ESPANAINF.COM

Hostal Talabart, Lleida

Direccion Carrèr era Carrèra, 2, Les, Lleida
Telefono +34 973 64 80 11
Sitio web www.hoteltalabart.cat
Categories Hotel
Clasificacion 5 9 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Europa Les — Carrèr d'Aran, Les, Lleida

Hotel Hostal Talabart opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Unai
03 Enero de 2024 11:11

Trato familiar y atención insuperable. La comida del restaurante casera y buenisima! Volveríamos sin duda.

Víctor
26 Diciembre de 2023 5:49

Hostal con un ambiente muy familiar y acojedor. La comida del Restaurante es de gran calidad y casera. La mejor opción de la zona. Muy recomendable.

Marissa
13 Agosto de 2023 12:08

No van estar allotjats a l'hotel, però vàrem anar a sopar cada dia a la seva terrassa barbacoa. Menjar qualitat molt bona, els quatre dies que van anar super bo tot, des de el gazpatxo que et donen com aperitiu, entrecot a la brasa excepcional, peus de porc, ous remenats amb pernil, xai, tabla formatges xampinyons farcits.i sobre tot el tracte rebut excepcional. Tornarem segur, aquest lloc són els que fan gaudir de la nostra terra. Gràcies per tot ens heu robat el. Gregori i Marisa.

Laia
12 Agosto de 2023 0:40

Una estada fantàstica, el menjar boníssim i la Carme i tota la família et fan sentir com a casa!

Lluis
03 Agosto de 2023 1:16

Quin sopar!
Ens ha encantat, el problema, es que la ressenya la tinc que posar al hotel, que no vaig estar.
Aquesta ressenya, es per el restaurant, que el tenen al parking del hotel. Posa Barbacoa i poder, seria mes encertat braseria, més que res, perquè al turista poder no li crida l’atenció.
De fet, nosaltres, hi hem anat per les ressenyes, però no pas per el cartell i això que primer hi hem passat per davant un parell de cops.
Bueno al lío!
Tots els plats que ens hem demanat, estaven esquists. Ens vam demanar per compartir un amanida de formatge de cabra, que era força abundant i molt ven equilibrada d’ingredients.
De segon unes sardines que estaven delicioses i bona quantitat, vam provar una també la nova incorporació de la carta, tataqui de vedella, madreeeee que bó.
De postres, un dels que fan ells, hem demanat la mouse de xocolata, molt bona i suau, sense empalagar.
I al final ens han convidar a dos xupitos de cassis o així en diuen, que es de una mena de gerds amb ron. Estaven força bé.
L’espai te un handicap, que no es fàcil de trobar-ho. Es a dir, si ja hi vas recomanat ho trobaràs amb facilitat, però si vas buscant lloc per menjar, poder aniràs a parar a algun altre restaurant amb mes “publicitat”.
Però quan entres, veus que està molt ben adaptat amb el menjador a fora, amb el cobert de fusta, molt agradable.
Jo recomano a la Carmeta, que poseu el restaurant al Google apart de l’hotel. Tindreu mes visibilitat.
Però tot això no val res sense l’atenció que hem rebut per part de la Carmeta i en Javier, nois, seguiu així, ens va encantar el menjar, però si tornem es per l’atenció rebuda. Em anat a molts llocs on hi hem menjat bé, però l’atenció ha estat mediocre. Aquí no es el cas.
De fet, ens ha sorprès que amb lo joves que sou, sigueu tan professionals.
Al cuina hi havia els pares de la Carmeta, cal felicitar-los també
100% recomanable.

otto
26 Julio de 2023 15:08

Que decir. Increíblemente sorprendidos, tanto el lugar, la atención del personal, las instalaciones en un enclave tranquilo y la comida.
La comida de 10. Sin duda recomendable y no será la primera ni la última vez que pararemos, ya que su situación es ideal para, por lo menos, los moteros que disfrutamos de esa zona muy a menudo.

txelo
06 Julio de 2023 16:53

Ens ho van recomanar. Vàrem anar a dinar, i ha estat una experiència genial. Ens van propossar els plats fets a casa; pebrots del piquillo, patates amb botifarra negra i ous de les seves gallines i xai a la brassa. El servei inmillorable: amables i encantadors. I el menjar boníssim!
Ho tornarem!
Moltes gràcies!

Manuel
22 Abril de 2023 13:56

Es un Hotel pequeño muy familiar con un amplio jardín en el centro del pueblo de Les en el Valle de Arán a 5 minutos de la frontera con Francia, lugar muy tranquilo y sus propietarios son encantadores tanto la Sra Carmen como el Sr Antonio

Almudena
04 Octubre de 2022 19:58

Comimos en la zona de barbacoa: ambiente excelente, trato y atención inmejorables, calidad y elaboración de 10. Recomendable 100%

Agregar una opinion