ESPANAINF.COM

La Cleda Coworking Sant Cugat, Barcelona

Direccion Carrer de Sant Jordi, 12, Baixos, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Telefono +34 690 84 68 62
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.lacleda.co
Categories Espacio de coworking
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
@Sant Cugat Business Park — Av. de la Via Augusta, 15, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Creative Coworking - Barcelona - Sant Cugat — Carrer de Sant Esteve, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

La Cleda Coworking Sant Cugat opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Gerard
27 Diciembre de 2021 12:42

Espai molt acollidor, tranquil i amb totes les comoditats per treballar. El tracte personal és excel·lent i la comunitat de coworkers fan de l'espai un lloc molt agradable. La terrassa extrior és ideal per sortir a prendre el cafè o agafar-se una estona de desconnexió.

Sally
03 Febrero de 2021 7:48

I highly recommend La Cleda.a very clean and quiet place with an environment perfect for prooductive working.the Wifi is great and the owner is very helpful, kind and gentle. You can work on your table or reserve a private room with very good prices.

Marta
23 Diciembre de 2019 19:20

El millor co-working de Sant Cugat. L'ambient de treball és extraordinari i en Pep sempre ha estat molt atent en tot el que he necessitat. Una gran experiència.

Carmen
22 Diciembre de 2019 19:24

Me encantan los días que puedo ir a trabajar a La Cleda. Caminar por el centro de sant cugat para empezar un día de trabajo, tener un espacio donde poder concentrase, un ambiente de trabajo que te contagia de dinamismo, y una terraza que te permite disfrutar del momento del café para recargar pilas.

Ravi
22 Diciembre de 2019 0:13

Optima relació entre qualitat i preu del servei. Durant el temps que vaig estar treballant a La Cleda sempre m'he sentit com en una família, l'ambient que hi ha amb els altres coworkers va ser de respecte recíproc i en algun cas d'amistat. És interessant veure com amb el temps es poden crear sinèrgie per implementar el negoci o l'activitat de cada un. L'espai de treball és de molt bona qualitat, nou i ben equipat, hi ha espai a l'aire lliure on fer una trucada o fumar o menjar. En definitiva molt recomanable.

Victor
15 Noviembre de 2019 1:37

An amazing co-working space with 24/7 access capabilities. A nicely designed space (the co-working manager is an architect!) that allows for cooperation. Various meeting rooms to conduct business meetings, and a nice terrace for relaxing. Also, best coffe in town is nearby!

anna
12 Septiembre de 2019 17:53

L’espai és tranquil i lluminós i l’ambient de treball és molt agradable. A nivell de serveis, la connexió a la xarxa és molt bona i també tens accés a impresora i escanner.
És al centre, així que, fàcilment trobes on fer una parada per dinar o per un cafè; però si no vols sortir, hi ha una nevera, una màquina de cafè i un pati amb sol i sombra a la part del darrere.
Jo estic molt contenta d’haver trobat aquest lloc!

Agregar una opinion