ESPANAINF.COM

Hotel i Restaurant Can Buch ECOTurisme, Girona

Direccion Can Buch s/n, Sant Aniol de Finestres, Girona
Telefono +34 872 22 27 77
Sitio web canbuch.com
Categories Hotel, Balneario, Restaurante, Restaurante vegano
Clasificacion 4.6 37 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Catalonia Portal de l'Àngel — Avda. del Portal de l'Àngel, 17, Barcelona
Euro Hotel Barcelona - Diagonal Port — C. de Lope de Vega, 4, Barcelona
BLAUMAR & BlauHotelsBlanes — Carrer de Mercè Rodoreda, 5, Blanes, Girona
Hotel Barcelona Catedral — Carrer dels Capellans, 4, Barcelona

Hotel i Restaurant Can Buch ECOTurisme opiniones

37
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Nuria
13 Octubre de 2023 7:45

Can Buch es un lloc genial. Ens ha agradat tot, no hi ha cap “pega”. Les habitacions son espaioses i molt acollidores. Banyar-se a la biopiscina es tota una experiència. El sopar i l’esmorzar son molt bons. La majoria de productes son del seu hort. El personal un 10, tothom es super amable i et fan sentir a casa. Menció especial a la Marta, que es la simpatía personificada.
Molt recomanable per passar un parell de dies de relax i desconexió.

Elisabet
12 Octubre de 2023 9:31

Lugar idílico, cuidado hasta el último detalle.
Mucha opción para celíacos y veganos en su carta así como en el buffet de desayuno

German
07 Octubre de 2023 2:16

Molt sostenible, ecològic, km 0, ANIMALISTA.i no accepten gossos! Contradictori totalment… una llàstima…

Miguel
18 Septiembre de 2023 3:39

Soc excursionista i amant de la natura, i crec que com a hotel poden ser molt sostenibles, pero tenir les muntanyes de la zona plenes de cartells de fusta del seu negoci no es gaire bonic. Si tothom fes aixo tindriem el bosc ple de senyalitzacions. Es una vergonya, quan qualsevol botiga que vol posar publicitat ha de fer una quimera de paperassa i permisos, i ells infestant els boscos amb fletxetes cap al seu hotel privat.
Quan retireu els cartellets retirare la ressenya.

Jordi
10 Septiembre de 2023 8:34

EXTRAORDINARI

Cal conèixer la filosofia que ha mogut a Gerard Bofill a crear aquest petit paradís.

Si l'assimiles i thi sents còmode, trobras aqui l'espai i l'entorn per disfrutar i connectar amb la natura i.amb tu mateix.

Personal, instal·lacions, menjar.tot coherent amb l'esperit de can buch.

Entorn i vistes espectaculars i relaxants.recomanable mirador de Sant Roc

Elizabeth
04 Septiembre de 2023 6:59

Muy buena experiencia en el hotel Can Buch, fueron 3 dias de los cuales no hizo falta salir porque todo lo que buscábamos lo teníamos allí, la piscina natural es perfecta, el lugar te permite tener una desconexión total, ambiente de naturaleza lleno de una calma, silencio y los lindos mich (gatitos) como otros animales que podemos encontrar cerca… hay rutas de senderismos muy sencillas y seguras con grandes vistas.
El personal del hotel super profesionales, amables, atentos en todo momento.
He ido con mi pareja que es frances y había disponibilidad para su idioma sin problema.
Si pondría una pega negativa y seria la luz en las habitaciones, entra mucha luz al amanecer y te despierta, las cortinas deberían poder cerrar todo acceso a la luz y la ventana del baño igual tener una cortina o ventana adecuada, nos hemos alojado en una que creo se llamaba Castayener Branca que esta en una zona alta y bueno solo seria esa pega de la luz que se arregla con alguna cortina mejor. El resto perfecto soy de elegir siempre lugares con tina y si tiene alguna terraza mejor aun. Sin duda nos sentimos en casa con una paz increíble.
Y casi se me olvida, el desayuno es de lo mejor, tienen de todo yo soy de elegir leche de avena y lo tenían, asi como infusiones de té, y muchas otras cosas que ademas son BIO de buena calidad y para todos.
Recomendado 100%
Y si volveremos seguramente un próximo año

MARIA
02 Septiembre de 2023 19:08

Ens ha resultat molt gratificant anar a Can Buch després d'uns dies a Llafranc. L'espai, la decoració i sobretot l'ambient serè que es respira et fa sentir molt bé. Gairebé diria que convé anar-hi de tant en tant.
A més és del tot admirable el que s'ha fet en tant poc temps i en un lloc on costava veure-hi un futur.
Però algú ho va veure i en va fer un paratge preciós.
No sabria dir què és el que més m'ha agradat, però felicito a en Gerard i el seu equip.
Llarga vida!

