ESPANAINF.COM

Hotel Fonts del Cardener, Lleida

Direccion Lleida
Telefono +34 973 49 23 77
Sitio web www.hotelfontsdelcardener.com
Categories Hotel, Alquiler de apartamento vacacional, Restaurante
Clasificacion 4.6 44 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Port 1730 — A peu de pistes - Estació d'esquí Port del Comte, La Coma, Lleida
Hotel Restaurante Golf Natura PORT DEL COMTE — Pujada Camp de Golf, 9, Lleida
Hotel Avet — La Coma, Lleida
Cal Joan del Batlle — Carretera Tuixen, 34, La Coma

Hotel Fonts del Cardener opiniones

44
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Discos
12 Mayo de 2023 1:12

Formidable. Meravellós. Un dels restaurants millors restaurants del país. Ràpids. Eficients. El caliu de tota la vida. Un pèl car, especialment els preus del bar. Un mitjana i una ampolla d'aigua per emportar 5,50€: (

Xavi
07 Mayo de 2023 15:13

Vam estar al restaurant i vam fer el menú diari de 16€, on tenen una proposta àmplia i variada de primers i segons plats, així com postres. Tot estava molt bo, i amb un servei atent i molt professional.
No ens va caldre reserva per anar-hi en dilluns, però segur que en dies festius cal fer-la perquè tastar la seva cuina casolana i pròxima és una obligació si ets per la zona.

Planxisteria
17 Enero de 2023 18:02

Molt acollidor, molt bon menjar! Totalment recomanable! Com també imprescindible una visita pel poble de Sant Llorenç i la Coma!

mariano
19 Diciembre de 2022 8:22

Un hotel familiar. Pasamos 3 noches en una habitación con nuestra hija. La habitación está muy bien el desayuno buenísimo y un servicio excelente y familiar.para otra vez probaremos la comida o la cena.

Txell
12 Diciembre de 2022 18:10

Fa anys que no hi hem tornat perque no hem estat a la zona, però sens dubte serà el primer que ens vindrà al cap si visitem el Solsonès i Sant Llorenç de Morunys. Casolà i tot ben fet. Mai decepciona.

Josep
25 Septiembre de 2022 19:44

El pas del temps no altera la qualitat.
Tot i que havien passat alguns anys des de la nostra darrera visita, per ells sembla que no ha passat el temps. Com tothom, els propietaris han sabut fer-se grans, mantenint la qualitat i el servei malgrat el pas inexorable dels dies. Reserva prèvia imprescindible, menú dels festius amb una relació qualitat-preu immillorable. La cuina de sempre, amb productes de proximitat i de qualitat. Ben presentada, ben cuinada i sense complicacions. Servei impecable i àgil, molt amables i atents. Carta de vins extensa amb prioritat als vins catalans, però suficient per acontentar tots els paladars. Ja sabeu, si visiteu la zona és visita obligada, recordeu que el menjador és petit i cal reservar amb temps.

Silvia
25 Septiembre de 2022 7:46

Solo he estado en el restaurante. La comida estaba bien, pero se ha quedado corta frente a la fama que le precedía y que obliga a acudir con reserva, casi cualquier día. El menú 20 €, sin bebida. El servicio muy atento, pero un poco lento.

Marta
12 Agosto de 2022 1:14

Hem fet el menú i hem dinat superbé, el servei i molt amables. A més a més, l'hotel es troba a 10 minuts de les fonts del Cardener, un lloc molt bonic que no us podeu perdre.

Montse
24 Junio de 2022 9:18

Hotel de muntanya, amb habitacions senzilles però amb tot el necessari, bany totalment renovat i funcional. El tracte de la família que el gestiona de 10 igual que el menjar, menció extra per els postres
Entorn magnífic per excursions

Adrià
12 Junio de 2022 7:01

El mejor restaurante de la Vall de Lord! Si estas cerca (o si no) no te lo puedes perder. Calidad máxima.

Jaume
29 Abril de 2022 14:22

Menú fin de semana aceptable.
Precio alto en relación a la comida que ofrecen. Bebidas aparte.

David
11 Marzo de 2022 21:27

Un lloc excelent. Tracte molt familiar i millor servei. Excelent servei de restaurant. Moltes felicitats

miky
29 Enero de 2022 4:14

Estancia increible. Nos alojamos en el nuevo apartamento recien construido. Cuenta con todos los elementos para hacer tu estancia perfecta. Cocina equipadisima, dos habitaciones suite, chill-out fuera. Puedes comer en el restaurante (comida de 10) o tambien te ofrecen la posibilidad de traertelo al apartamento. Todas las facilidades y comodidades. Nada que envidiar a un hotel de 5*. Os lo aseguro.

Paco
21 Diciembre de 2021 17:42

El sitio es muy bonito, el camino del Rio que pasa cerca del Hotel, la habitación y la atención a los clientes. Se nota que es muy familiar.

MARIA
24 Noviembre de 2021 0:18

Restaurant amb molta solera, amb cuina tradicional i exquisita.
El personal molt amable i atent.
I està ubicat en un entorn privilegiat, prop d'on neix el riu Cardener.
Molt recomanable!

Joan
29 Julio de 2021 19:08

Fatal, bergonyos, sobrats, no m'estranya que no hi hagi turisme, no es mouen per servir un aperitiu. Per mi ja es poden arruinar.

Jaume
28 Julio de 2021 9:51

Molt bon restaurant de cuina catalana. La relació qualitat-preu és excel·lent. Els plats molt ben presentats i saborosos. Recomano els pèsols negres que són exquisits.
El servei és amable i atent.
Molt recomanable.
La meva nota: 9/10

Alfons
14 Julio de 2021 19:13

Exquisito menu de cocina refinada, trato excelente, comedor precioso en un entorno de naturaleza pura y precio muy bueno. Recomendable totalmente. A 5 mintutos de una preciosa excursion a les fonts del Cardener

Josep
08 Julio de 2021 21:46

Situació de l'Hotel molt bona amb un entorn idíl·lic. La mateixa família, des de fa tres generacions, s'encarrega d'anar millorant, any rere any, les instal·lacions de qualitat, còmodes i de bon gust. Molt net. Cuina casolana, amb molt bon producte. Preu raonable. Servei amable, atent i professional. Lloc ideal per relaxar-te, gaudir del paisatge i fer excursions.

Alfons
06 Julio de 2021 17:55

Hemos estado en el restaurante y todo ha sido perfecto. El menu es muy amplio y el servicio excelente, así como el servicio, inmejorable

Agregar una opinion