ESPANAINF.COM

JYSK Vic, Barcelona

Direccion Ctra. Sant Hipòlit, 61B, Vic, Barcelona
Telefono +34 937 00 63 47
Horas
lunes10:00-21:00
martes10:00-21:00
jueves10:00-21:00
viernes10:00-21:00
sabado10:00-21:00
Sitio web jysk.es/stores-locator
Categories Tienda de muebles, Tienda especializada en camas, Tienda de ropa de cama, Tienda de muebles de exterior
Clasificacion 2.2 19 opiniones
Ramas mas cercanas
JYSK — P.I. El Ramassar, Granollers, Barcelona
JYSK Espai Gironès — Parc Comercial Espai Gironés, Camí dels Carlins, Salt
JYSK — Parc Vallés, Terrassa, Barcelona
JYSK Santa Susanna-Espais Susa — N-2, Km. 673, Barcelona
Empresas similares cercanas
3 Tam — Ctra. Sant Hipòlit, 32, Vic, Barcelona
Fes Més Bricolatge — Ctra. de Vic a Manlleu, 59, Vic, Barcelona
Muebles la fábrica — Passeig de la Generalitat, 53, 55, Vic, Barcelona
Merkamueble Vic — P.I. Sot Dels Pradals Carretera Sant Hipòlit de Voltregà, 5, Vic, Barcelona

JYSK Vic opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
viktoria
24 Septiembre de 2023 14:39

Más de 3 semanas que esperamos nuestra entrega todos los días nos dicen el mismo discurso "te llamaremos en 45 minutos" "te entregaremos hoy o mañana". Realmente no hablan en serio mientras esperan han pasado 3 días que perdemos esperándolos por nada.compañía poco profesional y obviamente ni excusa por su parte.no lo recomiendo para nada!

Taigi
21 Agosto de 2023 15:44

No sóc de posar males ressenyes, però se la mereixen. Falta de professionalitat molt notable. Problemes i més problemes, a més d'una actitud que no els ajuda. Incompetència. Lamentable. Sembla ser que és un fet comú. Una pena.

Laura
21 Junio de 2023 12:15

No puc opinar dels mobles, perquè no he comprat cap. Fa una setmana anava amb l’idea de comprar un sofà. Necesitava una mica d’ajuda del personal i només hi havia una noia, a la qual l’hi vaig demanar si estaba atenent, i de molt mala manera va dir “SI” i va continuar el seu camí. Crec que s’ha de ser una mica mes professional i vigilar les maneres en la qual parles als clients. Entenc que poder estaba estressada però hi han mil maneres de contestar, no crec que aquesta sigui l’adequada i mes quan vas amb l’intenció de gastar-te molts diners. Poder si hagués demostrat una mica mes d’interès aquesta ressenya no seria així…

laura
10 Marzo de 2023 22:11

Molt poc personal, les vegades que he anat nomes hi ha una persona a caixa i una per atendre, m’he tingut que esperar vastant. Una mica mal gestionat …. Contracteu a mes gent!

Marc
03 Marzo de 2023 12:52

Vaig demanar 2 cadires d'escriptori, només me'n van portar 1,2 mesos trucant sense resposta, finalment i vaig anar i oh, sorpresa, estava allà la cadira que faltava, organització fatal.

Laura
07 Febrero de 2023 12:19

Des de que han fet la botiga nova, molt decepcionant! La persona que ens va atendre a l'hora de comprar un moble per l'habitació, no sabia ni quan tardaria a arribar. Finalment, ens va dir que 15 dies-1 mes. Passa 1 mes i sense notícies. Truquem i ens diuen que d'aquí una setmana. Passa 1 setmana més i sense notícies. Truquem i ens diuen que ja ho tenen, que "ara ens ho reserven". Perdona, si ho he pagat i demanat, què has de reservar? Si vé una persona a la botiga i ho compra, em quedo sense, després de gairebé dos mesos d'espera? S'ha d'anar sempre al darrere i no saben donar mai una resposta, lamentable.

user
07 Febrero de 2023 4:53

Destacar el tracte més que excel.ent d'un magribí que hi ha a la botiga, no recordo com es diu però no pot ser més simpàtic, amable, servicial i fer millor la seva feina. Gràcies per tot, gent que fagi tant bé la feina i la valori en queda ben poca. Crec que ja ho vaig expressar quan ens vam veure, però ojalà vegis aquesta ressenya i t'alegri el dia:)

