ESPANAINF.COM

HOTEL & SPA CAN JOSEP, Tarragona

Direccion Avinguda de Catalunya, 36, Bot, Tarragona
Telefono +34 977 42 82 40
Sitio web www.canjosep.com
Categories Hotel balneario, Hotel, Restaurante
Clasificacion 4.7 30 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel Caldas / Balneari de Caldes de Boí — Calle Afueras, S/N, Caldes de Boí, Lleida
Mercure Atenea Aventura / Hotel Vila Centric. — Av. de Ramon d'Olzina, 52, Vila-seca, Tarragona
Hotel Cala Joncols — Cala Joncols, s/n, Girona
Sercotel Hotel & Spa La Collada — km 155 Toses, N-260, La Molina

HOTEL & SPA CAN JOSEP opiniones

30
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Gemma
28 Septiembre de 2023 21:24

Vam passar uns dies aquest estiu, un hotelet moníssim, ho porta una família, la Cinta, en Josep i fill. Super atents, el menjar extraordinari, tot amb molta cura de la sostenibilitat. Al costat de la Via Verda. El vi de collita pròpia, un spa fantàstic.
El servei de neteja d'habitacions un 10.
Hi tornarem segur!

Clara
27 Agosto de 2023 6:41

Excel·lent servei. L spa amb vistes als Ports espectacular. El sopar molt bé, però sobre tot el tracte: inclús ens han ajudat per fer turisme a la zona. Hi tornarem segur

Mercè
26 Agosto de 2023 19:25

És un hotel que ho té tot, bona situació, bona atenció, spa, bon menjar i sobretot tranquil·litat, el recomano perquè t'omples de bona energia

Marta
31 Julio de 2023 9:39

Un hotel encantador amb una família que ho porta encara més encantadors.
Em van regalar 2 nits amb spa i menu degustació en aquest hotel.
L’habitació molt mona i amb tots mena de detall. Ens van donar opció a fer 2 hores d’spa, una cada dia a l’hora que nosaltres preferissim. L’spa per nosaltres sols.
El sopar degustació bonissim pero els esmorzars no tenien res a envejar, la cuina està molt ben treballada i amb molt detall.
Les vistes del menjador et fan somniar. I la família ens va explicar tota mena de detalls de com va ser fa uns anys endarrera.
La reserva incloïa 2 bicicletes i ens van explicar com fer una part de la via verda. Una meravella, silenci, natura i el frec de les rodes al camí.
En resum un cap de setmana fantàstic en un lloc amagat immillorable.

Marta
13 Julio de 2023 19:08

Un lloc molt especial. L'hotel està decorat amb molt de gust. És elegant i acollidor. I el tracte és meravellós, com si et coneguessin de sempre. Molt atents i amables. Recomanable 100%. Llàstima haver-hi passat només un dia.

Mercè
27 Abril de 2023 12:48

Molt agradable. Una vista excel.lent des de l'spà i el menjador. Tracte amable i amatent.

Anastasiya
13 Abril de 2023 11:37

Hemos ido con mi pareja a pasar 2 días en la suite con bañera grande, hemos estado muy a gusto, bien atendidos, la habitación nos ha encantado, mucho silencio y tranquilidad, el spa súper relajante y con vistas a la montaña, hasta tienen sauna de vapor! Tanto los desayunos como las cenas en su restaurante han sido exquisitos, todo casero y fresco, hasta hacen su propio vino! El masaje en pareja lo hemos disfrutado muchísimo, Yolanda es una gran profesional que ha sabido atender nuestras necesidades y dejarnos súper relajados! Los dueños han sido muy amables en todo momento y estamos muy satisfechos con la estancia en su hotel. Además hay rutas muy bonitas justo al lado del hotel que se pueden hacer andando o en bici. Le pongo 5 estrellas a todo! Volveremos seguro!

Marta
25 Marzo de 2023 14:39

Un Cap de setmana perfecte, molta tranquilitat, hem estat molt agust, l'Spa privat una meravella!

roman
24 Marzo de 2023 4:42

No le doy mejor nota porque aunque los dueños eran muy atentos, lo que no puede ser es que yo al señor le hable en castellano y el me conteste en catalán, y así sucesivamente varias veces, yo lo entiendo, pero mi mujer pues no, lo veo una falta de respeto y de educación, por ese motivo aunque es un lugar tranquilo y son muy simpáticos y atentos no volveria con más gente por el problema del idioma

pepboix
21 Diciembre de 2022 15:31

Bon servei. Instalacions SPA i habitació molt correctes. La cuina és excelent. Per repetir sense dubte.

Roger
18 Diciembre de 2022 11:32

Molt a gust a l'hotel i al restaurant. Els propietaris atents, el menjar molt bo. Tot reformat. Vistes des del menjador precioses als Ports des del gran finestral. A tocar de la via verda. Et deixen bicicletes.

Nuria
18 Diciembre de 2022 11:21

Hotel petit i familiar amb una molt bona atenció i amb una cuina casolana de molta qualitat. L'Spa fantàstic, petit i tranquil i amb vistes espectaculars a la serra de Pandols. Esmorzar completíssim també davant el paissatge de la Terra alta. El recomanem molt segurs que serà una experiència molt gratificant.

Toni
16 Diciembre de 2022 7:53

Un lloc fantàstic per passar uns dies de relax, bon menjar, bon servei i amb possibilitat de fer un munt d'activitats per la zona.

Miguel
03 Diciembre de 2022 7:02

Buen sitio para descansar, acogedor, el trato por parte de los dueños exquisito, y en la comida de lujo, recomendable a 100%, os invito a que probéis cualquier plato de la carta, espectaculares y sobre todo el Coulant de chocolate negro y el helado de vainilla con pan de higo, una delicia.
Volveremos sin duda y sobre todo las vistas espectaculares.
Volveremos sin duda

Herrera
14 Noviembre de 2022 10:33

Muy buena atencion, buen vino y habitacion super comoda. No podemos pedir mas! Perfecto para desconectar. Josep ha sido muy amable con nosotros! Gracias por la atencion

Josep
10 Noviembre de 2022 21:51

Sorpresa! Tracte agradable, bones instalacions, massatge molt bo, els àpats exel·lents, per tornar.

servicejeda
30 Octubre de 2022 17:19

Lo recomendaría 100x 100 muy higienico es muy familiar son muy agradables nos hemos quedado con ganas de más hemos ido este fin de semana yo y mis hijos y hemos estado muy bien como en casa volvería otra svez con los ojos cerrados

Eva
19 Octubre de 2022 19:50

Más bonito por dentro que por fuera. Sin duda el punto fuerte es la piscina del pequeño spa, con vistas als Ports inmejorables.

Albert
11 Octubre de 2022 13:24

Bon servei i menjar molt correcte. Molt bona neteja d’habitacions. Possibilitat d’accés al petit spa que tenen inclòs en preu habitació. Bona relació qualitat/preu. Molt recomanable si s’està per la zona encara que et tinguis que desviar una mica.

Anna
22 Septiembre de 2022 15:58

Vam anar a dinar i val la pena provar la seva cuina. Un espai amb una gran finestra amb una esplèndida panoràmica

Agregar una opinion