ESPANAINF.COM

Hotel Restaurant Calitxó, Girona

Direccion Passatge del Serrat, 1, Molló, Girona
Telefono +34 972 74 03 86
Sitio web www.hotelcalitxo.com
Categories Hotel, Restaurante, Apartamento turístico
Clasificacion 4.3 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Grèvol Spa — Avinguda de les Saletes, 7, Llanars, Girona
Hotel Puig Francó — Urbanizació Font Rubí, s/n, Camprodon, Girona

Hotel Restaurant Calitxó opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Oriol
20 Septiembre de 2021 13:56

Un hotel de muntanya a l'estil dels alpins. Ho fan tot perquè t'hi trobis molt bé. Amabilitat insuperable. Què més es pot demanar?

Ramon
15 Septiembre de 2021 0:34

A l’entrada de l’hotel hi han posat un cartell que hi diu ‘Bar’ pel que vam decidir entrar a fer-hi el vermut. Només posar-hi el peu ens va rebre una dona de mitjana edat, rossa i amb ulleres que ens va mirar de dalt a baix. Efectivament anavem vestits d’esport i no li devia agradar gaire perquè amb cara de pomes agres ens va dir ‘tenim bar però no fem entrepans’. ‘No volem entrepans’ — li vaig haver de dir — ‘només prendre uns refrescos i un aperitiu’.
De mala gana ens va mostrar unes taules a l’entrada i ens vam asseure. El cambrer va ser molt amable just el contrari de la dona.
No se què es pensen que són, però el tracte ha estat inacceptable. Menys fums i més cordialitat.
Per cert les patates fregides artesanes eren molt bones, les olives farcides excel•lents i el vermut negre de bona qualitat.

Salvador
10 Septiembre de 2021 22:40

Sitio encantador y con una cocina muy buena. La atención es exquisita y la relación calidad/precio de lo mejor.
Como tengo casa cerca, solamente lo conozco como restaurante, no pudiendo opinar como hotel.

txepe
09 Septiembre de 2021 17:49

Nos paramos con las motos, íbamos de paso, preguntamos para una mesa para 2 para comer, rozando la estupidez humana nos giraron la cara y nos dijeron k estaba todo ocupado, habiendo muchas mesas vacías con distancia de seguridad y en el exterior. Lamentable.

maria
08 Septiembre de 2021 13:08

Hem dinat al Restaurant en vàries ocasions, tant el menú com el servei és excel·lent. Molt bona relació qualitat-preu. L'ubicació és fantàstica, ara també tenen terrassa.

toni
01 Septiembre de 2021 8:56

Un sitio excelente, tranquilo e ideal para familias, un comedor amplio y todo muy limpio, una atención al cliente muy buena.
El pueblo es acogedor y muy muy cerca tiene una pista tanto de fútbol, básquet y unas máquinas para poder hacer ejercicios en la natura y con unas vistas inmejorables, la piscina, vamos ideal para la circulaciónel agua fresquita pero muy muy bien las instalaciones

Pauuu._07
02 Agosto de 2021 4:30

El hotel muy pero ce muy cul es asomvroso con vistas espectaculares acolidor i macnifico una actitud de 10 la comida espectacular (pero mas nocila) yo soi muy nocilera me encanta perfecto todo las habitaciones parecian de lujo con vistas agradavles mejor (mejor vermas con vinillo o zerbezita) recomiendo total a meizinc!

Marc
24 Julio de 2021 5:20

Bona cuina de proximitat. Relació qualitat preu excel·lent. Entorn natural espectacular. Si podeu escollir fora millor. A dins podrien obrir les finestres i estalviar l'aire condicionat.

Joan
09 Julio de 2021 6:28

Avui hem dinat a Can Calitxò, molt bé, bona qualitat d'aliments, ben servits,
amb un lloc ampli i agradable.
Molt profesdionals. Ho recomano.

Juan
28 Junio de 2021 17:49

Un hotel con buenos equipamientos.
Servicio eficiente y muy agradable.
Restauración de calidad.
Muy recomendable para alojarse en un lugar tranquilo, en un precioso entorno de montaña.

ABIGAIL
15 Junio de 2021 20:47

Es un hotel molt acollidor i el seu personal super amable atent amb tots els detalls! Ideal per disfrutar de l’entorn i per estades de relax! Molt recomanable! Ahh i el menjar exquisit!

jesus
07 Junio de 2021 9:17

Molt agradable. Amb la renovació que han fet al restaurant han creat un ambient molt càlid.
El nivell de cuina i el tracte del personal excel·lent.

Estrella
04 Junio de 2021 9:12

Una carta variada, servei molt atent i amable, i relació qualitat preu excelent! Hem estat allotjats dos cops a l'hotel menjant tant al restaurant com al bar i ens ha encantat en tots els sentits. Super recomenable!

Rubén
25 Mayo de 2021 18:11

Bona qualitat i bon servei, encara que lent. Cal reservar amb temps. Quan em van dir que aquí podies menjar un salmó espectacular no o podia creure. Salmó cuinat a baixa temperatura amb crema de porros excel·lent.

José
24 Mayo de 2021 23:18

Molt con hotel, servei perfecte i cuina impecable. S’agraeix el descans que et proporciona l’entorn i el propi hotel.
No estareu millor enlloc!

francisco
13 Mayo de 2021 18:56

Pase el fin de semana, y todo perfecto, buen lugar, todo muy bonito personal muy amable, etc. Excepto las pizzas que tienen. El tomate muy ácido la mozzarela mala y poco ingrediente, se salvaba algo la masa.

Ramon
03 Mayo de 2021 20:00

Molt tot pero he demanat pollastre rostit, pero la part de la cuixa i han servit pit, no m'agrada gaire no he volgut tornar el plat. Llavors no han han tingut cap deferencia amb els xupitos en una factura de 260 euros.

Montse
26 Abril de 2021 3:59

No és la primera vegada que hi venim i sempre hi hem estat molt bé. Amabilitat i bon servei hi són presents sempre. Restaurant amb molt bona qualitat i presentació. Seguirem venint i animo a qui no hagi vingut, que ho faci!

jordi
23 Abril de 2021 5:30

Hotel restaurant molt acollidor, el menú cap de setmana de 24€ car per la varietat i quantitat del menjar. Els canelons i la mitjana de vedella molt millorables.

Anna
25 Febrero de 2021 11:01

Un hotel en el que sentirse como en casa. Nos hemos alojado ya dos veces en este hotel y seguro que repetiremos. Está situado a pocos kilómetros de Camprodon, en una muy tranquila, con muchas opciones de senderismo sin necesidad de coger el coche. El desayuno que incluye es muy completo. Ofrecen la opción de preparar un picnic por 12€ (incluye 2 bocadillos, 2 piezas de fruta, frutos secos, agua) que es ideal si planeas hacer alguna excursión o ir a esquiar a Vallter2000. No dudéis en cenar en el hotel, ¡el menú que ofrecen está buenísimo! El trato del personal es exquisito.

Agregar una opinion