ESPANAINF.COM

Karting l'Escala, Girona

Direccion GI-632, Km 2, Bellcaire d'Empordà, Girona
Telefono +34 972 77 19 57
Sitio web www.kartslescala.com
Categories Circuito de carreras
Clasificacion 3 54 opiniones
Go Karts l'Escala
Empresas similares cercanas
Barcelona-Catalunya Circuit — A Parets km 2, Carretera Granollers, Carrer Mas Moreneta, s/n
Scratch Indoor Karting Penedès — Avinguda de Tarragona, 145, Vilafranca del Penedès, Barcelona
Parcmotor Castellolí — Crta. Nacional A-2, Km 560, Castellolí, Barcelona
Circuit de Can Padró — Afores, s/n, Castellbell i el Vilar, Barcelona

Karting l'Escala opiniones

54
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marcel
08 Septiembre de 2023 7:33

Hi hem anat amb uns amics i ens han atès molt malament, els dos joves que hi havia alla ens posaven pressa i ens tractaven amb desganes, després, quan volíem casc, ens han portat a una estanteria i ens han dit “espavileuvos amb les talles que hi ha” llavors, ens han assentat als karts i tan bon punt com ens els han engegat ens han dit que anéssim tirant, que el temps ja corria, sense fer cap sortida preparada com seria el mes normal en un local “professional” com el que et diuen que es.
Una decepció, ens esperavem molt més.
No hi tornarem.

Gregori
05 Septiembre de 2023 3:52

Atención muy buena sobretodo por el chico de los karts para peques, aún que el sitio q nos recomendó para comer cerca estaba cerrado una lastima volveré sin duda.

Ot Casas i Deulofeu
29 Agosto de 2023 0:57

Bones, soc en Marcel Fabregas, que avans t’he posat una ressenya i m’has contestat.
TOT el que tu poses a la teva resposta es MENTIDA, primer, hem vingut a les 17: 00 quan el karting estava totalment obert, despres dius que m’he parat dos cops en mitg de la pista i he baixat, quan es totalment mentida, ni jo ni cap dels meus companys no hem parat ni baixat cap cop del kart.
Llavors dius que jo volia pagar a un noi per fer una sortida, i tampoc es veritat, nosaltres hem vingut i hem seguit els passos que vosaltres ens heu marcat.
Tambe diu que si volem tenir una sortida hem de venir en grup i pagar com tothom.
Nosaltres hem vingut 5 i hem pagat com tothom i la sortida no l’hem tingut.
Per ultim diu que hem vingut quan el karting estava tancat i que el noi tot i aixi mha venut els tiquets i mha deixat pujar.
Si el karting a les 5 esta tancat dons a lo millor hi ha algun problema de gestió perque el noi que ens ha atès, ens ha dit que tancaveu a les 19: 00

Eloi
26 Agosto de 2023 21:45

Primer vam trucar i l’unic inconvenient que ens van dir es que al ser menors no podiem agafar el kart mes gros, la qual cosa entenem perfectament. Pero al arribar despres fent mitja hora de cami per començar no ens obrien la porta ja que estaven asseguts a fora prenent algo fins que els vam cridar. Després els hi vam dir l’edat i sense saber res ens van dir que no podiem anar-hi ja que erem menors i vam haver de marxar. Es totalment normal que es necessiti una autorització d’un major d’edat pero el fet de que truquessim i no es sabessin ni els preus ni ens expliquessin que necessitavem aquesta autoritzacio demostra la poca responsabilitat de la gent que hi treballa i la mala atenció al client que tenen.

Carles
14 Agosto de 2023 6:08

En este karting corren al mismo tiempo karts rápidos y karts normales, creando situaciones de peligro. Las instalaciones son correctas sin mas.

Michel
07 Agosto de 2023 3:27

Interesante, circuito un poco corto y caro.
Todo el tiempo, mis nietos se divirtieron unos minutos.

Nathan
02 Agosto de 2023 2:27

Hicimos karting con 4 personas, 3 adultos incluido yo que tengo 16 años, para poder ir en kart que sube a 90 km/h hay que tener 18 años, pero yo voy kart KZ (Praga), que sube a 170 km/h.h en el circuito de Bresse, les mostramos pruebas y fotos pero no era manera de ir a un kart que sube a 90 km/h porque no tenía 18 años, pero 6 meses antes había estado capaz, tal vez -Tal vez los dueños han cambiado. Nos fuimos después porque no tenía sentido pagar para no divertirse con un kart que sube a 45km/h.

