ESPANAINF.COM

Hotel Grèvol Spa, Girona

Direccion Avinguda de les Saletes, 7, Llanars, Girona
Telefono +34 972 74 10 13
Sitio web www.hotelgrevol.com
Categories Hotel
Clasificacion 4.6 58 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Restaurant Fonda Rigà — Final de la carretera de Tregurà, s/n, Tregurà de Dalt, Girona
Sant Roc — Plaça del Carme, 4, Camprodon, Girona
Hotel Edelweiss — Carretera de Sant Joan, 28, Camprodon, Girona
Hostal Restaurant Pastoret — Plaça dels Països Catalans, 10, Vilallonga de Ter, Girona

Hotel Grèvol Spa opiniones

58
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jordi
20 Febrero de 2022 12:27

El lloc, l'ambientació i les habitacions són un detall perfecte d'ornamentació. La decoració del Nadal que hi hem trobat, un encert. El personal de recepció i a l'esmorzar molt amable. Hem pogut aprofitar l'Spa amb tranquil·litat. El quarto de bany potser un xic estret, cosa assumible. Ha estat la segona vegada que hem gaudit d'un petit descans a les seves instal·lacions.

Laura
12 Febrero de 2022 1:10

Espectacular, siempre que vamos, salimos encantados. Personal encantador, la comida excelente, el spa fantástico. Nos encanta

Cesar
11 Febrero de 2022 10:15

Hotel increíble para pasar unos días de descanso con niños. Tuvimos un incidente en cafetería pero lo solucionaron con mucha diplomacia y acierto. Como pega. Servicio cafetería adaptarse un poco en calidad y carta versus el restaurante. Al no tener nada cerca para cenar sencillo la carta, la calidad y los precios dejan mucho que desear. Por lo demás muy recomendable.

Héctor
08 Febrero de 2022 17:38

Experiencia fantástica. Fuimos a finales de noviembre, y ya hacia mucho frio, pero fue entrar al hotel y sentir un ambiente muy agradable.

Es un hotel de estilo rústico, muy acogedor y de ambiente familiar, así que vas a encontrar niños. La habitación nuestra era de las simples, pero aún así tenia balcón con vistazas. La habitación mantenia el estilo rústico y el baño estaba nuevo y muy bien cuidado.

Nos encanto el bar, con la chimenea central que ya estab abierta y hacia del sitio mucho mas agradable. El chico del bar super atento y muy amable, y de precio muy adecuado. No sabiamos que se podia comer allí, nos fijamos el útlimo dia y fue una pena, así que si vais tened en cuenta que en el bar se puede comer!

El desayuno increible, buenisimo todo. Por eso nos "molesto" no saber que podiamos haber cenado allí.

Marcos
06 Febrero de 2022 13:50

Hotel de película! El edificio es increíble! Cuenta con chimeneas y grandes salones que además de acogedores son cálidos y en los que querrás osar horas y hora! El servicio es una pasada y si vas en época de frío lo disfrutas más

David
06 Febrero de 2022 11:34

Es un hotel molt acollidor, les vistes increïbles, el menjar i el servei excel·lents. Ho recomano. Hi tornaré.

Lia
30 Enero de 2022 6:36

Atención inmejorable, el personal, el desayuno de 10, la comodidad de la cama.superó nuestras expectativas, repetiremos sin duda. El spa esta genial.

Pere
27 Enero de 2022 8:39

Un hotel amb encant i habitacions amples i agradables.
El servei es encantador i molt professional. La cuina increïble, de proximitat i fet al moment, amb una carta molt equilibrada. El canaló de bolets, el fricandó, l'escudella, el coco de moniato o l'arros amb llet s'ha de provar per apreciar-ho.
Un lloc a més molt ben ubicat per fer excursions i després relaxar-se a l'spa.

