ESPANAINF.COM

Itinere Didàctica, Tarragona

Direccion Bajada Roser, 8, Tarragona
Telefono +34 977 23 96 57
Horas 09:00-13:30,17:00-19:00
Sitio web www.itineredidactica.cat
Categories Centro de información turística, Agencia de visitas turísticas
Clasificacion 5 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Oficina de Turisme de Catalunya a Tarragona — C/ de Fortuny, 4, Tarragona

Itinere Didàctica opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Maria
09 Octubre de 2021 0:20

Vam fer la sortida a Tarragona Medieval amb diversos grups d'alumnes de 2n d’ESO per reforçar el que havíem estudiat a classe.

La visita va durar més de dues hores. Primer, les guies ens van explicar el pas de la ciutat romana a la medieval i les seves característiques. Després, es van centrar sobretot en la Catedral. Van exposar els aspectes artístics i religiosos, els principals fets, els personatges i les llegendes que l’envolten.

Recomano la sortida per l’especial sensibilitat que van tenir les guies en el tracte amb els alumnes, donades les circumstàncies especials d’aquest curs, i també perquè l’experiència ajuda les nenes i nens a enfortir el lligam amb la ciutat.

Eloy
03 Octubre de 2021 10:49

Hicimos la visita en "Tarragona Romana" que resultó ser una buena experiencia.
En especial remarcar el excelente trabajo de la guia Georgia, que complementaba la información con su tablet. Mantuvo el grupo muy atento a sus explicaciones y resolviendo cualquier duda tras cada explicación. También supo captar la atención de los niños que componían el grupo (que en algún caso me pareció tarea encomiable).

Quima
14 Agosto de 2021 0:17

Vam fer la visita "Tarragona Romana" amb un grup d'alumnes de 1r d'ESO i va ser un èxit! El Xavier, el guia, va saber connectar amb ells des del primer moment i va aconseguir que mantinguessin l'atenció i les ganes de participar durant tota la visita en un dia de molta calor i a final de curs. Totalment recomanable!

Enric
27 Julio de 2021 8:36

Visita molt interessant amb un recorregut fantàstic i unes explicacions apassionants per part del guia

Conxi
04 Julio de 2021 3:53

El passat diumenge vam fer la visita guiada per la Tarragona Romana i ens van encantar totes les explicacions.
En dos hores i mitja tens una visió molt gràfica de la ciutat en aquells temps i les seves posteriors transformacions fins l'actualitat.

Amb el guia també vam tenir molta sort un gran comunicador i una persona que viu molt la història i la ciutat de Tàrraco.

No dubto en tornar a repetir la visita quan em tornin a visitar els meus amics de fora de Tgn.

Sílvia
08 Septiembre de 2020 15:59

Feia temps que volia fer una visita guiada par la ciutat de Tarraco Romana. El guia es va explicar de manera molt àmplia i amb tot detall la història i la vida dels habitants en l'època romana. Va respondre a tots els dubtes del meu fill fent-lo partícep de tota l'explicació i ampliant la informació sobre altres èpoques de la història sempre que calia. La durada de la visita va ser de gairebé dues hores.
Totalment recomanable.

Patricia
12 Abril de 2020 11:49

He hecho una visita con Itinere junto con mis alumnos de 1° de ESO y la experiencia fue buenísima. Queríamos consolidar los conocimientos aprendidos en clase y la visita fue perfecta para ello. La guía se adaptó perfectamente al grado de conocimientos de los alumnos y se mostró siempre dispuesta a responder a cualquier pregunta. La duración de la visita, d algo más de dos horas, es perfecta ya que permite una visión muy completa de la Tarraco Romana pero no satura a los alumnos.
Totalmente recomendable.

EDUARD
27 Febrero de 2020 4:52

Nosaltres hem vingut diversos cops amb l’alumnat de FP i sempre ha anat molt bé, tant a nivell de contingut com de difàctica i sobretot adeqüació del guia als nivells i actituds dels alumnes.

Bona feina!

Agregar una opinion