ESPANAINF.COM

Hostal Restaurant L' Escon, Girona

Direccion Carrer Conflent, 6, Llanars, Girona
Telefono +34 972 74 10 62
Sitio web www.lesconhostal.com
Categories Pensión, Hotel, Restaurante mediterráneo, Restaurante
Clasificacion 4.2 21 revision
(El de dalt)
Empresas similares cercanas
Hostal Restaurant Pastoret — Plaça dels Països Catalans, 10, Vilallonga de Ter, Girona

Hostal Restaurant L' Escon opiniones

21
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Mari
17 Agosto de 2023 10:30

La habitación amplia y limpia. Hemos ido a conocer el entorno natural, es decir madrugar y volver tarde. La nota es por:
1. Al llegar nos dijeron que no daban cenas, que está en la web (acabo de mirar y pone cenas de 21 a 22.30), y que cierran cocina a las 17.00 tras las comidas. Teniendo en cuenta que hay días en los que no hay ningún sitio para cenar en Llanars, nos descolocó.
2. Eso tb significa que a partir de las 18 o así no hay nadie para atender en persona
3. Nos dijeron que para picnics o bocadillos, sin problemas, pero en horario de cocina (de 9 a 17.00), es decir, si madrugas y vuelves tarde, nada.
4. Si tienes la mala suerte de tener la habitación cerca de la cocina (estábamos justo encima), oyes el refrigerador toda la noche
5. Un día a las 6.30 de la mañana se pusieron a descargar cosas para el hotel y a hablar en voz alta, justo en la entrada debajo de las habitaciones, despertándonos.
No es un lugar para montañeros.

Alex
02 Julio de 2023 10:42

Buscábamos lugar para comer en Llanars y llegamos a este restaurante por casualidad. Ha valido mucho la pena. Estaba muy rico todo y la chica que te atiende muy maja. Vale la pena comer en este restaurante

SERGIO
17 Abril de 2023 9:32

Hemos comido en el restaurante, comida 'cassolan' muy buena y muy amables todos.

Josep
09 Abril de 2023 11:06

Vàrem anar a dinar amb família (5 de grans i una nena petita), el tracte i servei va ser excel·lent, rapidesa en la comanda tant menú com carta i recomanem entre altres plats, els entremesos i el calamars a la romana.
La qualitat preu molt bona. Hi anem sempre que podem i repetim.

Marc
10 Marzo de 2023 17:36

El tracte és estupendu, i el menjar boníssim! Us ho recomano tot, però sobretot el melós de vedella! Brutal! Tenen menú i carta.

Manel
07 Marzo de 2023 1:57

Estuve comiendo allí, y bastante bien. Precio en la media, y la comida me ha gustado. Yo no tengo ninguna objeción al lugar, y la zona es muy bonita para pasar el día.

Carles
06 Marzo de 2023 9:45

Observant les altres ressenyes, devíem ensopegar un mal dia. Durant aquest pont de la Puríssima, però essent divendres (laborable) ens van oferir carta i menú a 20 euros quan veig que n'hi ha a 14 (els dies laborables). No passa res.

El menú consta de primer, segon i postres. Aigua i vi de la casa. En el nostre cas ens van portar un gerra, però a altres taules els van portar aigua embotellada (suposo que perquè era freda). Quant a les racions, ens vàrem quedar amb gana. Macarrons correctes, però el conill tenim la convicció que no era fresc. Que havent-hi cases de pagès que n'ofereixen a km 0. Les verdures amb excés d'oli. No vàrem pensar a demanar all i oli, però tampoc se'ns va oferir (un detall). Cas de voler un refresc, no està inclòs. Els postres tampoc són casolans, cosa que en establiments que tenen productors km 0 sempre és d'agrair.

Si ara hi hagués de tornar, sense dubte agafaria l'escudella. El sol fet de servir-la a la taula i amb l'olla, fa que esdevingui casolà.

Quant al servei, correctes, amables i simpàtics. Sens dubte, és el millor.

El que també va molt bé és que hi hagi un pàrquing just al costat.

Alberto
15 Noviembre de 2022 17:21

Muy buena atención al cliente. Trato cercano. Buena relación calidad - precio. Buena ubicación.

