ESPANAINF.COM

La Rectoria De Pedra/ Alberg Rural, Lleida

Direccion Carrer Romànic, 2, Pedra, Lleida
Telefono +34 676 82 97 68
Sitio web larectoriadepedra.es
Categories Casa rural
Clasificacion 5 5 opiniones
Empresas similares cercanas
Villa Mas Estrada — Carr. de la Serra Magra, s/n, Riudarenes, Girona
Masia Caselles — Afores, s/n, Camps, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona
Cabana Els Pantans de Montbarbat — Carrer Sant Roc, 40 42, Parcela 324, Maçanet de la Selva, Girona

La Rectoria De Pedra/ Alberg Rural opiniones

5
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jordi
03 Diciembre de 2023 6:37

Todo excelente como albergue. Trato, ubicacion y servicio genial. Ideal para desconectar. Y los dueños muy atentos

Marta
14 Agosto de 2023 15:03

Hem estat dos dies i ha sigut una desconnexió total! Feia anys que no anava a la Cerdanya i la veritat que ha canviat molt a pitjor, tot són construccions de pletes amb zones comunitàries. Pedra i La Rectoria manté l'essència de la zona tant a l'exterior com a l'interior, la decoració és senzilla i amb gust. Inclou un esmorzar complert amb productes de la zona: llet de vaca i vegetal, suc, cafè, té, torrades, cacao, cereals, melmelada, mel, formatge, fuet.nosaltres no vàrem avisar que som vegans i el segon dia en vem trobar 3 cremes untables veganes casolanes i excel·lents que sense cap obligació ens van oferir! Moltíssimes gràcies! Vem anar amb la Kirby, la nostra gossa, té displaxia als malucs i ens van donar l'habitació de la planta baixa. L'habitació és àmplia i confortable, decorada amb gust i molt neta. Els banys són compartits però cada habitació té un assignat lo qual és genial, evidentment seria més còmode tenir Wc a l'habitació però és un alberg! Tampoc hi ha tv i s'agraeix pq gaudeixes la calma i els sons de la natura: pluja, ocells, vaques. És perfecta tant per dins com per fóra per fer una desconnexió de l'estrès diari de la ciutat. Desitgem poder tornar aviat! La kirby ha gaudit moltíssim i nosaltres també!

Sergi
03 Agosto de 2023 6:45

L'estada a la Rectoria va ser molt bona, les habitacions senzilles, netes i boniques, amb tot lo necessari per estar còmode. El servei molt amable i proper, ens ajudava en tot. Vam disfrutar de l'entorn i de la tranquil·litat que hi havia. Repetirem segur!

Aida
28 Enero de 2023 16:09

Una casa preciosa i els propietaris molt amables. Hem anat un grup gran amb criatures i hem estat super a gust, com a casa! Tot molt net i acollidor i l'esmorzar molt bo. Tornarem!

alejandro
11 Octubre de 2022 14:47

Ubicació i instal-lacios excel-lent, esmorzars i sopars amb Bona qualitat…Ho porten una parrilla jove, encantadora

Agregar una opinion