ESPANAINF.COM

L Estruch Espais Per Al Desenvolupament De Les Arts, Barcelona

Direccion Carrer de Sant Isidre, 140, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 937 17 25 71
Sitio web www.lestruch.cat
Categories Organización de arte, Centro cultural
Clasificacion 3.1 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Societat El Casino — Carrer de
Metàfora: Studio Arts — Carrer de Papin, 29, Barcelona
Espai Piluso — Carrer de Salvà, 68, Barcelona

L Estruch Espais Per Al Desenvolupament De Les Arts opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
gemma
19 Noviembre de 2023 12:09

La organización de la firma de disco de Sergio Dalma esta tarde ha sido pésima. Han realizado dos colas. Una cola para las personas que tenían disco y otra cola con las personas que no tenían disco.las personas que teníamos discos hemos estado casi 1 hora y media más haciendo cola de lo que teníamos que haber hecho porque metían a las personas que no tenían disco.se priorizó dicha cola antes que las personas que teníamos disco.muy mal la organizacion se tenía que haber hecho una sola cola

violeta
20 Octubre de 2022 16:49

Els bucs d'assaig son perfectes!
Et deixen material com micros cables, allá mateix Hi ha batería i amplificadors! La gent del estruch es súper amable. Els conçerts que he vist allá han estat genials!

Olivia
02 Abril de 2020 21:03

No teniu consideracio amb els veins! Tot el dia la musica a tota pastilla i ja no en parlem de per la nit! Esta be fer activitats pero no calen aquests volums i si no que insonoritzin! Descarats! Fins els pebrots

jordi
18 Marzo de 2020 11:11

Un espai on es respira cultura en diversos vessants i vida i bullici, on assajar, aprendre i compartir totes aquelles aptituds per eixamplar-nos l'ànima amb allò que ens agrada

David
19 Febrero de 2020 0:47

Vam anar a veure un espectacle q muntaven una gent d al Sèpia Verda. Ens van explicar, cantar i pintar la història d la Colla de Sabadell. Ha sigut impressionant, quan i torneu? Brutal, això és un espectacle.

Emy
05 Noviembre de 2019 1:03

Estuvimos varias parejas a tomar algo, estaba cerrado aún, le preguntamos al camarero si nos podíamos sentar y sólo hacia que poner pegas, que aún tenía que preparar las mesas, que si tardaría un rato, le dijimos de sentarnos en unos bancos, que no eran del bar, a esperar y volvía con lo mismo que si tardaría, pero que iba a preparar si las mesas ya estaban puestas, total que fue la primera vez y la ultima, no volveremos.hay muchos bares en sabadell donde tratan bien a la gente y si tienen ganas de trabajar.

ana
19 Octubre de 2019 3:08

Si necessiteu un espai per assajar, tan sigui música, con teatre com qualsevol espectacle, podeu llogar qualsevol de les aules que disposa aquest edifici posant-vos en contacte amb l'ajuntament de Sabadell.
També hi ha un teatre integrat on es representen obres tan de companyies professionals com amateurs. L'espai també disposa d'una carpa de circ estable on es pot assajar o veure espectacles de circ durant tota la temporada.
Disposa d'aparcament i d'un bar restaurant amb terrassa amb ambient molt agradable.

Agregar una opinion