ESPANAINF.COM

La Grangeta by Fuensy, Barcelona

Direccion Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 14, L'Ametlla del Vallès, Barcelona
Telefono +34 938 43 00 50
Horas
lunes08:00-12:30
miercoles08:00-12:30
jueves08:00-00:00
viernes08:00-00:30
sabado09:00-00:30
domingo09:00-00:30
Sitio web www.lagrangetabyfuensy.com
Categories Restaurante, Bar de tapas
Clasificacion 4.3 43 opiniones
Empresas similares cercanas
Can Traver Restaurant — Masia Can Traver, s/n, Bigues i Riells, Barcelona
Hotel Moli de la Torre — Carrer del Camí de la Torre, s/n, Barcelona
Arcís — Avinguda Prat de la Riba, 111, Bigues i Riells, Barcelona
La Mama Restaurant — Ctra. Parets a Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona

La Grangeta by Fuensy opiniones

43
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Daniel
21 Noviembre de 2023 3:04

Precioso local con un ambiente acogedor y muy buen servicio.
Los bocadillos tremendos!

Maria
09 Octubre de 2023 11:35

Fuimos por primera vez con unos amigos, y volveremos.
Unos platos ricos, abundantes, a buen precio!

Fumioli
28 Septiembre de 2023 9:47

Claramente el negocio necesita una visita de Chicote, las elaboraciones de la cocina están bien pero el servicio es totalmente mejorable, excesivamente lento, se equivocan de mesa al servir las comandas y se nota la falta de organizacion y eso que solo había tres meses ocupadas. Una lástima.

Mar
24 Abril de 2023 5:11

Es un lugar acogedor. La comida muy buena y el precio-calidad inmejorable.
El trato muy humano y profesional.
Hemos repetido muchas veces y además celebramos el cumpleaños de los 18 años de mi hijo y fue genial. Muy atentos y todo muy acertado en general.
Los invitados quedaron encantados.
Muchas gracias a Fuensy y a todo su equipo.

Sabina
26 Marzo de 2023 3:11

Un local pequeño pero lleno de encanto, con un pequeño espacio exterior donde también se puede comer, todo muy acogedor. La comida excelente y muy buen trato.

patricia
20 Marzo de 2023 6:58

Bona nit, el dissabte hem vingut a sopar amb les amigues i hem tingut molt bona atenció per part del Manuel i en Gascon.
Molt bona atenció.
Segur que repetirem.
Gràcies a tot l’equip!:)

Clara
20 Febrero de 2023 11:38

Hem sopat avui amb un grup d’amigues. El Manel ens ha atès molt bé i hem tingut una estada molt agradable. Repetim segur

saida
10 Febrero de 2023 20:51

No he anat, però perque varíes amistats meves han anat i el servei ha sigut Molt dolent per part de la propietaria. Faltes de respecte directes i es fica a converses privadles.
Totes les resenyes que han ficat han estat borrades. Espero poder ajudar amb un comentari real transmes de varíes persones i no li torni a passar a ningú.

Xavi
01 Enero de 2023 3:51

Comida casera, grandes cantidades, los mejillones buenísimos, trato rápido, afable y servicial. Totalmente recomendable.

Laia
30 Diciembre de 2022 3:44

Lugar con mucho encanto. La decoración es preciosa cuidan cada detalle y es muy acogedor. Atención inmejorable y la comida exquisita. Para repetir sin duda.

Tamar
24 Diciembre de 2022 8:40

Sitio ideal para desayunar y un trato excelente. Me queda pendiente ir a comer o cenar, porque promete. Muy recomendable.

Tonio
15 Diciembre de 2022 18:50

Es uno de los mejores sitio de almetllas para comer y para desayunar todo muy bueno lo RECOMIENDO. Todo genial

Pepi
04 Enero de 2022 3:02

Molt bé tant el menjar com el servei, com el preu. Vàrem anar amb unes amigues i vàrem estar molt a gust. Ho recomano.

Alejandro
28 Diciembre de 2021 20:31

Lugar muy tranquilo y con decoración muy chula! La comida está muy buena y el trato de los camareros excelente!
La calidad de los productos muy alta y buena elaboración.