Joseph
08 Enero de 2023 2:19

Circuit de karting et moto appartenant au courreur automaubile Fernand Alors. Il y a plusieurs circuits de ce genre en Espagne. Ils sont tous identiques et bien équipés. Pardon, je pensais que le circuit appartenait au courreur car il y avait une semi-remorque servant d'atelier pour kartings stationnée à demeure sur le parking du circuit visiblement appartenant à
L'illustre courreur.

manel
24 Diciembre de 2022 23:42

Muy buen karting.los karts estan renovados y tienen buena potencia.lo malo es que algun tramo del circuito está algo bacheado

Sara
28 Noviembre de 2022 2:50

El peor sitio para ir de cumpleaños. Llamamos varias veces para asegurar que podriamos correr para el cumple de mi primo y nos
dijeron que no hacian reservas. Llamamos el día antes para asegurar y lo mismo, cuando llegamos el sábado tenian reservas y no nos pudieron atender. Les dijimos que nos parecía fatal y todo el personal, chico y chica de recepción, nos contestaron fatal. Falta de profesionalidad siendo su culpa, ni unas disculpas después de 45 km en coche que nos dimos 12 personas para ir. Muy mal organizado y muy poco profesionales. Nos fastidiaron el aniversario y encima parecía que la culpa era nuestra. El chico nos dice que hubieramos mandado mail y pagar por adelantado pero a las tres veces que llamamos nadie nos dio esa opción. Resumen, NO IR a no ser que querais vivir una experiencia devastadora.

Bordes
25 Noviembre de 2022 18:08

Circuit correct mais le personnel n'est ni serviable, ni sympa, ni commercial. Ils pourraient vendre des bananes ou travailler dans une station service ce serait pareil.
Autre point, la sécurité est au niveau 0: pas de gants, pas de combinaison, si vous êtes bloqué sur la piste vous vous débrouiller tout seul.
En résumé: EVITER CE LIEU

Ingrid
08 Noviembre de 2022 1:58

Pésima resolución de problemas. No proporcionan la información necesaria para poder ir a correr y no ofrecen un buen servicio.

Pau
15 Octubre de 2022 10:44

Fins a dia d'avui contentíssims. El tracte d'aquest any no ens ha agradat, ni a nosaltres ni al grup vehí. A crits i poc cordial

Virginia
10 Octubre de 2022 19:17

Acabamos de comprar el ticket para subir a los go cart y al ponerse el. Casco mi novio, me desapareció su ticket. No lo encontramos y la. Chica q nos vendió el ticket no nos quiso aceptar q lo habíamos. Pagado y tuvimos que comprar otro. Que cólera. Y no están en tan buenas condiciones los go cart

Ines
04 Octubre de 2022 4:52

Han reñido a mi hijo sin ninguna culpa, encima que otro niño lo habia sacado de pista.
Mi hijo ha marchado llorando y los culpables riendo.
Hay que reñir a quien se lo merece, no al grupo en General, porque así nunca educamos a los que realmente hay que educar, y machacamos a los que aún son débiles.
Lástima, ibamos a pasar un buen rato.

Elisenda
01 Octubre de 2022 15:38

Era el primer cop que anàvem a un karting. Vam triar el de l'Escala perquè hi havien karts mitjans, que eren una mica superiors que els infantils, però no eren per grans. Anaven a 45 km/h. En els altres kartings no vam trobar aquesta opció.
Hi ha un bon circuit. Personal força amable.
El problema que vaig trobar més important, és el preu. Més del doble d'altres kartings: 6 minuts valien 15 €! Crec que és un abús, això fa que segurament no hi tornem més.

Thierry
26 Septiembre de 2022 6:34

Bon petit moment passé sur ce circuit.
Une seule remarque: pourquoi faire courir les karts "lents" avec les "rapides". J'ai trouvé ça limite dangereux.surtout pour ceux qui ne savent pas conduire comme les 4 ados qui étaient présents

Pau
15 Septiembre de 2022 14:12

Fins a dia d'avui contentíssims. El tracte d'aquest any no ens ha agradat, ni a nosaltres ni al grup vehí. A crits i poc cordial

blackboix
05 Septiembre de 2022 7:52

Decepción, he provado otros sitios y, sin duda, estos no cumplen con las espectativas ni de lejos. Los karts no corren lo que se dice y la pantalla donde puedes ver los tiempos de la carrera no es correcto. Si lo que buscas es sensación de velocidad y adrenalina este no es el lugar adecuado, menos aún por el precio que pagas.

Thierry
04 Septiembre de 2022 1:47

Bon petit moment passé sur ce circuit.
Une seule remarque: pourquoi faire courir les karts "lents" avec les "rapides". J'ai trouvé ça limite dangereux.surtout pour ceux qui ne savent pas conduire comme les 4 ados qui étaient présents

Agregar una opinion