ESPANAINF.COM

Institut Català de Serveis Medics SA., Girona

Direccion Carrer Gironella, 11, 13, Girona
Telefono +34 972 40 00 04
Horas 08:00-21:00
Sitio web www.serveismedics.net
Categories Centro médico
Clasificacion 2.1 26 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre Ginecològic Gidona SL — Carrer Barcelona, 67, Entlo, Girona
Clínica Nezar Medicina Estètica — Carrer Bonastruc de Porta, 8, Girona
Mutua Universal Girona — C/ Emili Grahit, 12, Girona
Unión de Mutuas MCSS Nº 267 Girona — C. de Sta. Eugènia, 11, bajos, Girona

Institut Català de Serveis Medics SA. opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Josep
01 Noviembre de 2023 8:57

Estem a 8 de Novembre de 2023. He demanat hora al Dermatòleg i la primera hora que em donen és per al Maig del 2024.7 mesos.

Joana
21 Octubre de 2023 16:20

La meva filla truca aquet centre per comentar que te fongs a l’orella ja que un doctor del cap ja li va comentar i li va espirar, pero seguia tenint molèstia, i si la podem visitar, la visita una doctora i l’únic que li diu es que te fongs a l’orella (cosa que ja sàvia com he dit abans), i que te que anar a un Otorrino perque li espiri els fongs i quina es la sorpresa? Es que li cobren 75€ per no res, per estar 2 minuts.
He estat lleixint les ressenyes i no ni ha ni una de bona i en positiu (ara entec el perque) es un passotisme d’aquest centre i robarte els diners el 75€ per no fer-te res de res.
Es una estafa de centre no el recomano a ningú

Claudia
13 Octubre de 2023 5:35

Una vergonya! Si la teva mascareta s'ha trencat i necessites una, et cobren 50 cèntims, quan a la majoria de clíniques et la donen gratuïta.
UNA ALTRA QÜESTIÓ: SI per alguna raó us toca atendre-vos amb una metgessa que es diu PATRICIA, de CIRUGIA VASCULAR, eviteu-la. És terriblement BORDE, et mira per sobre i amb mala llet, sembla que treballa a desgana, ni t'escolta.una antipàtica i dolentíssima "profesional". Una amargada sense vocació que volca les seves frustracions en els seus pacients.
No entenc perquè alguns metges van triar aquesta professió, quan es requereix una gran vocació i empatia amb l'altri.
No generalitzo, en aquesta clínica hi ha grans professionals, però el cas de PATRICIA és digne de denunciar.

lili
06 Octubre de 2023 6:36

No puedo decir nada de la atención telefónica porque vivo muy cerca y prefiero pasarme, en recepción bien; Pero la visita con el Traumatólogo Carlos Augusto Ardila Cuervo muy mal, qué poca amabilidad y empátia con el paciente! Fui con mi hijo adolescente, a las preguntas y comentarios que hacíamos respondía con indiferencia y sarcasmo, con él NO volveremos. Además, nos llamaron a consulta con 45 minutos de retraso!
Nada recomendable la vista con esta personaje.

EstefiZumbaZin
10 Septiembre de 2023 4:39

Imposible contactar telefónicamente para pedir cita.después de muchas llamadas fallidas desisto.una vergüenza

Carme
02 Agosto de 2023 13:15

No puc entendre com els hi costa tant agafar el telefon.es desesperant! Quin mal servei estan donant!

Nina
14 Julio de 2023 5:10

Fa molts anys que la meva família som de SM. Segons la nostra experiència, parlar de SM és parlar de qualitat i servei a les persones. Des de la metgessa de recerència, la dra Baulida - gran professional i excel lent persona-, fins al personal de Recepció, amable i resolutiu.
La setmana passada vaig haver d anar a urgències i em va atendre la dra. Fibla. En vaig quedar encantada pel seu bon tracte i professionalitat. Avui m ha visitat l oftalmòloga dra. Darné, i també n he sortit molt contenta.
És una tranquil litat saber que hi sou. Gràcies.

Eva
23 Junio de 2023 7:13

Podeu posar més gent a atenció telefónica? Morim de vells abans de que ens agafin la trucada!

