ESPANAINF.COM

La Taba, Restaurant Càtering (La Sínia de Can Suriol), Barcelona

Direccion Camí de la Font, s/n, Vilobí del Penedès, Barcelona
Telefono +34 645 85 95 51
Horas
sabado13:00-17:30
domingo13:00-17:30
Sitio web www.lataba.es
Categories Restaurante, Parrilla, Restaurante especializado en barbacoa, Restaurante de cocina catalana, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 3.6 37 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurant Cal Agustí — Av. del Castell, 90, Sant Martí Sarroca, Barcelona
Restaurant Mas Rabell — Els Hostalets i, Sant Martí Sarroca, Barcelona
Cal Pau Xich — Avinguda de
Restaurant Jaume Via — Plaça de la Vila, s/n, Vilobí del Penedès, Barcelona

La Taba, Restaurant Càtering (La Sínia de Can Suriol) opiniones

37
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cristobal
08 Septiembre de 2023 10:42

Le doy una estrella, poca comida y simple los camareros agradables la jefa o encargada del local una cara de amargada no vale para estar cara al público, el sitio mal organizado y los baños de asco!

Carlos
12 Julio de 2023 7:50

Vaig estar a una boda, va ser impressionant, el personal, el menjar, el lloc em va encantar.

Albert
04 Julio de 2023 11:00

El 10 de juny hi vam cel·lebrar el NOSTRE casament i ho poso en majúscules perquè tot va ser tal i com volíem que fos. L’equip que formen l’Eva i l’Eudald més tota la gent que l’integra es desviu per a que sigui un dia inolvidable. Si hem de cel·lebrar les noces de plata, de ben segur que ho faria a la Taba.

Moltíssimes gràcies de part dels 2

Maria
24 Junio de 2023 7:23

Vam celebrar el nostre casament en aquest meravellós espai.
Un lloc amb encant, on treballen amb amor i cuiden al client de manera impecable.
Ells mateixos s'encarreguen de tot el que necessites i això ho fa tot molt més fàcil.
El menjar, el servei i l'atenció de tot l'equip és impressionant.
Moltes gràcies Eva, Eudald i equip!
Us recordarem sempre amb molt de carinyo!
Dani i Meri

Monika
17 Junio de 2023 12:45

Hola Eva, no te molestes en enviarme el presupuesto. Nos sentimos frustrados y engañados por no decirnos antes lo de la fecha. Y hacer el paripe hasta el final.
Quieres decidirlo todo y aquí el que paga no manda. Sigue creando y Rompiendo ilusiones.
Y chuchos podías poner 2! Rateta

Xavi
05 Junio de 2023 1:57

La Taba és un lloc preciós i ens va encantar per fer el nostre casament allà però es una pena que la dona que porta el lloc, la Eva, fos tan poc professional.

Va tenir un tracte fantàstic al signar el contracte i sempre que acceptéssim fer-ho tot tal com ella vol. En canvi, al expressar peticions ens va posar problema rere problema, ens venia la proposta que a ella li anava millor com si ens estigués fent un favor, no escoltava alternatives, i no parava de repetir que altres nuvis també havien fet allò que volia que fessim i van quedar encantadíssims, sense admetre un no per resposta. No hi va haver cap voluntat de flexibilitat ni constructivitat. Especialment problemàtic va ser que la setmana abans del casament ens digués que no podíem fer coses que prèviament havia acceptat. Si no fos per ella haguessim gaudit del nostre casament al 100%.

1. En la reunió de 4 dies abans del casament, encara no havia encarregat cap cervesa del racó de cerveses artesanes que havíem pagat. Havíem demanat repetidament el llistat de cerveses que es posarien i mai la vam tenir (ens semblava més que lògic tastar les cerveses que hi hauria a la nostra boda, igual que es tasta tota la resta). Davant la nostra insistència ens va ens VA DEMANAR QUE ANESSIM NOSALTRES A COMPRAR-LES perquè la persona que normalment ho feia estava de baixa (DES DE FEIA UN MES, no era cap novetat ni imprevist) i ella no ho podia fer.
2. En aquesta mateixa reunió, 4 DIES ABANS I AMB TOT PAGAT, ens va intentar convèncer intensament de CANVIAR L'HORARI del casament, de nit a migdia, dient-nos sense cap pudor que als nuvis de la setmana anterior els havia OBLIGAT a fer-ho.
3. Seguint en aquesta reunió de 4 dies abans del casament, ens VA CANVIAR EL MENÚ, retallant el racó mariner i pintxos, amb la mateixa excusa de que la persona que ho feia estava de baixa (repeteixo, des de feia un mes i no se'ns havia avançat res) amb altres plats de carn (amb el que tot el menú era només carn vermella, cap varietat) que havíem descartat del tast perquè no ens feien el pes i explicant-ho així, sense cap mena d'altres alternatives ni descomptes per no oferir el ja acordat i pagat. Nosaltres mateixos vam proposar-li alternatives que ens van semblar realistes però no va haver-hi ni tan sols diàleg.
5. Va deixar als pares de la núvia fora de la taula presidencial tot i tenir un esquema de taules amb les separacions de taules ben marcades.
6. Vam portar postres de gustos diferents i es va equivocar amb els cartells al exposar-ho. Quan li vam demanar corregir-ho, es va posar a discutir que ella ho havia fet bé enlloc de simplement canviar el cartell i punt.
7. Teníem pagat DJ fins la 1: 45h i a la 1: 30h ja va acabar, recollint material dels nuvis exigint a convidats que se'l enduessin.
8. Va posar-se a discutir al mig dels convits amb el nuvi per on deixar el material, AL FINAL DEL DIA DEL SEU CASAMENT. Aquest material no hi cabia als cotxes, ja era sabut i a la reunió prèvia s'havia acordat que es podria recollir al dia següent. Un altre canvi d'última hora.

