ESPANAINF.COM

La Sinkgular, Barcelona

Direccion Carrer Camí Ral, 17, Tordera, Barcelona
Telefono +34 937 64 11 12
Horas
martes10:00-13:30, 16:30-19:00
miercoles10:00-13:30, 16:30-19:00
jueves10:00-13:30, 16:30-19:00
viernes10:00-15:00
Sitio web www.lasinkgular.cat
Categories Copistería
Clasificacion 4.6 19 opiniones
Empresas similares cercanas
Bureau Vallée Tarragona — Carretera Reus-Camí 3, Carrer C, Gavarres
Mail Boxes Etc. — Carrer de Misericòrdia, 5, Reus, Tarragona
Bureau Vallée Santa Susanna — Centre Cial, N-2, 4, Santa Susanna
Copisteria Copybit — Pg. del Pont, 49, Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Copistería La Sinkgular opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Noemí
03 Diciembre de 2023 13:34

Genial! Se sap molt d'un negoci quan les coses no surten be a la primera. La noia a estat a tot. Servei. Amabilitat. Professionalitat. Simpatia. Tornare ses dubte i espero que la propera no tingui un dia de mala sort com avui

Mary
17 Agosto de 2023 10:11

No soy de poner reseñas y menos si son malas. Pero esta vez quiero hacerlo.
Mi experiencia con ellos no ha sido nada buena.
Me caso en Septiembre y en Mayo fué una amiga mía a preguntar si tenían porta anillos. Nos dijeron que si, que los hacían ellos mismos. Pero que íbamos con mucha antelación que nos pasáramos más tarde. Total, que mi amiga se vuelve a finales de Junio y le dicen que aún es pronto pero que le diga un mail para pasarle las propuestas que hay de diseño. Esperando. Y no se lo pasan. Llamamos y otra vez nos dicen que sigue siendo muy pronto, pero que nos pasan la propuesta. De nuevo otra vez no la pasan.
Para empezar si yo quiero que me lo hagan ya por que no es posible enviarme los diseños y empezar a hacerlo?
Bueno, pues el 31 de Julio les envío un mail y les comento el caso, me vuelven a decir que es muy pronto pero que les digamos nombres y así nos envían la propuesta y el precio.
Me contestan enviándome el precio y lo que es, y que para hacer el diseño necesitan una paga y señal del 50%.
Y los ejemplos de diseños donde están? Yo pago y que me hagan lo que quieran? El tipo de letra, todo.sin haberlo visto antes?
A parte de contestarme todos los mails en catalán cuando yo en todo momento les hablaba en castellano. Me parece una falta de respeto brutal, ya que yo soy de Andalucía.
Total, que al final lo he comprado en @algodondeazucar, más rápidos, más amables, y más barato. Nada mas y nada menos que 20 euros menos. Además de precioso.

Sergi
13 Abril de 2023 20:13

Portava de cap ampliar uns mapes de cartografia històrica, sovint costa fer-te entendre en aspectes especialitzats, però a la Sinkgular, es van arremangar a la feina aconseguint una documentació en mural amb disseny molt interessant i cultural

Mariajose
06 Abril de 2023 13:49

Tanto el negocio como las personas que lo atienden son muy profesionales y atentas a todo lo que necesites. Incluso dándote varias posibilidades y consejos. Sinkgular es súper recomendable

ariadna
01 Abril de 2023 21:09

Molt bon tracte i grans professionals. Estem encantats amb el resultat. Ha sigut tot un encert comptar amb elles per fer les nostres invitacions.

anais
30 Marzo de 2023 11:26

En primer lugar decir que todos los servicios que ofrecen un 10. Merce es una chica atenta amable y muy profesional, siempre ayudándome en mis Kaos! Tienen muy buenos precios y mucha calidad. Es mi copisteria de confianza. ️️

Júlia
01 Marzo de 2023 4:23

Qualsevol cosa que vulguis fer te la fan possible. Són unes artistes en la seva feina i sempre t'ajuden en el que faci falta i més. Quan vull fer alguna cosa que impliqui disseny o treball de copisteria, vaig a la sinkgular sense pensar-ho!

eli
27 Febrero de 2023 11:05

Material de primera, servei de primera i l’atenció no podia ser millor!
Moltes gràcies! Tenen un gust exquisit per fer les coses. Els tinc sempre en compte!

