ESPANAINF.COM

Informatica i+, Barcelona

Direccion Carrer d'Amàlia Soler, 3, Vilafranca del Penedès, Barcelona
Telefono +34 938 91 53 36
Horas
lunes09:00-15:00
martes09:00-15:00
miercoles09:00-15:00
jueves09:00-15:00
viernes09:00-15:00
Sitio web informaticaimes.com
Categories Consultora informática, Servicio de reparación de ordenadores, Servicio de seguridad informática, Soporte y servicios informáticos, Diseñador de sitios web
Clasificacion 4.8 47 opiniones
Empresas similares cercanas
EDYMA DIGITAL COMPANY — C. de Viladomat, 134, Bajos 1, Barcelona
GNA - GNA Hotel Solutions — Pl. de la Independència, 18, 1r 3r, Girona
GIRTIC INFORMÀTICA GIRONA — Carrer Marquès de Caldes de Montbui, 39, Girona
materializadora — C/ del Perú, 186, bis, Barcelona

Informatica i+ opiniones

47
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marc
24 Septiembre de 2023 10:13

Tracte molt professional, ens van donar resposta ràpida que al final és el que més s'agraeix. Si escau hi tornarem de ben segur.

Martí
21 Septiembre de 2023 8:04

He estat atès pel Miquel. M'ho ha explicat tot molt clar. Preus superacurats amb la feina feta i entrega a temps!

Jordi
07 Septiembre de 2023 0:03

Bon servei a empreses, tant en manteniment de serveis informàtics, com acompanyament i assessoria.

Contens amb la professionalitat i agilitat en els projectes.

Merce
28 Julio de 2023 16:29

Perfecte. Uns grans professionals i ràpids. M'han posat l'ordinador a punt per poder treballar. Uns craks.

Simplementepetita
28 Julio de 2023 0:25

Sóc l'Alexandra, i vull compartir amb els que estiguin interessats i necessiten servei per els vostres ordinadors, aquest establiment en el que vaig deixar el meu, he tingut una exel-lente experiència, la amabilitat i professionalitat es indiscutible.
També dir-vos que el tenen paciència i saben explicar els pros i contres de el vostre cas!
Gràcies INFORMÀTICAI+

Joan
02 Marzo de 2023 9:05

Des del primer moment m'han transmès confiança.
He portat els portàtils de casa i sempre m'han donat una solució molt adient.
Sempre penses que l'avaria que tens serà caríssima, però aquest equip m'ha donat sempre una solució força més econòmica i sobretot professional.
Gràcies

Xavier
24 Febrero de 2023 13:11

Portatil porque hacia mucho ruido, se me pasó un presupuesto arreglandome el problema junto a una bateria nueva y el precio total junto al servicio tecnico de 124€. Cuando lo fuimos a buscar y lo revisamos en casa, seguia haciendo el ruido del principio. Lo llevamos a la tienda otra vez y el tecnico nos dijo que podria ser que el ventilador estubiera roto, que se lo revisaria y nos mandaria presupuesto. Es decir, el tecnico arregla el portatil pero no es capaz ni de acercarse a ver si sigue haciendo ruido que, repito, es para lo que fuimos.

Entonces en el presupuesto se volvia a incluir el servicio tecnico (más caro incluso, que el propio ventilador). Fuimos porque nos parecia injusto que se volviera a cobrar el servicio tecnico cuando el problema para el que vinimos no se arregló desde un primer momento. El caso es que el tecnico se nego en un principio pero despues dijo que lo hablaria con su jefe. Despues de eso, pasó una semana más, es decir el portatil ya llevaba ahí más de 2 semanas por su problema y no se nos dijo nada más.

Cansados de esperar porque necessitamos el portatil, fuimos a ver que pasaba. Resulta que el portátil seguia en "pendiente", osea, que no estaba arreglado ni sabían cuando lo estaria, y el técnico tampoco había preguntado al jefe si nos cobrarían el servicio tecnico, de hecho, ni se acordaba.

