ESPANAINF.COM

Institut Can Vilumara, Barcelona

Direccion Av. de Josep Tarradellas i Joan, 153, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telefono +34 933 37 33 08
Sitio web agora.xtec.cat/inscanvilumara
Categories Instituto de secundaria
Clasificacion 3.3 11 opiniones
Ramas mas cercanas
IES - Institut d'Ensenyament Secundari Severo Ochoa — Carrer de Severo Ochoa, 1-13, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Institut Sants — Carrer de Dolors Batlle i Sunyer, 9, Barcelona
Institut Viladomat — C/ del Consell de Cent, 148, 150, Barcelona
Institut Eugeni d'Ors — Av. del Maresme, 196, Badalona, Barcelona
Empresas similares cercanas
Escola del Treball de Barcelona — Carrer del Comte d'Urgell, 187, edificio 11, Barcelona
Institut Miquel Martí i Pol — Carrer de la Verge de Montserrat, 51, Cornellà de Llobregat, Barcelona
Escola Proa — C.d'Almeria, 57, Barcelona
Institut Olorda — Carrer de Carles Buïgas, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

Institut Can Vilumara opiniones

11
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
KRAKER
20 Mayo de 2023 0:22

La cantina de este año es lo peor, aparte de subir los precios no tienen nada. En años anteriores había mucha variedad para escoger.

Brianeitor
23 Abril de 2023 1:34

Sisplau, no fiqueu als vostres fills en aquest institut.
El professors no saben ensenyar i no es preocupen gens pels alumnes, simplement donen classe, no ensenyen. Parlo per experiencia propia quan dic que no he aprés absolutament res estan 5 anys en aquest centre.
Sóc una alumne que sempre ha tret bones notes, però mai se m'ha ajudat a mantenir-les, mai se m'ha motivat, de fet m'han ficat traves. Les classes eren molt divertides però perque hi havia professors que no sabien controlar una classe. No vui donar noms però hi ha professors que no haurien de ser profes. L'equip directiu son uns incompetents i el viatje de fi de curs va estar super malament estructurat, de mateixa manera amb les excursions que de fet vam estar 2 anys sense fer-ne cap amb l'excusa del "covid" mentres que els altres instituts ja feien excursions. Les activitats no són divertides i no fomenten al estudi, es tot extremadament aborrit, no hi ha cap incentiu, cada dia és igual, de fet quasi mai tocavem el laboratori i quan ho feiem faltava material. Jo soc una noia però he de reconeixer que als nois sel's tractava pitjor que ha nosaltres, molt pitjor, els profes tenien un tracte molt dolent cap a ells, potser es creuen que fent allò son feministes però son tot el contrari. Ara estic en un altre institut i estic molt agraïda amb el tracte, els profes estan per mi i es preocupen per a treure la millor versió de mi.
Resumint no vingueu aquí a estudiar ni la ESO ni el batxillerat.

marwan
26 Febrero de 2023 23:39

Este instituto es de lo peor que hay os recomiendo no venir os castigan por cualquier cosa y por cosas injustas solo he perdido el tiempo viniendo aqui

Ayelen
21 Octubre de 2022 5:36

Buenas, queria informar acerca de este pésimo centro de estudios al cual a menos que vivan cerca (y ni eso) no se lo recomiento en absoluto.
Can Vilumara o tambien llamado el instituto del terror es probablemente la peor institución de l'hospitalet destrozando la salud mental de los pobres niños traumandoles nada mas llegar, haciendoles ir a una clase y mas tarde cambiandoles sin ningun sentido aparente cortando así las relaciones medio forjadas del infante, derivando a problemas mas graves como bullying y marginación social.

Milagritos
06 Julio de 2022 17:52

Muy amable la atención en secretaría, me orientarón bien para obtener mi Diploma en Físico de la Educación Secundaria.

maria
12 Junio de 2022 2:14

He podido disfrutar un año académico del instituto de los profesores y de mis compañeros.una lastima q me tengo q ir a cursar segundo de TAPD a otro insti porque el Vilumara solo tiene turno de tarde

rosa
26 Febrero de 2022 16:05

A falta només de 2 setmanes per la preinscripció de proper curs per la ESO, encara no hi ha publicació de la data de portes obertes, encara que siguin telemàtiques.o al menys nosaltres no hem sabut trobar-la.
Tampoc al web hi ha cap telèfon per poder trucar i preguntar.

Sara
26 Junio de 2021 23:46

Yo estudié grado medio allí y tanto los profesores como los compañeros eran geniales. Los docentes ayudan mucho y asesoran muy bien, e intentan hacer muchos aprendizajes prácticos, haciéndolo más divertido.

Noelio
27 Noviembre de 2020 22:39

A mi me gusta este instituto es divertido y práctico y los profesores son algunos buenos la gran mayoría.

Marc
30 Octubre de 2020 12:26

Centre d'estudis de Secundària i batxillerat i, Cicles formatius de Serveis socioculturals i a la comunitat, al bell mig de l'Hospitalet de llobregat.
Adequant-se dins de la antiga fàbrica de Can Vilumara.

Dani
24 Junio de 2020 15:01

Desde un punto de mira es un buen centro. Pero no estado nunca y no he estudiado ahí, sinceramente me hubiese gustado hacer un ciclo.

Agregar una opinion