ESPANAINF.COM

La Casa dels Pianos Font & Roca, Barcelona

Direccion Camí del Mig, 59, Mataró, Barcelona
Telefono +34 618 27 01 44
Sitio web lacasadelspianos.com
Categories Tienda de pianos
Clasificacion 5 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Music Sales - Rock And Classics — Carrer d'Iscle Soler, 14, Terrassa, Barcelona
Music Sales - Rock And Classics — C/ de Sepúlveda, 136, Barcelona

La Casa dels Pianos Font & Roca opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Itxaso
24 Septiembre de 2023 0:32

He alquilado un piano y estoy encantada.
Me parece muy buena opcion el hecho de alquilar un piano con opción a compra, además cuando quieras comprarlo puedes cambiarlo por otro si te apetece.
Antes de decidirme Gabriel me estuvo aconsejando y dejándome probar todos los pianos, fue una experiencia muy chula.
Y el servicio muy eficaz y muy rápido. Estuve con Gabriel un sábado y el martes ya tenía el piano en casa.

Marta
09 Septiembre de 2023 6:46

Estic molt contenta de la meva compra. En tot moment en Gabriel em va assessorar i em va ajudar a decidir-me pel piano que buscava.
Un tracte proper i molt professional.
Recomano 100%

Mari
05 Marzo de 2023 4:58

Compré mi piano ya hace varios días.
Estuve mirando por internet varias tiendas que me habían recomendado, pero no me decía ir en persona, no me acababan de convencer porque las que encontraba no parecía que tuvieran una gran variedad de pianos. Al final me decidí por “La casa dels pianos” porque en las fotos parecía un lugar más especializado.
El 23 de diciembre me decidí ir a verla en persona aunque pensaba que las fotos podían ser sólo un reclamo y encontrarme pocos pianos y a saber en qué estado. Fue entrar a la tienda y tanto mis hijos como yo nos quedamos sorprendidos por la cantidad de pianos, los precios tan asequibles y los muchos modelos que tenían. Todos preciosos. Nos atendió Gabriel. Fue muy amable y paciente, dándome todo tipo de facilidades para poder ver y probarlos. Me interesaba el modelo de Yamaha U1. Tuve suerte porque habían disponibles varios. No sabía por cuál decidirme, ya que todos sonaban de maravilla y eran preciosos. Al final cuando me decidí por uno de ellos mi sorpresa fue mayor. Lo iba a tener en casa en unas pocas horas. No hubo ningún problema en que viniera de lejos ni incrementó el precio este tema. Al día siguiente me trajeron el piano con todos los cuidados del mundo para que llegara en perfecto estado a mi casa (hay que subir bastantes escaleras) y se preocuparon por dejarlo perfecto en el lugar que había eligido para él.
“La casa dels pianos” os estamos muy agradecidos.

Carles
30 Enero de 2023 17:53

Todo facilidades, grandes profesionales, empezando por Gabriel con un gran asesoramiento y acabando por los transportistas, donde yo veía problemas, ellos soluciones. El piano, Font i Roca, una maravilla.

E MT
20 Enero de 2023 2:22

La experiencia ha sido la mejor posible. Todo es reseñable, desde la atención de Gabriel durante todo el proceso, su amabilidad, la oportunidad de probar diversos modelos además del que buscaba hasta encontrarme con el que hoy ya es "mi piano", su trato cercano, sus conocimientos y consejos adaptándose a mi nivel de "principiante con ganas pero sin mucha pericia". Además de probar pianos de todas las gamas, aprendí muchísimo en la visita y en todo momento me sentí como en casa. Además, tengo que destacar también la entrega en un increíble plazo récord. Viajamos desde Madrid un sábado con la idea muy clara pero sin haber mirado con detenimiento la forma de "llevarnos" a casa un bulto de más de 200kg. Mientras empezábamos a pedir presupuestos, Gabriel nos encontró una forma más económica por un transportista especializado que iba a hacer la misma ruta. Si me dicen entonces que en tres días iba a recibirlo, no lo hubiera creído posible, pero el miércoles el piano salía de Mataró y el jueves a primera hora pude tocar las primeras notas ya en casa. No es sólo el piano, es también quien ha hecho posible todo el proceso de una manera exquisita. ¡Muchísimas gracias!

Héctor
02 Enero de 2023 23:38

Un fantástico lugar para encontrar el piano que mejor se adapte a ti. Disponen de una amplísima colección de pianos verticales Yamaha de muy alta calidad y en excepcional estado de conservación. Pedid hora e id a probar pianos para encontrar el vuestro, tienen verdaderas joyas. El trato y la experiencia han sido muy agradables, lugar muy recomendable.

Francesc
22 Diciembre de 2022 12:18

He venut el meu piano a través d'en Gabriel. Estic molt satisfet amb el tracte rebut i amb els serveis prestats. Em van venir a buscar el piano l'endemà de contactar-los (tenia certa urgència per treure'l de casa), el piano s'ha venut amb rapidesa i el tracte al client ha estat immillorable. Recomanable 100%. Gràcies, Gabriel!

Yuan
28 Octubre de 2022 15:19

¡Tienda confiable y responsable! Proporcione el servicio más profesional y meticuloso, estoy muy feliz de elegir el piano adecuado para mi hija aquí.

