ESPANAINF.COM

La Closa, Barcelona

Direccion Carrer Orient, s/n, Castellar de n'Hug, Barcelona
Telefono +34 606 00 99 47
Sitio web www.laclosa.cat
Categories Alojamiento en interiores, Casa rural
Clasificacion 4.5 37 opiniones
Empresas similares cercanas
Port Canigo Apartamentos — Av. Port Canigó, 15, Roses, Girona
Cosmo Apartments Consell de Cent Plaça Universitat — C/ del Consell de Cent, 207, Barcelona
Casa Anamaria Hotel & Villas — Veïnat de la Serra, s/n, Ollers, Girona
CA L'ANXICA turismo rural — Carrer Raval de la Salut, 27, Guimerà, Lleida

La Closa opiniones

37
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Raquel
15 Agosto de 2023 14:30

La casa está bien pero necesita algunas renovaciones. Buena calidad de la comida pero si la utilizas como casa de colonias, necesitan más manos en cocina para ir sacando los menús.

B M
28 Julio de 2023 23:16

Els propietaris són un encant, super professionals, tot molt ben explicat i els monitors de les activitats molt macus. Fa molts anys què s'hi dediquen. Nosaltres anem cada any com escola des de ja fa temps i sempre repetim

Carles
24 Julio de 2023 0:13

Hem gaudit d´uns dies fantàstics a l´allotjament.l´estància ha estat perfecte així com l´atenció per part de l´Eduard i la Marta que ha sigut de 10. Lloc ideal per passar uns dies amb la familia. L´allotjament disposa d´un servei de guies que et poden acompanyar a realizar activitats per la zona, (barrancs, btt, escalada, vies ferrades, excursions,) tant a l´estiu com a l´hivern. Ja esperem la tardor per l´activitat recomanada de la brama del cèrvol. Si ets un amant de la muntanya, no deixis escapar aquest lloc.

Irra
26 Junio de 2023 10:31

Moltes gràcies companyes per la feina que feu, un referent en el món del lleure. Per 30 anys més de bona tasca!

Marc
01 Junio de 2023 7:18

Som la Gemma i el Marc, fa més de 26 anys que coneixem La Closa, l’Eduard i la Marta. Nosaltres erem escoltes quan l’any 97 vam fer les primeres colònies amb el cau a Castellar de n’Hug. Després hi hem tornat com a monitors i ara com a mare i pare d’un castor i una daina. Ara, veient els nostres fills corrents per la gespa i la pleta de davant la casa, recordem els bon i grans moments que nosaltres vam viure a la seva edat. La Closa s’ha anat adaptant als temps i als nous formats de lleure, educació i ara també turisme familiar. Més que excel•lent el tracte, el servei i el compromís de la Marta i l’Eduard per la gran tasca educativa que fan. Propers, responsables i resilients, aprenent de cada nou repte que ens posa la vida i superant-lo amb una actitud i un positivisme exemplar. Recomanable 100%! Si passeu per Castellar de n’Hug, no deixeu de fer parada d’amics a La Closa i saludar-los! Sempre a Punt!

Noelia
30 Mayo de 2023 16:49

Com a mares i pares dels infants que van patir agressions verbals (paraules malsonants o frases intimidatòries) i agressions físiques (calbots o tirades d’orelles) per part d’un monitor de la Closa (que era un treballador eventual que feia només 15 dies que hi era i estava cobrint una baixa), volem agrair l’actuació de la casa de colònies que des del primer moment que es va assabentar del que havia passat, es va posar a disposició de l’escola, dels pares i mares i dels nens i nenes per fer una avaluacio de tot allò que havia passat per poder donar resposta immediata a tothom. Després d’aquesta avaluació i sense posar en dubte, en cap moment, els nostres fills i filles i essent molt respectuosos amb ells, van dur a terme totes les mesures al seu abast perquè una situació semblant no tornés a passar. En aquest sentit, fins i tot van revisar els seus protocols interns per evitar que actuacions individuals com aquestes puguin tornar a succeir.
Volíem deixar constància doncs de la professionalitat de la Closa i la tolerància zero davant d’aquestes actuacions i de la defensa dels infants.
Gràcies Eduard i també a la resta de l'equip per la vostra implicació i diligència.

Famílies de l’escola Miquel Martí i Pol.

Leila
29 Mayo de 2023 21:22

La Closa es una casa entrenyable, amb anys d'experiencia i professionalitat i es nota en la manera de atendre i de treballar.
Gràcies per seguir educant en el lleure, des de la natura i des de la proximitat. Amb rigorositat i superant tempestes, sou un exemple!

