ESPANAINF.COM

La Casa del Molí, Barcelona

Direccion Masia Ca'l Pere del Molí 49, Pontons, Barcelona
Telefono +34 646 39 52 21
Sitio web www.casadelmoli.com
Categories Casa rural
Clasificacion 4.6 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Mas Aixola — Mas Aixola s/n, Torrelles de Foix, Barcelona

La Casa del Molí opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
francisco
21 Diciembre de 2021 17:51

Está bien tiene una buena casa también tiene unas buenas rutas pe senderismo muy bonitos animales (gallinas burros ponis) Excursions i visites:
- Si aneu amb crios us recomanem que aneu a les dous (2 minuts en cotxe des de la casa). Hi ha un merendero, un petit salt d'aigua i una presa. Molt recomanable seguir el sender a la vora del riu (el mateix que passa per devant de casa) fins al poble de Torrelles. També podeu veure barraques de pedra seca a uns 10 minuts caminant des de casa.
-També podeu fer excursió des de la casa mateix fins a l'ermita de Sant Joan de la Muntanya (1h costa amunt), des d'on teniu vistes de Montserrat i la plana del Penedès fins al mar. Unes vistes similars les podeu tenir des del Santuari de Foix, millor arribar-s'hi en cotxe, a uns 20min de la casa.
-potser es comencin a trobar fredolics al bosc vora la casa.

Visites a bodegues:
- Pel que fa a bodegues recomanem la visita a Parés baltà. Una visita molt completa on us explicaran com funciona lagricultura biodinamica i ecologica a peu de vinya i despres veureu la bodega i acabareu amb un tast. El preu son 15€ per la gent que faci el tast i 7 per la resta pero teniu un 10% si ho tramiteu a través de nosaltres.
-També està bé la visita a Colet, on trobareu vins espumosos sota el segell Clàssic penedes (ecològic, cultivat i elaborat al Penedès, mínim de 15-18 mesos de criança, etc)
-vinseum: museu del món del vi a vilafranca
-monestir de santes creus: patrimoni mundial per la UNESCO

Contacte amb animals:
-Per cavall-poni, hi ha la hipica maset dels cavalls a Pacs del penedes. 30minuts en poni son 10€.
-Làctics foix és granja de vaques a Torrelles i podeu anar gratuïtament, encara que us animem a passar per la botiga perquè pogueu comprar els seus lactics: llet crua, iogurts, batuts, mató, pastís de formatge, etc. També venen els seus productes a bon preu esclat del Penedès.

Activitats in situ:
- activitat d'observació del cel nocturn amb telescopi i guia del cel nocturn (explicacio constelacions, observacio de la lluna, estrelles i nebuloses). Duració 1h30 aprox, preu 60€ en total. Cal abrigar-se.
-Tot i que encara està en procés de restauració us podem ensenyar el molí fariner de la casa.
-Tallers a càrrec del sumiller Xavier Bassa (nariz de oro 2012) :
taller de Gintònics: explicació seguida d'elaboracio i tast de 4 gintonics diferents. 240€ 8pax, duració 1h15 aprox
tast de Vins: explicació dels principis bàsics i cata de 5 vins. 240€ 8 pax, duració 1h15 aprox
Fornatges maridats: explicació seguida de tast de formatges artesans catalans amb confitures, vins, fruits secs, etc. 270€ 8pax, duracio 1h15 aprox.

Enrique
09 Diciembre de 2021 2:02

Vivimos una estancia increíble en la casa del Molí, fuimos para preparar una experiencia de terror para unos amigos.

El espacio es increíble y los propietarios muy agradables.

¡Muchas gracias por todo!

Carmen
03 Octubre de 2021 4:36

Acabamos de pasar un fin de semana, con mi familia, me ha encantado, trato agradable, casa con todos los utensilios, muy limpia, si duda lo recomiendo 100 por 100

Àlex
22 Septiembre de 2021 10:19

Molt bona atenció i una casa i entorns molt amables i tranquils. Molts camins per fer al voltant de la casa i sinó sempre li podeu demanar ajuda al propietari que us en dirà encantat.

Albert
25 Septiembre de 2020 7:19

Lloc acollidor, perfecte per desconnectar i passar uns dies amb total tranquil·litat. La parella que ho porta són molt atents i amables. Tot molt net.

Esteve
17 Mayo de 2020 13:35

La casa espaciosa. Con todos los servicio y el paisaje de alrededor muy interesante con un riachuelo de agua transparente incluido. Muy agradable.

andreu
27 Octubre de 2019 16:52

Me ha gustado Mucho. La Casa es muy acogedora y con encanto. La parte del antiguo molino de agua esta en proceso de restauracion pero se puede visitar. Cabe destacar que organizan interesantes actividades. Como una sesión nocturna de Astronomía en la misma Finca, descuentos en visitas a las Cavas Balta, Acceso gratuito a la piscina Municipal de Pontons. Y mas actividades que estan en preparación.

Raul
18 Julio de 2019 15:12

Lugar muy bonito y tranquilo. Los dueños muy amables y serviciales. Un sitio ideal para pasar el fin de semana

Agregar una opinion