ESPANAINF.COM

Hotel Bertran, Lleida

Direccion Raval de la Carretera, 9, Salàs de Pallars, Lleida
Telefono +34 973 67 61 00
Sitio web www.hotelbertran.eu
Categories Hotel, Restaurante
Clasificacion 4.2 17 opiniones
Ramas mas cercanas
Aqua Hotel Bertran Park — Carrer de Sant Josep, 49, Lloret de Mar, Girona
Empresas similares cercanas
Casa Boumort — Sant Martí de Canals, Lleida

Hotel Bertran opiniones

17
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
luis
01 Diciembre de 2022 11:04

Excelente!
No puedo recordar la cantidad de veces que hemos comido en este restaurante, para mi, su plato estrella son los canelones, pero cualquier plato que pidas está buenísimo.
Calidad/precio totalmente equilibrado.
Servicio amable y correcto.
Totalmente recomendable.

Ferran
28 Noviembre de 2022 16:09

Lloc encantador, que encara conserva l’essencia familiar, amb quantitat i qualitat que satisfa a qualsevol comensal. Recomanable parar i gaudir de l’experiencia culinaria. I preu mes que increible!

Asela
10 Noviembre de 2022 10:57

Només hem fet un cafè al bar, l'únic que hem trobat obert en tot el poble a les 5 de la tarda. Correcte.

POL
09 Noviembre de 2022 9:32

Restaurant amb un menú qualitat-preu de 10.
Personal atent i agradable.
Local net i ben arreglat.
Lloc per tornar-hi.

OSCAr
02 Octubre de 2022 11:50

Comida casera muy rica y cantidades generosas, la berenjena rellena la recomiendo. El servicio es rapido y muy amable.

Anton
16 Julio de 2022 3:41

Només puc valorar el restaurant, no m'hi he estatjat. He anat a dinar-hi el dia 4 de maig de 2022 per raons professionals. He arribat d'hora, a la 1 del migdia. Com que hi he anat vestit amb roba de treball, la persona (cambrera o cap de sala?) que rebia els clients, prèvia repassada de com anava vestit de dalt a baix, i amb un to displicent i molt, molt, molt classista, m'ha indicat que només podia menjar al bar; ja que la sala no era per "gent com jo".
En entrar al bar, efectivament, he vist que les persones que hi menjaven anaven vestides amb roba industrial i de treball, mentre que el menjador principal estava reservat a persones "vestides estil smart casual".
En adonar-me de la situació de discriminació i verbalitzar-ho, la persona responsable del bar m'ha indicat que no era així, sinó que en realitat "el menjador gran" és per les persones que havien fet una reserva telefònica prèvia. Val a dir que aquesta restricció no està anunciada en cap cartell.
M'he quedat a menjar al bar i he de dir, en honor a la veritat, que el menjar era bo i en raccions correctes. El servei al bar ha estat correcte, però a diferència del menjador principal, on les estovalles i els tovallons són de roba, al bar els estalvis i els tovallons eren de paper, no hi havia copa per a l'aigua i hi havia, curiosament, menys plats disponibles.
Tanmateix, de cop i volta han començat a arribar persones que no tenien reserva, però anaven vestides de manera molt més elegant del que anava jo i han anat entrant al menjador principal; moment en el qual m'he decidit a pagar, demanar la factura i presentar la reclamació.
En aquest moment, la mateixa persona que m'havia dit que el menjador principal no era per mi, m'ha indicat que no podien fer-me la factura en aquell moment (cosa certa perquè anaven desbordats pel servei) i que no tenien fulls de reclamació oficial. He indicat que trucaria als Mossos d'Esquadra i llavors ha aparegut el propietari i m'ha lliurat un full de reclamacions (un molt antic de 1997, derogat d'ençà del 2010 perquè l'omplís) i m'ha indicat que era un "torracollons", que tenen molta feina i que no podien perdre el temps en collonades. He omplert el full, li he fet notar que tampoc complien la normativa en la pàgina web en no indicar el NIF com obliga la llei i enlloc d'argumentar res al respecte, ha signat el full de reclamació, l'ha segellat i m'ha convidat a anar-me'n. Evidentment no hi penso tornar mai més i penso fer tot el que estigui al meu abast per presentar les reclamacions escaients a l'Agència Catalana de Consum en un cas clar de classisme, prepotència i mala atenció al client i estudiaré si, a més a més, plantejo alguna acció civil més.

Rafael
06 Julio de 2022 13:55

Situado en un paraje lleno de silencio y belleza sin igual, donde descansar es una maravilla, donde el comer despierta los sentidos {esquisitos los canelones, las carnes, etc}, y con un trato maravilloso

Josep
05 Julio de 2022 3:40

Fuimos en grupo y se adaptaron bastante bien, comida muy buena, macarrones y canalones muy recomendables!

Lluis
10 Octubre de 2021 12:18

Hotel de trato familiar, com habitaciones cuentan maletas y ac. Dispone de ascensor y lo mejor de todo el restaurante. Cmida exquisita, buena, i de calidad, elaboraciones perfectas de cocina catalana de toda la vida. Sobretodo reservar!

Jose
07 Octubre de 2021 19:13

La comida es buena
La atención pésima
La señora que nos atendió fatal
Pues si hay un menú
El menú es para todos igual
Ella nos dio a elegir 4 Primero y 4 segundos sin opción a más
Y con prisas

Antonio
16 Mayo de 2021 17:22

Un menú molt variat hi complert, un servei molt profesional i un preu molt acord amb amb relació a la qualitat del servei.

Aina
19 Abril de 2021 13:34

Muy buen precio para las instalaciones y habitaciones del hotel, su restaurante tiene muy buena comida y con menú de platos locales. Negocio familiar.

Pere
18 Diciembre de 2020 18:10

La cuina és tradicional i excelent. Poc pretensiosa, fent els plats que saben fer, amb productes de qualitat i una execució més que notable. La neteja perfecta al restaurant i al hostal.

Raul
24 Octubre de 2020 21:58

Menu de fin de semana de 17€ muy bueno y todo casero. No incluye la bebida pero por1L. De vino y una casera de 2/2 L.nos han cobrado 3,80€, genial. El servicio agradable y el local acogedor. La lasaña de carne y setas exquisita

Emil
22 Septiembre de 2020 22:59

Menjar casolà i bé de preu! Sempre tenen els mateixos plats desde fa anys, pero això sí. Ben elaborats i gustosos!

Albert
20 Septiembre de 2020 12:41

Habitació molt àmplia i neta, encara que el bany era reduït.
El tracte molt bo i per esmorzar vam fer un entrepà i un cafè amb llet, senzill però bo.
Segur que hi tornem.

Asun
13 Septiembre de 2020 21:13

Molt bona. Hem dinat el restaurant el menú de cap de setmana i ha estat molt bé. Preu qualitat molt bona. Sens dubte recomanable.

Agregar una opinion