ESPANAINF.COM

Hotel Maristany Adults Only, Girona

Direccion Avinguda Maristany, 20, Camprodon, Girona
Telefono +34 972 13 00 78
Sitio web www.hotelmaristany.com
Categories Hotel de larga estancia
Clasificacion 4.4 10 opiniones
Empresas similares cercanas
Ballestero Hostal — Carrer Manuel Sancho, 2, Barcelona
Hotel Caldas / Balneari de Caldes de Boí — Calle Afueras, S/N, Caldes de Boí, Lleida
Soho House Barcelona — Pl. del Duc de Medinaceli, 4, Barcelona
Hotel Anabel — Carrer del Poeta Felicià Serra Mont, 10, Lloret de Mar, Girona

Hotel Maristany Adults Only opiniones

10
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Nuriaoc
01 Septiembre de 2023 6:02

Un gran descubrimiento en Camprodon. Desconexión trato exquisito buena cocina y resaltar una limpieza de 10. Volveremos seguro

Gregoria
20 Julio de 2023 12:19

Tengo muchos recuerdos de este bonito hotel, cuando íbamos cada año en verano con la sra. Que cuidaba. La atención EXELENTE, la comida siempre muy buena, el trato del personal agradable, todo limpio, Para estas fechas de Julio ya estábamos hospedadas. Solo queda los recuerdos de lo bonito que pasábamos con mi recordada yaya que en paz descanse y Dios la tenga en su Gloria.

Antoni
01 Abril de 2023 8:52

Atención casi inmejorable, tanto en el restaurante como en el hotel. Muy buena comida, y las habitaciones espaciosas y luminosas.

MARIA
30 Octubre de 2022 17:02

Tracte de 5*. De pas cap a Barcelona, ens hi varem aturar per sopar i ens va agradar moltíssim; per el menjar (arròs espectacular, tàrtar de gambes,), per el tracta i per molts més motius. El lloc i el entorn. Llàstima que està tancat d'octubre a setmana santa, però tornarem segur a fer una estada relaxant. Gràcies per la vostra acollida.

Fi Sant
28 Octubre de 2022 18:19

Hotel que de per sí, ja podríem dir que te encant. Pau i tranquilitat en un entorn ben situat prop del centre de Camprodon. Tracte familiar. Servei excel•lent. Experiència que no us deixarà indiferents. Recomabable. Tornarem.

Pere
02 Septiembre de 2022 6:04

Molt bona atenció i amabilitat per part del servei, lloc agradable em una terrassa aqullidora, i per acabar molt bona cuina i també bona selecció de vins

Pere
22 Noviembre de 2021 12:11

Restaurant sorpresa, molt cuco, petitonet, si menja de cine i el tracte insuperable. I tornarem segur. No us ho perdeu.

Miguel
21 Septiembre de 2021 1:40

No recomiendo este hotel. Falta de tacto en el trato a potenciales clientes. Entramos a ver las instalaciones porque nos llamaron la atencion y por dos veces nos dijeron que no podiamos entrar por no ser clientes. Efectivamente nunca seremos ya clientes de este hotel

Albert
05 Mayo de 2021 1:13

Restaurant situat dins de l'Hotel Maristany de Camprodon, en una zona super tranquila del poble (Passeig Maristany). Hem dinat al restaurant d'aquest hotel unes 4 vegades en els últims anys i podem afirmar que la cuina és de gran qualitat, productes de primera i ben cuinats i l'atenció de primera, l'única cosa que no hi pots anar massa tard (14h com a molt tard) i tampoc poden anar menors de 16 anys, això dona un plus de tranquilitat però quan tens fills et priva de poder anar-hi. El preu no és barat, uns 40€/pax aprox. RECOMANABLE!

Amparo
11 Abril de 2021 21:40

Perfecto para descansar, todo muy limpio y muy buena comida, ideal para volver de vez en cuando

Agregar una opinion