Laura
26 Octubre de 2022 6:35

Molt bona atenció, tenen una super exposició i el tracte és molt personalitzat, cosa que s’agraeix quan ets una estudiant. En el meu cas, vaig poder provar diversos pianos fins trobar el que més s’adequava. Posen facilitats i bones explicacions, a més, són complidors en quant a terminis. Molt recomanable.

cecilia
05 Mayo de 2022 6:16

Botiga recomanable 100%, el Gabi és un gran professional i ens va atendre de meravella, té una varietat enorme de tot tipus de pianos. Vam anar amb la meva filla per escollir el seu regal d’aniversari, va gaudir molt de l’experiència i vam sortir amb la compra d’un piano magnífic i la banqueta que li va regalar el Gabi. L’entrega va ser molt ràpida i professional. Una botiga i una atenció inmillorable!

Carla
13 Febrero de 2022 13:34

Vaig parlar amb el Gabi per whatts i em va aclarir tots els dubtes sobre el lloguer de pianos. Vem quedar un dia per provar el piano a l'increible Showroom (botiga). 67 pianos hi havia en aquell moment! Impressionant! I en vaig provr un quants, sense cap problema! Al final me'n va agradar més un de compra; amb tots els seus harmònics i la fusta ressonant. Així que gràcies a l'amabilitat i el coneixement del Gabi ara tinc un piano de veritat a casa! Estic molt contenta. Ho recomano al 100%!

Joan
26 Enero de 2022 19:18

OLÉ, OLÉ i OLÉÉÉÉÉ! Saps quan notes que algú està més preocupat per tu que per ell mateix? Vull dir que està més preocupat per les teves necessitats que per fer negoci? Saps quan notes una predisposició natural? Flipant! Feia temps que no em trobava una persona tan professional en el seu camp: eficient, expeditiva, transparent, clara, bona comunicadora, de tracte fàcil. En el nostre cas, que no en tenim ni idea de pianos, en Gabi sap explicar-t’ho tot, absolutament tot, d’una manera ordenada i entenedora, transmet, ja des de la trucada per quedar, una confiança honesta que, immediatament, en persona, corrobores la teva intuïció. PIM-PAM-PUM, tal qual, així va anar. Primera trucada a en Gabi, camí de Mataró, allò, per provar, saps? Al cap de mitja hora, plantats al Camí del Mig, 59, ja hi era! Explicacions, requisits, bla, bla, bla i al cap d’una hora contracte fet. Al cap d’una hora més confirmació del transport: a l’endemà a les 10’30h. Som a l’endemà i a les 10’30h ring-ring-ring, piano al carrer, davant de casa. A les 10’40, piano instal·lat. Gràcies Agus i company! Falta res més? Ah! Sí, l’afinador! A les 10: 16h whats d’en Gabi per dir que l’afinador es posarà en contacte aviat. A les 14: 34h, missatge de l’afinador.
Algú que està llegint la ressenya, pensarà “se t’ha alineat els astres, nano! ”. Sí, pot ser sí… però tot això va passar entre el dia 4 i 5 de gener, en menys de 24 hores.
Però el més important de tot és que en Gabi no només ens va oferir un piano sinó que ens va regalar dues expressions, que per a nosaltres és difícil d’explicar, les dels nostres dos fills quan el van veure, se’ls hi va congelar la respiració: ho havien demanat als reis!
En fi, mil gràcies, Gabi, pel bon tracte, per la teva manera de fer i per la teva professionalitat.

Pau
06 Mayo de 2021 2:00

En Gabriel és un bon professional, de tracte proper i sincer. Molt atent a les necessitats dels músics i deixa provar els pianos el temps que faci falta i sense pressió.

JOAQUIM
31 Marzo de 2021 22:32

Bons professionals en la gestió de compra-venda de pianos nous i de segona mà. La propera vegada que necessiti assessorament per comprar un altre piano, sens dubte, aquí han guanyat un client nou.

Inma
23 Marzo de 2021 18:24

Atención inmejorable, Gabriel nos hizo sentir muy cómodas desde el primer momento.
Es el paraíso de los pianos, ha sido nuestra primera compra de un piano "de verdad" y ha sido una experiencia muy bonita, gran parte por el trato y las facilidades que nos han ofrecido.
Sin duda recomendaríamos este lugar. Gracias Gabriel!

Xavier
11 Febrero de 2021 11:49

Impressionant. No havia vist mai tants pianos junts. I donen moltes facilitats per vendre o llogar

Ines
02 Febrero de 2021 9:06

Gran exposició de pianos amb molta varietat per a escollir el que millor s'adapti a cada necessitat. El tracte i la informació facilitada per part d'en Gabriel han estat impecables!

bernat
31 Enero de 2021 23:33

Fantastic la antenció, profesionalitat, preu i servei vem comprar un piano yamaha i tot ha anat com una seda

Jose
30 Enero de 2021 19:13

Buena experiencia, el trato con Gabriel ha sido todo facilidades, tiene gran variedad de pianos para poder hacer una buena elección.

JAVIER
22 Febrero de 2020 19:24

Una experiència fantàstica. L'atenció a nivell personal i d'assessorament d'en Gabriel de 10! Vem arribar a l'exposició, molt completa per cert, havent mirat la seva pàgina web una mica per sobre. I vem sortir amb l'opció més adequada per nosaltres. Tenen molta varietat i vem escollir el lloguer amb opció a compra. En només una setmana els nostres fills estan practicant a casa amb un instrument de qualitat. Espero que no perdin aquesta il.lusió inicial i el piano es quedi per sempre a les nostres vides. Moltes gràcies!

Agregar una opinion