Annabel
21 Noviembre de 2021 5:37

Siempre buenísima, nunca defrauda, ya es un clásico para mí, no puedo vivir sin sus croquetas ni sus berenjenas!

Àlex
17 Noviembre de 2021 21:10

Hemos tenido una mala experiencia en este restaurante. La comida esta bien (tampoco nada espectacular) el problema fue el servicio. Teníamos reserva a las 14 pero hasta las 14: 45 no nos vinieron a tomar nota (aunque les llamaramos varias veces). Cuando vinieron, les explicamos que haríamos unas tapas para compartir y después otros platos como segundos. Sirvieron los platos como quisieron lo que provocó que algunos comieran primero los segundos mientras el resto miraba. Una vez acabamos de comer no vinieron a preguntar si queriamos postre y tampoco nos traian la cuenta, por lo que tuvimos que ir directamente a pagar ya que estabamos cansados de esperar. Vimos que era algo general del local, ya que otra mesa estaba igual que nosotros. En resumen, no repetiremos.

Maribel
05 Noviembre de 2021 9:01

Comida muy buena, la terraza es muy bonita y acogedora. Trato muy amable y cordial. Repetiremos.

Josep
26 Octubre de 2021 0:06

Menjar molt bo, però servei pèssim, però pèssim a més no poguer. Camarers joves sense un mínim de formació. Ens serveixen un Rioja a aquestes èpoques en cubitera, quan ja no és època i sense haver-nos-ho preguntat abans. Demanem una amanida de primer i quasi sense amanir. Demanem oli i vinagre i ens tarden uns 10 ´a portar-ho (no exagero), quan ja duiem més de la meitat consumida. Ens serveixen el vi a la copa i ens en posa molt (ho veia a venir) i sense saber-ne, amb la cura de no deixar caure la gota escorrint-la amb gràcia.

Ens porten els segons, em serveixen el plat del meu company sense preguntar qui ha demanat qui hi ha demanat. Li ho dic que és pel meu amic. Em serveixen el meu plat sobre els coberts, el cambrer es disculpa, un punt a favor d´ell. Demanem ppostres, només per a mi i dos tallats. Ens serveixen els tallats abans dels postres i els ho dic amablement que no toca, que primer el postre i després els cafès, ens ho serveixen tot junt, malament igual però bé, vist que baixaven persianes a les 23: 30, deurien tenir pressa per plegar.

Resumint, el menjar molt bo, l´amanida verda molt bona, ben presentada i els daus d´entrecot al punt, tal i com els vaig demanar, però el plat ja estava bastant fred, per tant és òbvi que es tardava a servir. Agrairia molt seriosament que els gerents del negoci estiguéssin més a sobre del tema, ja que va en detriment d´ells, ningú neix ensenyat i el servei de cambrers joves i bones persones, però tindrien que tenir un mínim de formació i una persona que els dirigís i els fés observacions, amb bon tarannà, doncs de ben segur que millorarien substancialment en poc temps, si en tenen ganes. Tinc la sensació que el cor era la cuina, però el servei era una hemorràgia contínua, que perdia sang constantment. Nosaltres continuarem venint, ja que el menjar és molt bo, però agrairia que prenguéssin mesures i prenguin aquesta crítica com a constructiva, a fi i efecte de tenir un bon servei milora en general. Moltes gràcies.

Jordi
04 Septiembre de 2021 13:33

Sopars amb plats o tapes originals amb ambient acollidor i relaxant gràcies a l, ambientació musical i cuidada il·luminació de la seva terrassa.
El que sobra son les repetitives i nombroses preguntes de l, amo de si això està bo o no, amb un to de graciós quan no fa gens de gràcia. Ho té massa cregut.
Resum: si voleu sopar tranquils, anar-hi quan ell no hi sigui.

Chloe
13 Agosto de 2021 13:35

Los dueños lo llevan con mucho cariño, lo que se traduce en una gran atención a los detalles y una atención al cliente excelente. Un sitio agradable dónde tomar una copa de calidad y cenar de tapeo a un precio razonable.

Agregar una opinion