ESPANAINF.COM

L’ ANTIGA FÀBRICA - Cafeteria • Restaurant, Girona

Direccion Carrer de la Via, 27, Cassà de la Selva, Girona
Telefono +34 972 10 57 13
Horas
lunes06:30-16:30
martes06:30-16:30
miercoles06:30-16:30
jueves06:30-16:30
viernes06:30-16:30
sabado07:00-16:30
Sitio web www.lantigafabrica.com
Categories Cafetería, Bar, Restaurante
Clasificacion 3.4 35 opiniones
Empresas similares cercanas
Rincón Argento — Av. Diagonal, 103, Barcelona
Fo Bar — Pl. d'Osca, 12, Barcelona
Bake & Cake - Cafeteria - Puigcerdà — Carrer de les Escoles Pies, 5, B, Puigcerdà, Girona
Morning Glory Coffee & Brunch — Carrer de la Riereta, 15, Barcelona

L’ ANTIGA FÀBRICA - Cafeteria • Restaurant opiniones

35
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Daniella
19 Abril de 2023 13:52

Varietat de menjar i begudes per tots els gustos amb una ambientació molt acollidora.
Un servei molt amable. Ideal per ciclistes

Santi
08 Abril de 2023 7:31

MOLT RECOMANABLE!

Instal·lacions, netes i còmodes.personal atent, professional i molt educat…un 10!
Esmorzem i va ser tot perfecte (entrepà calent de pernil dolç i formatge, genial) ES RECALCA QUE EL PERNIL DOLÇ ERA PERNIL I NO FIAMBRE DOLENT!
En haver esmorzat tan bé, hem repetit al dinar del migdia.
M’he deixat assessorar per las noies i ha estat tot un encert!
Steak Tàrtar, arròs i postres.
Calamars, arròs i Postre.

Gema
10 Marzo de 2023 17:17

El local muy mono y el servicio bueno, la comida malisima, he acabado con el estomago fatal y ganas de vomitar. No soy de la zona, estaba por los alrededores por una entrevista de trabajo, sino hubiera vuelto a reclamar mi dinero. Imagino q puedo reclamar de alguna manera.
Menu de jueves 14,95 euros, todo bañado en aceite. De primero judia verde goteando aceite con carnsalada sin sabor, un cachito de bacalao (no el lomo) con una samfaina amarga (algo estaba en mal estado) y el arroz con leche malisimo.
La samfaima o la leche estaban malos, me ha hecho daño al momento.
Que tengo que hacer?

JOSUE
27 Febrero de 2023 0:14

Prepotents, menjar mediocre i molta manca de professionalitat.zona per a pijos que no tinguin gaire coneixement de menjar

David
16 Febrero de 2023 4:11

Calidad (el arroz muy bueno) y cantidad correcta a un precio muy ajustado. El espacio ademas es amplio, luminoso y con poco ruido. Muy recomendable, volveré!

user
13 Febrero de 2023 7:37

Vaig anar per recomanació. De primer tartar.jo se que es un tartar o una hamburguesa. ELLS NO. De segon arros, cremat, amarg i salat. Els hi comento discretament i confirmen que no soc l'unic que ho a dit cap detall per part d'Ellls.
Segon cop. 20 minut a peu dret a la porta.arriba parelleta "amiguets". Directe a taule, marxo molest per la falta de profesionalitat.ens esperarem a la propera pandemia quan necesitin del que anem cada dia a menjar als restaurants

user
27 Enero de 2023 5:44

Sin lugar a dudas aquí no vuelvo nunca más. El personal no está atento y es desagradable, teníamos reserva y nos hicieron esperar 15 minutos de pie y ni siquiera se disculparon ni estaban ocupados. Una vergüenza de restaurante. Ir para no volver

Elisabet
21 Enero de 2023 18:47

Un oasis en mig d'un poligon industrial, que la seva localització no us enganyi. Un servei excelent i les seves torrades per esmorzar ens van enamorar. Boníssim i per repetir! FELICITATS!

deborah
09 Enero de 2023 5:09

Me acaban de servir un plato de tallarines con un tenebrio. Adjunto fotografía.
Para colmo ni siquiera se han disculpado y encima el comportamiento tanto del personal como el de los dueños es arrogante e impertinente, he pedido la hoja de reclamaciones para dejar constancia al consumidor y que envíen una inspección de sanidad. Un sitio para NO ir jamás, encima es caro y la cantidad es pésima!

