ESPANAINF.COM

Imma Llevadora Comadrona, Barcelona

Direccion Plaça de la Font, 3, Santa Maria de Besora, Barcelona
Telefono +34 680 24 34 31
Horas
lunes00:00-23:58
martes00:00-23:58
miercoles00:00-23:58
jueves00:00-23:58
viernes00:00-23:58
sabado00:00-24:00
domingo00:00-23:58
Sitio web immallevadora.com
Categories Comadrona, Centro de ayuda para embarazadas
Clasificacion 5 21 revision
Empresas similares cercanas
Instituto Dra. Gómez Roig — Clínica Corachan, Pl. de Manuel Corachán, 4, Barcelona

Imma Llevadora Comadrona opiniones

21
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Georgi
30 Abril de 2023 4:41

Molt recomanable!
M'he sentit molt segura en tot moment sent acompanyada per l'Imma, i tot ha anat fenomenal!

Nise
17 Julio de 2022 22:06

Trobar a la Imma a sigut un regal. Una professional excelente, actualitzada i empàtica.
No em pogut escollir millor, moltes gràcies per acompanyar-nos.

Montse
11 Julio de 2022 14:55

Vam repetir part a casa amb l'Imma perquè l'experiència va ser excel.lent. Parir a casa és més que parir a casa, és establir una relació amb una professional que et fa sentir segura, amb la qual has anat construïnt al llarg de l'embaràs. Per mi és com donar-li les claus de casa teva a algú i deixar que faci el que li sembli, per tu poder-te concentrar en tu mateixa i el moment tan brutal que vius. I de nou, l'experiència no podria ser més satisfactòria.

Alex
14 Junio de 2022 18:01

Sentir-me acompanyada per l’Imma, ha estat una experiència meravellosa. He pogut viure un part des de la intimitat, el respecte profund i la tranquil.litat.

L’Imma ha fet un seguiment excel·lent de tot el meu procés durant l’embaràs, el part i el postpart. La sensació que he tingut en tot moment ha estat d’empoderament i de goig. Repetiria sens dubte l’experiència!

Gràcies per donar-me tant en el moment de més amor de la meva vida!

Laura
01 Mayo de 2022 0:09

Decidimos contar con el acompañamiento y los servicios de Imma para el nacimiento de nuestro segundo hijo, la primera nació en un parto hospitalario por mutua lleno de violencia obstétrica. Me siento tremendamente agradecida por el trato y todo el acompañamiento que nos ha brinda Imma. Tanto en el seguimiento del embarazo, brindándonos información para poder tomar nuestras decisiones. Durante el parto en casa, que fue maravilloso, respetado, íntimo y en un ambiente de absoluta confianza, en el propio proceso y en ella como acompañante. Así como en el postparto, que contar con ella me ha supuesto un gran sostén tanto para aliviar los dolores físicos, como para afrontar los cambios emocionales y los cambios que la llegada de nuestro segundo hijo trajo a nuestro sistema familiar.
Imma es una profesional de 10 con la que volvería a parir si tuviese otro hijo/a.

elisabet
19 Abril de 2022 20:49

Respecte i amor. No podíem escollir millor llevadora que l'Imma per acompanyar-nos en el naixement del nostre tercer fill. Gran professional, persona, de cor i honesta. Gràcies infinites Imma.

MARC
06 Abril de 2022 12:39

L'Imma ens ha acompanyat en els dos parts de les nostres filles. Si hem tornat a repetir, és pq amb ella ens hem sentit sempre segurs i tranquils, és una gran professional. Gràcies Imma una abraçada dels cuatre.

Alba
21 Marzo de 2022 8:50

L'Imma ha estat impecable, estem molt contents de l'experiència que hem viscut amb ella. Durant l'embaràs hem tingut tota la informació que hem necessitat, tota amb una base científica darrere. També sostenint els dubtes i empoderant quan calia, sense jutjar les decisions que a poc a poc anàvem prenent. Durant el part va estar allà, propera, sensible, deixant l'espai que necessitàvem. En el postpart, tant o més important, també va estar disponible, acompanyant amb tendresa i professionalitat cada cosa.
Ha sigut un viatge tan bonic que n'estem eternament agraîts.

David
19 Marzo de 2022 12:53

La meva parella volia fer el part de la nostra segona criatura a casa. Jo no ho tenia gaire clar, tenia por i dubtes. Després de dues reunions amb la Imma, vaig entendre la importància de poder gaudir d'aquest acte a casa amb la certesa que la meva parella estaria en bones mans.
Agrair a la Imma el regal de preparar-nos per tenir a la nostra criatura a casa.
Gràcies, l'estimem molt.

Montse
28 Febrero de 2022 16:09

La Imma per nosaltres ha sigut clau per a viure un part just com necessitava. Uneix l'amor i el respecte cap al procés natural, el nadó i la mare, junt amb les dades científiques, la informació i la experiència. Tot plegat ha fet que tant jo com el meu company ens sentissim còmodes i segures durant l'embaràs de que un part a casa era l'opció que més ens cuidava, i no només a mi i al fill en camí, sinó a tots els membres de la nostra família. Desprès de parir estem empoderades i agraïdes d'aquesta decisió i contentes d'haver estat amb l'acompanyament de la Imma.