Guillem
12 Enero de 2022 23:57

Escapada romàntica de cuatro dias, el hotel excelente, el personal excelente, el desayuno espectacular.
Queremos agradecer especialmente el trato recibido por Ug en el comedor y tambien por el director y chefff del hotel durante estos cuatro dias.
Volvemos a los pocos dias con nuestros hijos.
Grácias por todo.

Maria
07 Enero de 2022 1:24

Felicidades al Hotel Grevol. Un sitio con encanto. Personal de 10. Y muy buena comida. Volveremos.

Blue
29 Diciembre de 2021 0:43

L' excellence pour cet hôtel restaurant.
Accueil, service, un dîner gastronomique merveilleux.
Grand merci à toute l'équipe

david
24 Diciembre de 2021 5:44

Este Hotel es precioso, las vistas desde la habitación son de ensueño! El trato del personal excepcional! La comida buenísima! Y si tengo que poner una pega, sería que se oye todo lo que haces en la habitación desde fuera. Falta un poco de insonorització. Pero todo en este hotel es de 10 sobre 10! 5 estrellas queda corto!

Muguet
23 Diciembre de 2021 2:53

Atenció del personal, serveis, pulcritud, decoració amb encant. Una estada immillorable.
Felicitats per la feina.

Carlos
17 Diciembre de 2021 11:11

Per nosaltres representa part de la nostra vida, a on hem passat moments inoblidables, tant que el considerem com a casa nostra. Vam veure créixer des del principi a l'hotel de mans del seu propietari Toni Soler i tot el seu equip, i cada cop que anàvem trobàvem millor servei i noves instal·lacions i quan va decidir deixar-ho per dedicar-se de ple al Molló Parc gairebé em va agafar una depressió! Tot i això amb la compra per part de la cadena Beth, sens dubte l'hotel ha guanyat en recursos organitzatius. La gestió d'Ignaci Bergonyó, director general de l'hotel és excel·lent per a nosaltres i tot el seu equip et fan sentir de nou com a casa.
És clar que l'Hotel Grevol Spa és el més bonic de tota la comarca, jo diria que fins molt més enllà, però per a nosaltres també és el nostre racó de descans on ens sentim bé de veritat. Mencionar com no el fantàstic servei de Spa de mà de MªÀngels, sempre tan atenta i professional.

Carlos
30 Noviembre de 2021 8:27

El hotel es super acogedor, rodeado de naturaleza, el restaurante es un 10, al spa esta un poco justito en comparación con el resto. Aceptan perros.

Alba
15 Noviembre de 2021 2:43

Tracte inmillorable, menjar exquisit, ambient tranquil i agradable.
Sens cap mena de dubte repetirem.

JOAN
12 Octubre de 2021 12:46

Molt, molt recomenable, esmorzar complert i bo, sopar elaborat amb personal atent i resolutiu, les habitacions perfectes, tot plegat exelent.

shernan
06 Octubre de 2021 20:06

El hotel es espectacular. Las habitaciones grandes y acogedoras, el SPA muy completo, el desayuno magnífico y la atención del personal inmejorable. Como hotel le doy la máxima puntuación, pero en el entorno hay muchas banderas independentistas y mensajes políticos puestos por el ayuntamiento en lugares públicos que te hacen pensar si no sería mejor gastar tu dinero en otra región de España.

Lidia
06 Octubre de 2021 18:33

Hotel precios i molt ben cuidat. Tot molt nét. La zona del spa correcte i agradable. Només vam fer allotjament i esmorzar. Dels altres àpats no puc opinar però l'esmorzar self service molt complert i bo

Joan
28 Septiembre de 2021 3:09

Hotel acollidor amb habitacions àmplies i confortables. Bon servei de neteja i llits molt còmodes. Els professionals que hi treballen són molt amables i atents. Esmorzar excel.lent i molt variat cuidant tots els detalls. Un hotel tranquil i molt recomanable per fer-hi una escapada.

Agregar una opinion