Joan
07 Enero de 2023 16:25

Como otras veces estuve este jueves pasado a comer el menu que me parece muy correcto, de primero unos canelones que estaban muy ricos pero me falto un buen gratinado pues como veis en la foto se quedo algo corto, supongo por el tema de no hacer esperar o mucha faena, de segundo una paella de costillita con pimientos en su punto y medida justa, la verdad que he probado las paellas que hacen de diferentes ingredientes y si menos preciar el resultado, encuentro que el sofrito es algo fuerte y no deja apreciar el ingrediente que las puede diferenciar, de postre una tarta de Santiago muy rica. Mi mujer de segundo comió unos ñoquis en salsa de moniatos y estupendos,
Aunque e puntualizado algunas cositas no dudéis en ir vale la pena, seguiremos repitiendo!

Jonny
24 Noviembre de 2022 19:09

Un bon servei i un menú molt elaborat, no es un restaurant de polígon, això està molt clar, per esmorzar els entrepans són bestials molt recomanable

Mick
09 Julio de 2022 7:00

Super (bike) friendly, good coffee and Bocas. Just the location on industrial area. But still comfortable and nice outdoor seating.

Josep
23 Junio de 2022 9:39

El millor lloc per fer un esmorzar de forquilla, un dinar o el que sigui. Tot el que et serveixen està ben fet, de qüalitat, i el personal és de 10! Es fa molt difícil anar a un altre lloc.i ni ganes!

José
22 Junio de 2022 13:33

Menu 20€ con vino malo servido a granel. No lo encuentro correcto.
A 1 hora del inicio del Servicio y con 20 personas en comedor, ya faltaba el mejor plato del menu.
Deben mejorar el Servicio.

Francesc
16 Junio de 2022 20:23

Cafeteria Restaurant de parada obligada si es fa una ruta llarga pel carril bici.
Situada al polígon industrial de Cassà ofereixen esmorzars, dinars, vermuts, etc.
Local original, amb terrassa i bona ubicació.
Servei atent i ràpid.
Preu dins la tònica general.

Ivax
13 Junio de 2022 23:43

Hi havia vingut altres vegades, però entre setmana. Avui, Dissabte, els primers genials i les croquetes també, però els segons l'arròs li faltava cocció, l'entrecot era una mica dur i el mousse de mango, que me'l vaig deixar pràcticament sencer, tenia un punt com d'amargor, com si l'haguessin fet amb una fruita que, encara no era al seu punt, ni tan sols varen preguntar-me, si no m'havia agradat. El que més greu m'ha sapigut, ha estat que, quan li he dit a "l'encarregada" la qüestió de l'arròs, gairebé no ha fet ni cas. Tampoc m'havia trobat mai que, el canvi te'l portin a la má. No hi tornarem pas!

Jorge
16 Mayo de 2022 1:15

El local está muy bien decorado, las chicas son muy simpáticas, amables.buen café con leche te lo hacen con. Decoraciónes, de talle que me gustó mucho

JoeySalme
11 Mayo de 2022 11:02

La verdad que las veces que he estado me ha encantado, siempre acabo satisfecho.y ya no solo por la cantidad sino por la calidad del producto. Si buscas un sitio bien de precio y donde disfrutar de buena comida cerca de la zona de girona, este es tu sitio.
Destacar también que el servicio ha sido muy bueno, sus camareros muy majos y atentos.

Alba
28 Marzo de 2022 2:00

El lloc és maco i el cafè bo però el tracte és nefast. Sembla que fèiem nosa perquè era la seva hora de dinar. Recomanem que feu torns o tanqueu a aquesta hora (12 a 13) si no us ve de gust servir.

Isabelle
25 Marzo de 2022 5:47

Repas de Noël avec l'entreprise (Green Pvc), nous y avons très bien mangé. L'accueil super sympa, dans un cadre très joli

Agregar una opinion