Josep
20 Agosto de 2023 4:08

Exelent experiència. Dos dies de pau i viure la natura amb confort. Un lloc on no cal pensar on aniras, estas. Felicitats al equip per transmetre d on som. Només l aigua depurada.justeta. Anar a St. Roc fantàstic. Gràcies per tot

Salvador
01 Febrero de 2023 6:02

Estada molt agredable, tranquila i amb uns paisatges preciosos.
La casa construida i decorada amb molt de gust amb un rebedor de volta catalana espectacular. Igual com la piscina naturalitzada. Molt recomenable. Enhorabona Gerard!

Loyda
10 Enero de 2023 17:03

Sitio encantador. Todos los detalles están más que pensados. La verdad es que Gerard intenta en todo momento que estés como en casa.
Súper recomendable.

Elena
27 Diciembre de 2022 3:17

Vam passar un cap de sermana fantàstic en família. Tot era impressionant, pensat i fet amb molta cura. Un equip boníssim i proper. Cada racó, cada detall és únic i sensacional. GRÀCIES per fer-nos l’estada tan fàcil i especial!

Xavier
07 Diciembre de 2022 22:38

Recomanable 100% si estàs buscant un lloc tranquil amb un marc incomparable la Vall de Llémena on es poden fer un munt d’excursions, la casa una antigua masia rehabilitada, el menjar tot molt bo cuina de l’hort. Magnífic personal i dirigit per el Gerad persona propera i sempre a l’avast per ajudar. Magnifica estada a Can Buch! Felicitats per la feina ben feta!

Àngels
29 Octubre de 2022 8:24

El lloc, les instal·lacions, el tracte, la cuina, Tot excel·lent. I al darrere un gran projecte vital i d'equip.

Laura
08 Octubre de 2022 14:06

Regalé el pack estancia y cena a unos amigos para una ocasión muy especial. Elegí can Buch porque desde que descubrí este hotel, me atrajo todo: el espacio, los detalles, el concepto autosostenible. Y no han podido salir más contentos. Les ha encantado todo, y han destacado entre mil cosas el trato tan cercano del personal. Muchísimas gracias!

isams15
07 Octubre de 2022 6:49

Experiencia única, con mucha paz.
Cogimos un pack de Spa hammam + comida y la verdad es que nos hemos quedado con ganas de más.
Lugar apartado, donde poder relajarte, disfrutar de las vistas de la montaña.
Masía increíblemente bonita y spa mágico.
Volveremos sin duda pero a pasar una noche mínimo ️

Romane
03 Octubre de 2022 9:00

Everything was perfect! From the localisation, the restaurant, the decoration and the place itself, how clean it is.the project itself is so nice.
I loved the eco friendly part where you can also find a lot of animals and pets around, and the numerous vegetarian / vegan options for lunch / dinner/ breakfast.
Gerard has been very friendly, same as many other staff members, and the massage in the hammam was wonderful too!
Great morning walk also on the Sant Roc that is nearby.
I feel perfectly rested and in peace after this stay.
Thank you again!

user
30 Septiembre de 2022 21:24

Wir waren dort zum Abendessen: Wunderschöner Ort mitten in der Natur, stimmiges Design, super sympathischer Service, locker, freundlich und professionell und das Essen war zum Teller ablecken gut! Vielen Dank!

user
20 Agosto de 2022 17:14

We stayed for one night with a one-year old. The experience was amazing: everything is perfectly designed and thought, the food is delicious, the "biobassa" is a magical place, the people are incredibly warm and the kid had a blast in the tour around the farm. Will come back for sure. Thank you Gerard and all the team!

Celia
12 Agosto de 2022 7:38

Cap de setmana inmillorable, un espai màgic per a desconnectar i carregar-te d’energia. Tot l’equip de persones que hi treballa encara ho fa més especial. Felicitats! Tornarem

Alba
06 Noviembre de 2021 6:55

Trabajazo de restauración de la masía, buen gusto y enhorabuena a los cocineros por su buena mano y presentación, sugeriría trabajar algo más los postres en cuanto a sabor y textura. Cómo sugerencia en general, tendría en cuenta algunos detalles que en otros ecoturismos de otras comunidades si tienen con sus huéspedes, como no costo a algunas infusiones, o detalles del baño como ecoalgodoncitos, ecobastoncillos, ecocepillos de dientes, algo! Aparte del dosificador de medio litro de gel y champú y de body milk que está genial, esos detalles gustan, te sientes cuidado y dan valor añadido. Además en las fotos y en las descripciones de las habitaciones salen botecitos y te describen selección de productos de nosequé marca y no están!

Agregar una opinion