Ambel
28 Julio de 2022 21:22

Vaig anar-hi ahir i l'atenció esta bé, el lloc es macu pero el preu de unes còpies en blanc i negre ho veig exagerat, he treballat 10 anys a una copisteria d'encarregat i 25 cèntims per còpia en blanc i negre es car no, lo següent. Malauradament no crec que torni. Gràcies.
Edito:
No entenc aquesta manera de dirigir-se a un client. No t'he dit que treballo a una copistería actualment perquè contestis que me'n vagi a la copistería on ''treballo d'encarregat;) " he dit que he treballat 10 anys. Tampoc t'he dit que el preu era igual que fa 10 anys. Si afirmo que teniu el preu car és perquè sé els preus que hi ha al mercat actualment.
Espero que us vagi molt bé i dureu molts anys, pero a vegades us podeu equivocar, igual que vaig fer jo al no preguntar el preu de 20 còpies en BN que em van costar 5€.

cristina
22 Junio de 2022 3:38

Fan uns dissenys xulissims. Tenen molta varietat de cosetes. Tant fan targetes, com cartes de menú, com invitacions d casaments, lletres de fusta, etc.

Montse
17 Marzo de 2022 8:01

La meva experiencia amb la Mercè ha estat extremadament positiva. Sé que d’aquí ha nascut una relació positiva en tots els sentits. Ella és una noia professional, amb bon gust, atenta i generosa. Li desitjo tot el millor en la nova etapa en la seva nova ubicació. Sé que tindrà sort, perquè se la mereix. Deixo un exemple de la seva feina.

Nahia
05 Marzo de 2022 16:26

Solicité el presupuesto de unas pegatinas y tarjetas, todo correcto. Me estuvieron informando y ayudando en todo momento. Tengo más proyectos en mente y tengo claro que será aquí.

Anna
27 Febrero de 2022 18:34

Siempre muy agradables y profesionales, trato personalizado y buenos precios. Volveremos pronto.

Daniel
27 Febrero de 2022 0:03

La veritat és que ens va sorprendre com es van implicar al nostre petit projecte. Des que vam començar a treballat amb elles la part gràfica ens té súper tranquils. Gràcies!

Konek
21 Noviembre de 2021 8:56

Una librería espectacular, y una aún mejor cópiate ría. Miran hasta el último detalle para que consigas la idea que tenías en mente, y a muy buen precio! El mejor sitio en Tordera para este tipo de servicios, sin duda.

Bernat
30 Septiembre de 2021 22:30

Hi he anat fa poc per primera vegada després del canvi de propietaris i m'ha sorprès molt gratament. No és només una copisteria, sinó que em van fer el disseny d'un logotip i m'ha encantat! A part, tenen material molt bonic i una secció de dones emprenedores brutal! Molt recomanable!

Carme
26 Septiembre de 2021 0:56

Vaig encarregar imprimir una gran quantitat de documents i m'ho van fer molt ràpid! El tracta amb les noies va ser immillorable. Molt interessant l'enfoc que li donen a la copisteria, doncs no es queda només en això, sinó que dissenyen i t'assessoren en la teva marca, logotips i web. Tornaré quan posi en marxa la meva consulta online perquè m'ajudin!

Edu
06 Septiembre de 2021 20:37

Hicimos una petición algo especial para un cumpleaños y nos ayudo mucho con la creatividad y lo que queríamos desarrollar. Unas Cracks!

Mari
26 Agosto de 2021 23:53

Són muy profesionales, resolutivas, con un gusto exquisito, se nota que les gusta y les apasiona su trabajo. Recomiendo este establecimiento!

Agregar una opinion