En conclusió, sinó hagués sigut per ella, hagués sigut un casament perfecte. Tota la resta va ser de 10 i tota la resta de proveïdors van ser espectaculars.
És una pena que el negoci sigui tan poc professional perquè el menú és igual de car que la resta de llocs.

Ramon
14 Abril de 2023 2:49

Molt dictatoriales, todo lo que ellos digan. Te hacen Ir a probar el tast como si fueran abiertos a propuestas y precios y luego nada, todo carne y sus vinos y sus formas. Y ninguna alternativa a lo que ellos dicen, ahora sí te gusta la carne brasa puedes probar y decidir

Esther
09 Enero de 2023 22:41

Celebramos nuestra boda en La Tabla y fue un día de 10! El trato, la comida, la decoración, el ambiente. No pudimos escoger mejor lugar
Si me volviera a casar, volvería a escoger La Taba

Moltes gràcies a l'Eva I l'Eudald i a tot l'equip!?

Iris
31 Julio de 2022 1:50

Nunca pensé en celebrar una boda, pero cuando conocí la Taba, sentí que todo iba a ser muy fácil con Eva y Eudald. Desde el principio confíe en su trabajo y no puedo estar más contenta.nos sentimos muy cuidados, en un espacio increíblemente bello, cava artesano y carne cocinada a la brasa exquisita, por no hablar de las patatas chips y los xuxos a la brasa. Gracias por dejarnos tan buen sabor de boca en este dia tan especial! Familia bonita donde las haya. Gracias! ️

David
28 Julio de 2022 15:54

Ens vam casar aquest diumenge. Increible. Quin dia. Quina experiencia. Tot el que ens haviem imaginat i mes! Les fotos de insta, la web, tot el promes va ser ooc amb la realitat. Una pasada! Portem una resaca emocional mes maca! Va ser una experiencia meravellosa. Encara estem flipant. Un entorn ple de natura, persones encantadores, decoracio de conte, menjar que es un viatje. Una festassa! Gracies Eva i Eudald!

Maria
25 Julio de 2022 2:37

Nos casamos este domingo. Fue espectacular. Un dia mágico para recordar siempre. La ceremonia preciosa. El entorno encantador. El servicio impecable, muy amables y amorosos. La comida un 10. Es un espacio ideal y muy muy familiar, con mucha fantasía y una energía maravillosa. Recomendamos 100cien. Gracias siempre Eva y Eudald.

Salvador
29 Junio de 2022 5:15

Todo perfecto, pero la estrella más grande fue el Sol, muchísima calor.
El personal muy atento, servicial y muy amables, la comida buenísima.

Paletto's
09 Mayo de 2022 18:29

Menú tancat de carns a la brasa SORPRENENT!
Carn boníssima acompanyada d'un munt de delícies molt ben cuinades.
Escalivada, amanida de favetes.
Uns detallistes!

Barbara
09 Abril de 2022 19:52

No lo recomiendo y no volveremos!
Menú carisimo, calidad de la comida normal, servicio bastante malo, las camareras poco amables. Veníamos de Barcelona y queríamos disfrutar del jardín, y todo el tempo nos estaban echando.
No habia postre para el menú de los niños.se olvidaron parte del postre de los adultos.
Reservamos aquí porque habíamos venido años antes a hacer calçotada, pero el sitio ha cambiado muchísimo. Una pena!

Joel
04 Abril de 2022 23:55

El lloc amb menys empatia que he estat amb molt de temps, una llàstima trobar-te amb un tracte tant poc humà

Miriam
29 Marzo de 2022 14:13

Lugar acogedor, precioso y la comida excelente. El entorno me pareció encantador a tener en cuenta para algún evento importante si buscas un toque de “caliu”

Antonio
03 Marzo de 2022 4:52

Sorpresa y gran descubrimiento tanto en la calidad de la comida, como el lugar
Muy bueno todo.
Gracias

Glòria
19 Agosto de 2021 8:04

Un engaño. Sitio correcto, pero con un trato lamentable, que se acabó convirtiendo en una paga y señal que no devuelven. Si no cuadran las fechas de la reserva (en este caso en plena pandemia), pretenden que te cases el día que menos público tienen (claro, ni hablar de sábados o domingos), aunque tengan el día libre, ya que lo reservan para cazar a nuevos incautos.

Raquel
16 Agosto de 2021 21:01

La boda de mi Anna y Mauro mis hijos fue aller espectacular la comida, la atención de los dueños y del personal de más de 10 impresionante el trató fantástico
El lugar es de película todo fue maravilloso
Muchas gracias por todo sois maravillosos

Jordi
15 Agosto de 2021 14:20

Al habla el novio de la boda! Gracias a La Taba y a todo su equipo he podido celebrar el día más emocionante de mi vida junto a mi mujer. El trato fue excelente, la comida espectacular, las facilidades para realizar el evento que tu quieres son extraordinarias.

En nuesto caso queriamos una cerimonia cortita, nuestra prioridad era nuestra gente (unos 60 invitados) que del primero al último quedaron encantados en todos los aspectos.
Hace una semana del evento aproximadamente y aún sentimos nostálgia del dia más emocionante de nuestras vidas.

Todo ha sido positivismo, buenas ganas y soluciones optimas para la ejecución de nuestra boda (en plena salida y rebrote de pandemia). Pero a pesar de todo esto repetiría cada segundo de ese día, en el mismo sitio, con la misma gente y sobretodo con todo el equipo de La Taba al completo. Eva y Eudald junto su equipo humano consiguen hacerte sentir como en casa.

200% recomendable,

Agregar una opinion