ESPANAINF.COM

Hostal Restaurant Santa Maria, Barcelona

Direccion Av. Manuel Lopez, 6, Santa Maria d'Oló, Barcelona
Telefono +34 938 38 50 01
Sitio web www.hostalsantamaria.cat
Categories Bar restaurante, Cafetería, Restaurante de cocina catalana, Hotel
Clasificacion 4.8 9 opiniones
Empresas similares cercanas
El Racó de Mas-Rampinyo — Carrer Santa Fe, 26, Montcada i Reixac, Barcelona
Bocca di Bonifacio — C/ d'Ausiàs Marc, 43, Barcelona
Louise Se Va — Carrer de Fulton, 12, Barcelona
Absenta 1893 — Carrer de l'Hospital, 75, Barcelona

Hostal Restaurant Santa Maria opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Teràpies
11 Agosto de 2023 3:10

Menu entre semana: Bon menjar i cassolà. Servei ràpid. Personal amable. Tranquilitat, i ampli. 5

Enric
29 Julio de 2023 4:30

Ideal per fer una parada si feu la ruta de l, Abat Oliba o el Camí de Sant Jaume Català. El tracte, més familiar impossible. Les habitacions són còmodes i el menjar extraordinari. La relació preu qualitat és excel·lent i a més l'endemà, si seguiu ruta a peu, us acompanyaran en vehicle fins el trencall, per estalviar-vos els dos quilòmetres de pujada impietosa per carretera. En definitiva, un 10!

Maria
24 Julio de 2023 2:18

Hoy hemos comido de nuevo ahí. El dueño es muy agradable, y también el camarero que nos atendió. Comimos menú que es a un precio muy asequible. Uno de los platos era garbanzos con costilla de cerdo. Los garbanzos son de la Finca Altimiras. La dorada a la plancha, perfecta de cocción y sabor. Toda la comida estaba muy buena y es comida casera muy bién cocinada. Varian el menú a menudo.
En el Hostal nosotros actualmente no hemos estado, pero hace ya varios años solían ir unos familiares nuestros cada mes de Julio y estaban muy contentos de estar en este Hostal por lo bién atendidos, cuidados y por que el Hostal es muy céntrico.

Ernesto
21 Mayo de 2023 16:30

Es un lloc molt agradable, em un ambien calit, casola, el servei es molt eficient, profesional, em un tracte amable, sensa ser empalagos, el menu, molt complert, i els plats que bem veure servir, portaban el segell, de qual.litat dels queviures, i la profesionalitat de la cuina.
Es un lloc super recomanable, fan festa els diumenges a la tarda i els dilluns, els caps de setmana millor fer la reserva i el preu es just, per tot lo que oferexen, tant em cuantitat, com em qual.litat, a un detall a tenir em compte, admeten animals de companyia.

Mireia
30 Abril de 2023 19:42

Hi hem dinat un dia festiu. Tots els plats estaven molt bons i eren molt generosos. El menú ens ha costat 25€ adult i 14€ infants (es pot fer mig menú).

manuel
12 Marzo de 2023 9:48

Hoy he ido a probar este restaurante, muy amable, atentos-as, te tratan como estuviera en casa, todo lo que he comido hoy menú esta muy bueno.
Volveré a repetir.

Carme
06 Febrero de 2023 22:47

Lloc acollidor i net. El menjar bo i correcte (esmorzar i dinar). El personal molt simpàtic i agradable. Lloc fàcil per aparcar.

Isaac
10 Diciembre de 2022 23:48

Molt bo tot. Servei simpàtic i atent. Bon humor després del malentès a on, per culpa meva els hi vaig fer caure un postre.

Jose
01 Noviembre de 2022 1:04

Restaurante recomendado, el desayuno riquísimo, los dueños muy atentos y amables, seguiremos visitando para ir probando platos

Agregar una opinion