Despues de esta experiencia, escribi este mismo mensaje aqui. No se si fue "casualidad" pero justo al dia siguiente me contactaron para arreglar el problema con todo gratis. Fui al dia siguiente y me lo cambiaron al instante, ahí mismo. La experiencia ha sido frustrante pero, al menos ha habido una disculpa y se ha reculado. Eso si me lo arregló otro tecnico es decir, no era el que lo estubo haciendo desde el principio. Este tecnico era muy majo y nos atendio muy bien, almenos a él se lo veia más profesional que al otro.

gerard
19 Febrero de 2023 6:52

Vaig portar iMac a fer ampliació, són professionals molt ben qualificats, servei ràpid i excel·lent. Bona comunicació i empatia amb el client.

Dani
16 Febrero de 2023 6:17

Molt bona atenció al client i un servei ràpid i eficaç. Molt recomanable per confiar-hi els vostres ordinadors.

user
03 Enero de 2023 17:37

Molt contenta pel servei i el tracte.
Molt recomanable si tens qualsevol problema amb apple.

Montse
19 Diciembre de 2022 13:42

Son un equipo de profesionales excelentes, cordiales en el trato. Los recomiendo 100%. Se aseguran de arreglar lo que necesites y te aconsejan para que tu equipo esté trabajando en su punto óptimo. Gracias!

Xavi
08 Octubre de 2022 21:52

La reparació del nostre imac ha estat ràpida i efectiva! L'ordinador ja torna a ser el què ha de ser! A part d'això destaquem molt la seva amabilitat, atenció i bon tracte! Gràcies informatica i+!

Pablo
23 Septiembre de 2022 20:37

Tracte excel·lent, rapidesa, professionalitat i preus raonables. Si mai torno a tenir cap problema amb l'ordinador, hi tornaré.

joana
01 Enero de 2022 3:32

Servei i reparació molt ràpida! En 24h em van poder arreglar l'ordinador i va fins i tot molt millor que abans! Molt recomenable

Jordi
09 Diciembre de 2021 13:25

Vaig tenir un problema amb el disc dur i després de visitar diferents botigues de Vilafranca, algunes van donar per impossible recuperar la informació després d'intentar-ho durant diversos dies.

Vaig decidir anar a Informàtica i + perquè ho revisessin, sabent que potser perdia el temps.

En tot moment van ser molt professionals, i em van dir que ho intentarien i que no em podrien garantir que ho recuperarien, però en cas que no poguessin, no em cobrarien res (a diferència d'altres).

Al cap d'uns dies van poder recuperar tota la informació del disc dur, i a més el cost va ser inferior al que em volien cobrar altres botigues d'informàtica.

Molt professionals, un molt bon servei i millor tracte, 100% efectius, uns cracks!

Amb temes relacionats en Informàtica no tinc cap dubte a on aniré, i si em passa com ara, que els vaig agafar de vacances, i primerament vaig haver d'anar a un altre, m'esperaré que tornin a obrir per la confiança que em donen.

Pati
02 Diciembre de 2021 1:03

Han sido rápidos, muy profesionales y han resuelto todos los problemas y peticiones que tenía. Además surgió una nueva duda y me la solventaron desde casa. Son muy amables y se nota que les gusta ayudar a que todo funcione, un lujo.

Francisco
16 Octubre de 2021 8:11

Muy lentos en dar dar el presupuesto y no informaron de la reparación acordada.
Creo que hay mala coordinación entre las personas que atienden al cliente.

Juan
17 Septiembre de 2021 16:03

Muy profesionales, miran por el cliente, muy aconsejable, recientemente tuve un problema con mi portátil y ellos sé encargaron de todo.

Mar
11 Septiembre de 2021 1:52

Me solucionaron el problema de mi ordenador rápido y me dieron soporte después. Muy profesionales, lo recomiendo.

eva
08 Septiembre de 2021 15:51

Llevé una SD dañada a varios sitios y me dijeron que no se podía recuperar y aquí en informática+ lograron recuperarla muy rápido y a muy buen precio, súper amables, muy agradecida los recomiendo 100%

Agregar una opinion