ESPANAINF.COM

Institut Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils, Tarragona

Direccion Carrer Estel, 2, Cambrils, Tarragona
Telefono +34 977 79 28 37
Horas
lunes08:30-14:30
martes08:30-14:30
miercoles08:30-14:30
jueves08:30-14:30
viernes08:30-14:30
Sitio web www.inshotturcambrils.com
Categories Instituto de secundaria, Escuela de hostelería, Centro de formación profesional
Clasificacion 5 5 opiniones
Empresas similares cercanas
Institut Cambrils — Plaça de l'Ajuntament, 7, Cambrils, Tarragona

Institut Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils opiniones

5
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Anna
02 Junio de 2023 7:07

Escuela de hostelería referente de la provincia, situada en un enclave increíble, delante del mar, con instalaciones modernas y amplia oferta de especialidades laborales dentro del marco hotelero y turístico que predomina en la costa dorada.

Ramon
11 Mayo de 2023 11:45

El restaurant de l'Escola és una opció culinària única i innovadora, que ofereix un menú degustació de dilluns a dijous durant el període escolar. El que fa que aquesta experiència sigui especial és que el menjar és elaborat pels propis alumnes dels cursos, sota la guia dels excepcionals professors de cada especialitat. Aquesta oportunitat permet als estudiants posar en pràctica les seves habilitats culinàries i de servei, i oferir als clients una experiència gastronòmica inoblidable.

Ubicat al costat de la platja, el restaurant de l'Escola gaudeix de magnífiques vistes panoràmiques que ofereixen un marc idíl·lic per gaudir d'un àpat deliciós amb les creacions culinàries úniques preparades pels alumnes.

És important tenir en compte que és necessari fer una reserva al restaurant de l'Escola, ja que el local te un límit de persones per dia. Aquesta popular opció gastronòmica és coneguda per ser una experiència única, i molts clients planifiquen amb antelació per assegurar-se de poder gaudir d'aquesta oportunitat única.

Un aspecte destacable del restaurant de l'Escola és l'esforç i el treball en equip dels alumnes. Amb la supervisió dels professors, els estudiants treballen junts per preparar i servir plats deliciosos i ben presentats als clients. Els clients solen aplaudir als alumnes pel seu esforç i dedicació en proporcionar un servei de qualitat.

Javier
20 Abril de 2023 1:34

Menú degustación excelente de los estudiantes de la escuela de hostelería a precio excelente y con una gran atención de nuestro camarero Rubén. Muy recomendable

Lourdes
31 Enero de 2023 4:26

Sobresaliente! Hemos comido de maravilla! Los alumnos nos han sorprendido, tanto por su buen trabajo, esfuerzo y ganas de agradar. Todos los platos, que son varios, bien presentados, bien elaborados y muy bien servidos. Y el profesor, magnífico, siempre pendiente de sus alumnos. Muy recomendable!

Odila
02 Noviembre de 2022 19:02

He estado allí en un reunión de padres luego nos ofreció un cóctel buenísimo hechos por los alumnos del instituto me encantó!

Agregar una opinion