Gemma
24 Febrero de 2022 16:29

L’ agraïment que sentim cap a la Imma és infinit. Ens va informar, acompanyar i empoderar durant tot l’embaràs, el part i els mesos que han vingut després. Recordo el dia del neixament den M, quan va arribar, no van caldre paraules, només sentir la seva presència va ser suficient per saber que tot aniria bé. L’atenció i la contenció dels primers 28 dies de vida, imprescindibles. Gràcies a la vida per fer-nos coincidir amb aquesta gran professional i millor persona. Gràcies per ensenyar-nos el camí de la vida. M, G i A. ️

Nerea
13 Febrero de 2022 14:17

Respeto, racionalidad, templanza, tranquilidad, seguridad, confianza, cariño. La mejor decisión que pudimos tomar en este segundo embarazo fue contactar con Imma. Hemos aprendido muchísimas cosas sobre el cuerpo de la mujer, sobre el embarazo y sobre el parto. Hemos podido ser más conscientes de todo, pudiendo situar y darle el valor adecuado a todas las cosas que giran entorno a este momento tan importante de la vida. Es una mujer increíblemente profesional que te acompaña, explica, escucha y respeta. Para mi pareja además era muy importante que estuviese allí sin estar, ya que él prefería sentirse acompañado pero sin sentir a un desconocido cerca e Imma desde luego que lo consiguió. Consiguió que él estuviese a gusto y que yo me sintiese en todo momento segura, manteniendo mi espacio y querida. Creo que me faltan palabras para poder describir todo lo que me pasa por la cabeza, pero sin lugar a dudas si vuelvo a quedarme embarazada volveré a contar con Imma.

sílvia
01 Marzo de 2020 9:29

L'acompanyament de la Imma tant durant l'embaràs, el part i el postpart ha estat espectacular. Gràcies Imma per tot el que ens has trasmès, ha estat un bonic procés!

Rita
26 Enero de 2020 9:35

La Imma és una professional meravellosa. En tot moment m’he sentit acompanyada i respectada.
Després d’una primera experiència de part hospitalitzat i intervingut amb el meu primer fill, aquest segon part a casa amb la Imma ha estat una experiència fantàstica; en certa manera fins i tot reparadora.
Realment una experiència única, emocionant i molt satisfactòria. A nivell personal ha estat tot un procés d’empoderament.

Thaís
03 Noviembre de 2019 20:28

No podiem haver escollit millor llevadora per acompanyar-nos en la benvinguda del nostre petit.
Amb la seguretat que transmet i la seva capacitat de llegir-te física i emocionalment recorrer aquest camí amb ella ha estat la millor decisió que podiem prendre. I gràcies a ella hem viscut una experiència inigualable.
Sempre formarà part de la història de la nostra petita gran familia.

Pepa
27 Octubre de 2019 23:42

Sin duda, la mejor. Profesionalmente impecable, personalmente inolvidable. Estuvo pendiente en todo momento; me sentí muy acompañada durante todo el embarazo y muy segura de estar en sus manos durante el parto de mi segundo hijo, tras una cesárea. Gracias, Imma.

Lucie
26 Agosto de 2019 21:40

Pari dos veces con esta mujer maravillosa. Ya tengo 3 ninos, sino repetiria otra vez, solo por vivir esta experiencia de nuevo con ella! Transmite mucha seguridad y su profesionalidad, su personalidad me permitieron vivir lo que queria pero que me daba tanto miedo inicialmente: parir en casa. Estaré eternamente agradecida por haberla tenido en mi vida!

Laura
17 Agosto de 2019 17:37

Dono gràcies a la vida per haver-me fet possible creuar-me amb l'Imma. El part a casa era un somni per a mi, la meva convicció, la meva recerca, més el seu acompanyament, suport i professionalitat van fer-ho possible. Una de les millors decisions de la meva vida, triar parir a casa amb l'Imma. És una professional de l'alçada d'un campanar, però per sobre de tot, és una bona persona amb una sensibilitat extrema. Un plaer inmens que ens hagi acompanyat aquest trosset del camí, que recordarem sempre amb un amor absolut i sincer. Mai podrem agraïr-li prou! Gràcies, gràcies i gràcies

Estudi
02 Agosto de 2019 0:46

Fer el part a casa amb l'Imma com a llevadora ha estat una de les millors decisions que he pres en la meva vida. Ha estat una experiència increible i ens hem sentit molt segurs gràcies a la seva professionalitat i a la seguretat que transmet. No podem estar més agraïts i satisfets amb tot el seguiment que ens ha fet durant tot l'embaràs, el part i el post part, ha vingut tantes vegades com ens ha fet falta, per a mi ha estat vital l'assesorament en la lactància i en totes les qüestions que se'ns han anat plantejant. Una gran professional amb molta qualitat humana. La recomanariem una i mil vegades.

Rochelle
26 Julio de 2019 7:55

We've just had the pleasure of having Imma deliver our precious daughter. I can honestly say she is amazing and would recommend her 1000 times over. We are currently residing in Spain, but originally from Cape Town, South Africa. God led us to Imma, who speaks English and was willing to travel to our home (an hours drive from her house). The delivery was like no other, she is so gentle, considerate, hygienic, empathetic, patient, knowledgeable, encouraging, the list goes on and on. We could not have had it any better. She respected all our wishes and we had no problem doing as she instructed when needed. All in all she is highly recommended as a midwife, you won't have to worry about a thing if you have Imma. Also her post partum care is phenomenal! She won't discharge you until everything is 100% with you and baby. Thank you Imma we were so blessed and thankful to God for having you.

Agregar una opinion