IvanGuiaDeMuntanya
28 Mayo de 2023 2:05

Vaig saber de La Closa el dia que el meu fill gran hi va anar de colònies amb l'escola. Va tornar entusiasmat amb l'equip de monitors, les activitats (sobretot les nocturnes), la visita a una cova, els jocs de màgia del cuiner. Tot l'equip de La Closa, educadors, cuiners.van fer de cada activitat una aventura! El meu fill mitjà també hi va anar i va tornar volen ser muntanyer. I ara no veig el moment que el meu petit també passi allà les seves primeres colònies.

Toni
27 Mayo de 2023 16:54

Gracies als companys de La Closa, des de Tot Turisme - turisme escolar portem anys de molt bones estades i activitats i moltcompromís.continuem!

Slayx
22 Enero de 2023 9:01

Fuimos con muchos niños y fue asqueroso.
La cocinera antipática y la comida ASQUEROSA, el caldo de la sopa era agua, patatas quemadísimas. Todo Mal.

Dani
20 Octubre de 2022 5:16

Hemos venido de casualidad y la verdad que el lugar es increíble, pero la comida y la atención de Gloria son lo mejor de este sitio.
Hemos estado super a gusto y al acabar nos hemos estirado en el césped natural a disfrutar la tarde. Sin duda lo recomendamos!

Mar
05 Abril de 2022 2:28

Estuve alojado el fin de semana del 4/5 de marzo. De echo me gusto tanto q me quedé un día más. Todo superLimpio. Ambiente de montaña, piedra y madera. Preciosas vistas. Teníamos hasta una sala grandísima con juegos, chimenea y museo tradicional. Comedor y restaurante preciosos, platos de calidad, riquísimos, veganos y de Huerta local. Pero lo mejor es el trato, la simpatía y el cariño, las conversaciones y el Amor que ponen en todo, transmiten Alegría y buen rollo montañero, se nota la Vocación y el contacto con la naturaleza.

Montse
29 Marzo de 2022 14:33

Fuimos un martes de Febrero.
Era de los pocos sitios abiertos entre semana en invierno.
Fuimos directos porque habíamos leído que tenían menú y dejaban entrar perros.
Al llegar no nos dejaron pasar, porque dijeron que había un colegio, y entonces no atendían al público.
Tuvimos que volver a coger coche (está a las afueras del pueblo) y aparcar en el parking principal. En Fonda Fanxicó nos atendieron sin problemas con nuestra mascota.

Teresa
04 Marzo de 2022 23:33

Un lloc preciós, la casa està molt bé i les activitats que vam fer van ser genials. Mooolt recomanable! I el millor de tot, les persones que ho fan possible!

Rafa
30 Noviembre de 2021 8:23

Fuimos un grupo grande con bastantes niños y estuvimos fenomenal. Comimos muy bien y los niños pudieron jugar en la explanada de césped que tienen en la entrada. La reserva fue fácil y nos explicaron y resolvieron todas las dudas. Muy bien organizado y 100% recomendable para familias. Muchas gracias y seguid así.

Cristina
14 Noviembre de 2021 4:24

Bona, el millor el personal i la cuina, tot i que penso que per a famílies, manca una mica de comoditat, sobretot a les sales comunes, per exemple: trobar quelcom de prensa, poder fer cafè, prendre una cervesa, jugar a billar o futbolí.

Ernesto
13 Agosto de 2021 8:33

És un lloc preciós, confortable, acollidor, a on es comparteix lo autentic de país i lo modern, és una meravella posat en un marc idílic, embolcallat d'un tracte familiar, i amb una degustació dels seus productes de proximitat, amb una qualitat de cuina d'alta montanya, dificilment superable, a un preu raonable, es descobrir las sensacions d'un servei exquisit, casolà, familiar i amical, que només és a l'abast de gent professional, que ho fan i ho transmeten per una dedicació oberta, i entregada buscant sempre el benestar dels seus hostatges.
Son uns crakcs, felicitats, per tot, la professionalitar i entrega amb el servei que doneu als vostres clients. Gracies

Beatriz
09 Junio de 2021 13:58

Fuimos a comer en familia con los perros y nos pusieron una mesa fuera un poco apartada, en medio del jardín con un par de sombrillas. Con el sol se estaba de lujo además que el entorno transmitía muchísima paz. En cuanto a la comida todo buenísimo y el trato del personal muy amable. Un 20 sobre 10!

Muriel
07 Junio de 2021 9:03

Great food in beautiful, relaxing surroundings. Very complete menu for 25€, really fresh, homemade food. Very friendly and helpful. Highly recommended!

Rafa
04 Junio de 2021 5:53

Buen restaurante de cocina tradicional catalana en un entorno inmejorable de montaña. La comida es casera y de calidad. Hicimos el menú de 25€ y estaba todo muy bueno. El servicio fue atento y amable. Es un sitio ideal para ir en familia o con amigos y comer bien con tranquilidad. Muy recomendable.

Agregar una opinion