Ying
03 Junio de 2023 5:58

El servicio es muy pobre y superficial.
Perdir una cita con el médico tarda un mes? Más tiempo de espera que el servicio médico público? ? Entonces, ¿por qué pagar por un seguro privado? No recomiendo nada este centro médico

Chakir
30 Mayo de 2023 9:59

El urólogo Roger Boix Orri fue antipático e indiferente. Mientras me chequeba pude ver desprecio en sus gestos y miradas. Me trató de manera humillante. Fue la peor experiencia que tuve en un hospital. Y creo que es racista también.

Alexandre
18 Abril de 2023 3:52

No hi ha forma de que contestin el telèfon sempre surt el contestador. Al final vaig a un altre clínica

Xesca
19 Marzo de 2023 12:03

Em dic Marina Mainegre, vaig assistir al 09/03/23 per la dermatòloga Clara Matas. Vaig anar-hi per un problema a la pell i ni me la va mirar. Molt poc professional, visita de menys de 5 minuts, li vaig fer 3 preguntes i ni una resposta professional o mostrant interès, no vaig tenir cap recepta ni sol.lució i al sortir em cobren 90€. La recepcionista molt desagradable també. No recomano gens aquest centre i menys aquesta Doctora!

Nuria
14 Marzo de 2023 21:45

Molt mala atenció. Demano per una doctora i 6 mesos més tard quan arribo a consulta és una altra.
Em cremen una berrugueta (2 segons de rellotge) i no m, informen que té un cost de 60 euros.
No aporten solucions, és el que hi ha.

Aitor
10 Enero de 2023 6:43

Para empezar la recepcionista mal, porque si vas a estos sitios ni es por gusto ni es por molestar. Y el traumatólogo Carlos Augusto Ardila Cuervo, es nefasto, ni sabe ni se implica ni te da soluciones; que tienes que estar con una escayola 10 días más porque él no está, pues te apañas, que le preguntes si necesitarás rehabilitación y se encoja de hombros. Pagar por un especialista que no tiene ni idea no tiene precio.

Imma
05 Enero de 2023 15:06

Porto tres dies intentant parlar per telèfon i agafar hora i no hi ha manera " en aquest moment no el podem atendre" deixo el missatge per què truquin i tampoc. Francament la meva Dra. Un 10, el servei del centre deixa molt que desitjar, espero que hi facin alguna cosa.

Duni
09 Septiembre de 2022 16:17

Muy contenta con la dermatóloga Miren Urcelay. Me encontró solución a todo lo que me pasaba. Te dan hora muy tarde peró vale la pena esperar si te toca esta doctora.

Tovr
30 Junio de 2022 2:54

Nefasta visita a un supuesto médico cirujano. Asistí a una cita programada para unas cicatrices en el rostro y no me planteó ni ofreció ningún tipo de tratamiento al problema.cero implicación.cero interés en ayudar.cero actitud de solventar el caso o informar de los posibles tratamientos.salí de este centro en shok.ah Dr. Valero su nombre.vocación ausente.

Laura
24 Junio de 2022 1:32

Ojalá todos los médicos y enfermeros sean como los que hacen analíticas en el Serveis Medics. He tenido que ir varias veces y tengo unas venas verdaderamente complicadas. Son superamables y simpáticos, siempre te atienden con una sonrisa en la cara y te sientes muy a gusto. Repito, ojalá haya más profesionales de la salud así. ¡Enhorabuena:) y gracias!

Joan
14 Junio de 2022 8:07

Molt bona atenció mèdica, fa anys que soc pacient i d aquest centre mèdic, l atenció telefónica del meu metge genial.

Soy
30 Abril de 2022 12:50

Espera muy muy larga, después la doctora dolores muy borde a parte que se paraba hablar en mitad del pasillo con otras doctoras de cosas no médicas. Y aunque tengas mutua privada cosas que entran gratis, en este médico así por la cara se tienen que pagar, mejor ir a la Bofill o otro. A parte que por hacerte el test de antígenos cuesta 25 euros cuando en una farmacia cuesta 2€ es un robo.
Lo único que se salva un poco es la amabilidad de las recepcionistas

Agregar una opinion