German
01 Febrero de 2023 15:25

En mitg de Novembre, encarrego 4 cadires financiant-l'es i em diuen que en 24h em diuent alguna cosa. Estem a 4 de Gener, sense noticies després de actes de preséncia i queixes telefóniques, inclós en la central, dessisteixo. Crec que es necesari que la gent sàpiga la falta serietat i professionalitat d'aquest lloc, no caigue-ho en la trampa, us faràn patir si us és necessari el material.

joan
20 Enero de 2023 9:30

Hi han mobles bonic i de qualitat a un preu correcte
Lo millor son originals i funcionals

Miquel
18 Enero de 2023 5:55

El 26 de setembre vaig comprar una taula deixant-la PAGADA, el temps de anar a buscar la furgoneta per carregar-la, havia desaparegut HAVENT-LA PAGAT.
Estem a 19 de Desembre i encara l'estem esperant. La resposta per part de la botiga; que la taula la porten des de Cantabria, des de fa 2 mesos. DEUEN PORTAR-LA A PEU. Vergonyós.

Isabel
18 Enero de 2023 3:28

Un desastre.
Hice un pedido hace más de un mes y me dicen que no lo han cursado.
Lo vuelven a pedir y pasados 15 días no hay respuesta.
No responden a ningún teléfono ni en atención al cliente.
Volvemos a la tienda y el pedido sigue sin estar cursado y nadie sabe nada.
Una tienda fantasma, cuidado!

Ana-maria
08 Enero de 2023 14:25

Pongo 1 estrella por poner algo. Pero no se merecen ni eso. Llevamos 1 mes esperando el producto pagado. Primero tienen una falta de organización que no saben ni lo que tienen en el almacen. Llamas por teléfono para preguntar por el producto te dicen que esta y resulta que al dia siguente cuando vas nadie sabe nada. En una palabra no lo tienen cuando el dia anterior nos dijeron que lo tenian. Hablamos en la tienda con la encargada y nos busco una solución dandonos la palabra que al dia siguente nos lo manda acasa, a raiz de eso esperando el repartidor. Cosa que no ha pasado ni ha venido nadie. Volvemos otraves a la tienda y nos dice que nos saben nada y que no lo tienen. DECEPCIONADA! No lo recomiendo para nada!

Albert
04 Enero de 2023 23:59

Botiga que trobo que està força bé, tenen bastant assortit de tot el que tocan, el dia que I vaig anar i faltava personal, i estava tot una mica desendresat, també sa de dir que hi havia força gent

David
30 Diciembre de 2022 19:54

Per segon cop que faig una comanda i a data límit sense trucar-me per dir-me si Ho tinc a la botica o no! Truco jo i no l'agafan mai!
Att. Client diu que sen's falta en 24h em dirien algo. Encara espero!
Així no es tracte als clients!

Jordi
25 Diciembre de 2022 10:47

De tant en tant trobes botigues com aquesta. Amb productes bonics, ben fets i amb preus raonables. A més d'una bona atenció per part dels professionals de la botiga. Tot plegat fa que sigui una botiga per visitar tot sovint.
A finals d'octubre del 22 fan una re-inauguració, amb canvis dins de la botiga, ara és més oberta, accesible i fácil de trobar les coses. Tot un encert el canvi. I l'atenció és de 10.

Neus
20 Diciembre de 2022 1:55

S'han especialitzat amb roba de llit (llençols, nòrdics, coixins.) També hi ha tovalloles, draps de cuina, objectes de decoració, llums de Nadal. Bon preu

Lidia
18 Diciembre de 2022 10:29

Llevo casi dos meses esperando un producto al cual deje pagado. Nos dicen que nos llamaran cuando llege al cabo de un mes vamos a la tienda porque nadie nos llamo y nos dicen que 15 dias mas maximo! Ya han passado los 15 dies y aun seguimos esperando. Fatal!

Marta
25 Noviembre de 2022 7:05

Personal molt atent. No és la primera vegada que hi anem i sempre hem sortit molt ben atesos. Quan hem fet alguna comanda sempre ha arribat dins el plaç que ens han dit i ens avisen de seguida.

Albert
13 Noviembre de 2022 12:44

Mas de un mes llevo esperando por un producto, con paga y señal hechas. Llevo una semana llamando al sitio y nadie responde el teléfono. No lo recomiendo para nada.

Agregar una opinion