Molt bónic, muntanyes a prop i tot molt verd.
Servei: Genial, qlsevol petició va ser atesa amb molta cura.

Tornarem a repetir sens dubte.

Carles
19 Agosto de 2023 10:44

Entre los años 85-98, éramos clientes a veces de verano y otras de invierno. Funcionaba con el "boca a boca". Lo recomendé a muchos compañeros y amigos.fueron subiendo precios.
Éste fin de semana, subimos a ver a Dolors (propietaria). La recepcionista nos comunicó de mala manera que estaba jubilada. Quisimos tomar algo, para calmar el calor que hacia (en todo el pueblo, no hay ninguna fuente con agua), NO SIRVEN NADA, si no estás hospedado.

La respuesta no dice verdad, contestó de malas maneras (tendría un mal día) y no insistimos.

Sca
14 Agosto de 2023 23:45

Només varem anar per dinar.

Excel·lent menjar, els canelons son molt bons i la espatlla de xai realment increible. Varem acabar el apat estupendament, fent les postres a la terrassa, exquisits són els raviolis de xocolata acompañats d'un bonissim gelat de gerds.

Entorn idil·lic, l'únic problema és, potser, el complicat accés al poble/recinte amb cotxes amples.

Jordi
25 Julio de 2023 18:40

Juliol 23, dues vegades a dinar. Una cuina excelent. Els plats de cassola molt bons. Una visita molt recomanable si vas a Ribes. Sobretot truqueu per reservar.

Isabel
23 Julio de 2023 22:05

Me he alojado una noche con un grupo de amigos. Es un lugar con mucho encanto. El trato recibido por Pilar y Mario ha sido exquisito. Mí habitación muy bonita y cómoda y estaba súper limpio todo. Lo recomiendo absolutamente.

Roland
30 Abril de 2023 2:56

Un lugar increíble.
Tan sólo por la comida ya vale mucho la pena.
Las instalaciones están muy bien y agradables. Muy bien ubicado para hacer excursiones.
Lo mejor: el personal, super amables, te alegran el día.

LSantiago
30 Abril de 2023 1:59

Un sitio increíble donde desconectar del mundo. La cena muy rica (escudella y estofado de venado).

Albert
27 Marzo de 2023 23:06

Restaurant excel·lent. Cuina casolana de molt bona qualitat. Recomano especialment les postres de gratinat de taronja amb gelat de nata. Servei impecable i entorn preciós.

Irene
02 Marzo de 2023 2:43

Small rural hotel in a beautiful mountain site near Ribes de Freser. The cozy restaurant offers a great selection of Catalan specialties cooked with good product, quality and taste. We enjoyed the salads, grilled vegetables, the meat options and the wine selection. Large outside patio ideal for sunny days, overlooking the forested valley.

María
24 Diciembre de 2022 4:49

Estuve hace 40 años y que desilusión cuuando he vuelto.ha perdido todo el encanto de pueblo, todo reformado, solo he estado comiendo, y me ha decepcionado bastante, la comida, la sopa muy aguachirri y los canelones muy sosos.
Ha perdido todo el encanto que tenia.
No volveré.

ramon
06 Noviembre de 2022 17:40

Servicio muy correcto.
Espacio hermoso.
Comida notable.
Flojos los postres.
Pan de acompañamiento era puea goma.

Esther
01 Noviembre de 2022 20:41

Hem dinat molt bé, productes de qualitat, ben cuinat i ben presentat. Personal molt amable.

josep
16 Octubre de 2022 20:25

Dinar amb amics. No tenen menú (al menys aquest més d'agost), lloc magnífic amb bones vistes, poble petit però amb encant especial (als peus del conegut Taga).
L'espai interior del restaurant es molt acollidor, nét i endreçat. El servei es amable i els plats surten de cuina amb relativa rapidesa.
Varietat de plats (per tots els gustos) i possibilitat d'escollir vins de diverses D. O.
Els lavabos són amplis, néts i amb decoració molt agradable.
Recomanable reservar abans d'anar-hi.
Tenen aparcament a tocar del restaurant.

joan
27 Septiembre de 2022 15:26

En el magnìfic entorn de la Vall de Ribes s'hi troba aquest hostal molt ben reformat i amb molt de gust. Vistes marevelloses, entorn idíl·lic i tot amb una atenció i servei molt professional i amable.
Nosaltres, de moment, nomès hi he pogut anar a dinar i l'experiència a sigut perfecte, productes d'alta qualitat, de proximitat i molt ben elaborats.
Recomano una escapada per gaudir d'aquesta oportunitat, ho agraireu.

Jose
18 Septiembre de 2022 8:18

Precioso lugar para desconectar y descansar con unas vistas increíbles. Nos íbamos a quedar 1 sola noche pero nos gusto tanto que tuvimos suerte de prolongar.

Recomiendo la cena de buena calidad y con un precio correcto. Los postres eso si se pueden mejorar.

Y en el desayuno es sorprendente que pongan aceite de olvida virgen o de girasol en vez de aceite de oliva virgen extra. Lo siento pero un andaluz no perdona esos detalles.las habitaciones correctas pero muy pequeñas y un poco claustrofóbicas por el poco espacio que hay para 2

a pesar de mis criticas positivas el sitio merece 5 estrellas

Conchita
14 Septiembre de 2022 13:34

Entre Ribes de Freser y Ogassa
Muy bien ubicado y con un servicio excelente
Cogimos media pensión, y tanto la cena como el desayuno, fueron buenísimos
Muchas gracias Marta Moliné

Sandra
19 Agosto de 2022 5:32

Un lloc preciós, amb unes vistes espectaculars, sopar i esmorzar boníssims i contundents, però el millor, sens dubte, el tracte amable i proper de la Marta. Moltes gràcies per tot, tornarem!

Emiliano
18 Agosto de 2022 21:53

Solo conozco lo que es el restaurante, pues he ido a comer varias veces y mi opinion no puede ser mejor, desde el sitio en rl que esta ubicado, las espectaculares vistas de las que se disfruta mientras comes, el servicio muy atento y amable y la comida con una carta no demasiado extensa (no hay pescsdo) pero cualquier plato muy bien elaborado, se nota que estan hechos con cariño desde los entrantes hasta el postre y todo a un precio bastante asequible, mi enhorabuena a los dueños.

Agregar una opinion