ESPANAINF.COM

Hotel Llane Petit, Girona

Direccion Carrer del Doctor Bartomeus, 37, Cadaqués, Girona
Telefono +34 972 25 10 20
Sitio web www.llanepetit.com
Categories Hotel
Clasificacion 4.9 11 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Cala Joncols — Cala Joncols, s/n, Girona
Arrels Hotel Cadaquès — Urbanització Majorica, Cadaqués, Girona
Hotel Rec de Palau — Rec de Palau, 15, Cadaqués, Girona
Hotel Tarongeta — Paratge Tarongeta, s/n, Cadaqués, Girona

Hotel Llane Petit opiniones

11
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Josep
13 Septiembre de 2023 20:15

He estat moltes vegades en aquest hotel quan he passat uns dies a Cadaqués i sincerament no se m'acudeix un millor lloc per quedar-me. Situat al final del poble on tens més tranquil·litat però et plantes al centre en uns minuts. Immillorable! 100% recomanable!

Joan
16 Agosto de 2023 8:10

Cuando dejas la multitud, llegas.aparcamiento no tan lejos.
Playa bonita y fresca.para nadar mucho tiempo.

Isabel
16 Julio de 2023 23:06

Hem estat 8 dies i molt contentes. L'habitació (una mica més cara per la ubicació) té unes vistes fantàstiques de Cadaquès i tota la badia. Està en una zona tranquil·la i a l'hora es pot anar caminant arreu. L'hotel està molt net igual que l'habitació, bany inclòs. Esmorzar correcte i durant tot el dia es pot menjar alguna cosa, el que va molt bé si no et vols moure (té piscina i la platja al davant amb accés directe). Tot el personal sense excepció és molt amable, educat i professional, hem rebut un tracte exquisit Molt recomanable.

Yannick
22 Abril de 2023 17:28

Una habitación cerca del ascensor, insonorización media entre habitaciones, ¡no vendría en temporada alta! Por lo demás, limpio, bonito, personal agradable, desayuno excelente, playa a 10 metros. No está mal.

Oussal
03 Abril de 2023 4:45

¡Un muy buen hotel! El servicio es muy agradable, las habitaciones son clásicas pero muy buenas y la vista al mar desde las habitaciones es estupenda. Mención especial para el desayuno que ofrece mucha variedad en una ubicación muy agradable frente al mar.

Mercedes
23 Marzo de 2023 6:42

Le doy un 100, espectacular, vistas preciosas, las chicas de recepción adorables, recomendable total, y el restaurante de al lado, Norai, de maravilla

Eva
18 Marzo de 2023 10:08

Este hotel es el mejor en el que nos hemos alojado durante nuestro viaje. El lugar está muy bien decorado y el personal es realmente amable. ¡Lo recomendaría altamente!

Ferran
11 Diciembre de 2022 23:37

L'hotel conserva l'estructura d'un edifici del boom turístic de la Costa Brava però l'han adequat al moment actual convertint-lo en un lloc amb molt d'encant. Les habitacions que donen a mar tenen unes molt bones vistes. La zona de bar, a peu de platja, és un lloc d'aquells en què podries passar-t'hi assegut tot el dia, alternant un llibre amb el soroll del mar i la gent que passa pel passeig. El bufet de l'esmorzar és molt superior al que et trobes de mitjana arreu. El personal, molt atent. Una bona elecció.

Jill
01 Diciembre de 2022 18:51

Special and unique!
Staying at Llane Petit with Javier and his team is of the most special times of our lives.
We have kept going back because of the unique nature of all the aspects this hotel offers.
Care, friendship, service, humour, the breakfast, the position next to the sea, rooms with exactly what one needs and excellent beds and fabulous sheets and pillows.
Thank you Javier.
Thank you to all the people whom we have come to know and who are incredibly good to us. Mornings, afternoons, evenings and night times!
We shall try our best to be back soon!

What Llane Petit and it's people offer, is wonderful and unique!

svitlana
22 Septiembre de 2022 11:18

Precioso hotel reformado, comodo y bien ubicado. Pasamos 2 dias de relax. La playa con agua cristalina esta justo en frente. Vistas marravillosas, si escojes habitacion con vistas al mar (recomendabe).

Dyna
01 Agosto de 2022 13:32

Espectacular opción para pasar unos días en Cadaques. Servicio de reposeras y alberca. Desayuno de buena calidad y el servicio del hotel fue cálido y amable! Excelente opción.

Agregar una opinion