W. B.
09 Noviembre de 2022 15:17

Hôtel simple mais suffisant, personnel accueillant.bon petit déjeuner. Mais par dessus tout je tiens à signaler un excellent "service après-vente" Le lendemain de mon départ, je me suis aperçu que j'avais oublié des effets dans ma chambre. J'ai aussitôt téléphoné à l'hôtel. Mes affaires ont été mises de coté et on m'a conseillé utilement sur la manière de me les faire envoyer. Ensuite on m'a tenu informé jusqu'à le prise en charge par une société de courrier de mes affaires qu'ils avaient emballées. Ils m'ont même envoyé une photo du colis prêt à partir.

Toni
04 Noviembre de 2022 14:08

Balcó a l'habitació fantàstic. Molt bones vistes i entorn tranquil i força agradable. El bany una mica antiquat. Les estàncies sembla que faci quaranta o cinquanta anys que no s'hagin renovat en absolut. El poble té força encant i està gairebé al costat de Camprodon (20 minuts a peu en un agradable passeig). Un indret tranquil i relaxant. El preu és una mica alt pel que ofereix. L'allotjament està més al nivell mitjà del Pirineu aragonès que no pas al del Pirineu andorrà, al de la vall d'Aran o fins i tot al del Pallars Sobirà.

Miguel
31 Octubre de 2022 13:04

Trato muy atento y amable, cocina típica catalana. Ventanales con muy buenas vistas del entorno

Albert
25 Octubre de 2022 21:57

Molt bon menjar casolà a un preu més que raonable.
Opció de menú també en festiu.
Hem tastat brandada de bacallà, canelons, calamars a la romana i escamarlans a la planxa.
A destacar els calamars a la romana, fets a l'establiment sens dubte. Amb un d'aquells arrebossats flonjos i el calamar gens dur.
Tot el personal molt amable en tot moment.
Magnífiques vistes des del menjador.
Si reserveu vigileu on ho feu!
Hi ha un establiment en el mateix municipi amb el mateix nom, i un altre a Llambilles!
Ull!

Marta
15 Octubre de 2022 9:25

Un lloc indispensable si ets per Llanars o la zona, menjar casolà de menú o carta, els plats són complets i molt bons. Ens agrada anar-hi sovint a menjar cargols i carn a la brasa!

Carmen
06 Octubre de 2022 16:24

Hem fet una petita excursió amb família i ho hem arrodonit dinant aquí, bon tracte, bon dinar cassolà fet amb cura i molt bon preu, segur que tornem

Carles
27 Septiembre de 2022 7:19

Ens van recomanar anar-hi i la veritat que va ser un encert!
Un menú correcte de preu i les porcions també correctes.
Els propietaris molt propers i molt amables amb tots els clients.
Tal i com els hi vam dir, tornarem sense dubtar-ho.
Millor encarregar, ja que es sol emplenar en facilitat.

Eduardo
25 Septiembre de 2022 4:06

El hostal original estaba a pie de carretera y aún sirven comidas. Este está dentro del pueblo. Un hostal sencillo, limpio y con lo básico para pasar la noche. El servicio es muy atento. Los desayunos son generosos y el precio ajustado. Deja un buen gusto de boca

Andre
24 Septiembre de 2022 14:57

Tout est bien patron et personnel super petit déjeuner au top et repas excellent 10 sur 10

La’
16 Septiembre de 2022 9:15

Restaurant ubicat a un petit i tranquil poble del Ripollés, on es poden fer moltes excursions. El menjar, cassolà i boníssim amb racions complertes. L’atenció propera i excel•lent. Hi ha menú diari per 14€ i també carta. Molt recomanable si vas per la zona.

M B
13 Septiembre de 2022 23:01

SÚPER! Tot perfecte, i bany amb banyera
El servei, amable a més no poder
El recomano del tot

Teresa
05 Septiembre de 2022 3:03

Cenamos, servicio familiar, no tiene carta te comenta lo que tienen, todo es bueno pero tenéis que pedir la tabla de embutidos, buenísimos

Agregar una opinion