ESPANAINF.COM

L'autèntica, Barcelona

Direccion Carrer de Martí, 18, Barcelona
Telefono +34 931 85 48 40
Sitio web www.lautenticateatro.com
Categories Teatro, Escuela de arte dramático, Productora de teatro
Clasificacion 4.5 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Gran Teatre del Liceu — La Rambla, 51-59, Barcelona
Teatre Romea — Carrer de l'Hospital, 51, Barcelona
Teatre Tívoli — C/ de Casp, 8, Barcelona

Teatro L'autèntica opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Sil
30 Mayo de 2023 16:29

Muy recomendable para ir con peques. Fuimos a ver el gegant del pi y los niños estuvieron atentos de principio a fin.

Ana
10 Abril de 2023 12:27

Hola a todos he estado ayer en la mañana viendo la obra el drac magic y la verdad mi hija y yo nos ha encantado ‘recomiendo mucho. Le doy un 10 y de seguro volveremos.

Nilo
07 Abril de 2023 1:19

He estado ayer por la tarde viendo la obra “ No entenc els homes”, “ No entiendo a los hombres”. Nos ha gustado mucho. Enfoca el papel de los hombres en la sociedad actual aportando mucho humor, datos concretos y un gran reparto de actores. La sala L’autèntica es acogedora y perfecta si te gusta el teatro.

Isabel
22 Marzo de 2023 23:31

Estuvimos el mes pasado viendo "El lleó no em fa por". El sitio es pequeñito, las chicas que atienden son muy majas y atentas. Pongo tres estrellas porque no hay asientos numerados, hay como cinco filas de sillas y el resto de espacio es para sentarse en el suelo, cerca de los actores. Nos gusta mucho esta idea, lo malo son los padres y/o abuelos que se sientan en primera o segunda fila, en medio, con sus niños sin pensar que hay más niños, y no dejan ver. Quizás, por parte del teatro, se tendría que avisar a estos adultos, que si quieren estar en primera fila, se pongan a un lado que se ve perfectamente igual que en medio.

Jesus
17 Febrero de 2023 3:51

Vam anar dissabte per primer cop a veure l'espectacle Xup Xup de FACTORÍA LOS SÁNCHEZ & IMAGINARY LANDSCAPE FACTORY.
I ens va encantar, l'obra i el tracte rebut pels responsables del teatre

Carlos
18 Enero de 2023 17:30

Nos encanta el teatro y queremos compartir nuestra experiencia con usted. Hay varias escuelas en Barcelona y algunas vale la pena revisar. Aquí hay una lista de los 10: 1) El Teatro de la Compañía / TDT2) Centro de teatro de Barcelona /Tdt3) etcetera

Sabina
20 Noviembre de 2022 13:21

Un espacio acogedor y una obra muy bonita. Nos ha parecido muy corta la obra para el precio, 30 minutos de obra y 12€ de entrada cada uno.

Pere
18 Febrero de 2022 13:00

Apropar-se al món del teatre és realment una agradable i enriquidora experiència quan trobes una sala com l'Autèntica. El ventall de propostes que ofereix durant tot l'any a la seva programació, per cert, dedicada exclusivament als infants, són més que recomanables. A més a més, també són escola de teatre amb una proposta formativa força completa. I ara explico el detall que potser més m'agrada de l'Autèntica: el deliciós tracte de l'equip de noies que regenten aquest espai. M’agrada destacar aquest punt perquè, segons com, sembla que socialment haguem perdut el nord. Cal recordar que darrera de qualsevol projecte d’autoocupació (proper, familiar, sostenible i valuós pel barri) sempre hi ha persones que hi posen el cor. En aquest sentit, el de la imprescindible vessant d’humanitat, la meva experiència amb l’Autèntica és més que bonica. Sé amb certesa (perquè hi he estat força vegades) que tot l’equip que mou aquesta iniciativa fa mans i mànigues perquè el públic se senti sempre còmode i ben atès. Però escriure-ho aquí no ho fa veritat. De fet, al fals món de les "ressenyes" acostuma a haver-hi força mentides i comentaris més que injustos. El que cal és que hi aneu, en gaudiu personalment i creeu una opinió pròpia. Aquesta serà vostra i només vostra. Gràcies Autèntica!

JESUS
14 Febrero de 2022 4:28

Molt bona opció per als més petits al barri de Gràcia, vam portar el nostre nét i no va moure les parpelles en tota l'actuació. Enhorabona a l¡'actriu, el tècnic i la gestió de la sala, tot molt bé, llàstima que el local sigui molt petit

Cristina
06 Febrero de 2022 21:00

La programación es estupenda para los más peques. La sala también está muy bien en general, pero pasamos frío. Es el aspecto que vemos mejorable, algún sistema de calefacción en el hall de espera y la sala, sobretodo pensando en los peques!

Anita
06 Febrero de 2022 4:00

Me encanta esta sala para venir con mis sobrin+s siempre tienen obras muy lindas especialmente para los más chiquitos

Antonio
17 Enero de 2022 6:43

La sala es acogedora, tienen show para niños y es una escuela de teatro con un personal humano muy guay. Están trabajando día a día para mejorar la organización. También son una productora de contenido audiovisual. Tienen mucho trabajo por delante y la evolución es notoria.
El aforo máximo es de 50 personas. Y el público se encuentra a dos bandas

alicia
16 Enero de 2022 21:24

Realmente me sentí muy maltratada por la mala atención de la señora de la resepcion, las personas que se dedican a la atención al público deben tener don de gente y por sobre todo ser amables. No volveré más

ana
11 Noviembre de 2021 5:51

Una pasada, estuvimos con nuestro hijo de 1 año y los tres salimos encantados! La organización muy bien y la obra una maravilla. Repetiremos!

Marc
30 Abril de 2020 3:40

L'espai està molt bé, prou ampli i ben cuidat. Hem anat a veure el Gegant del Pi, obra d'una companyia de la que som espectadors habituals. Recomanem 100%

Veronica
19 Marzo de 2020 1:48

Fantástico espectáculo para niños, hecho con mucho detalle y mimo. Totalmente recomendable. Volveremos!

Daniel
25 Febrero de 2020 21:11

Hem anat a veure l'espectacle del Conte del Patufet amb una nena de 2anys i 4 mesos. La peque ha disfrutat molt i nosaltres els adults tambè. La narradora, el conte, l'escenografía. Ha siguto molt bonic i divertit. La sala es bastant gran i bastant cómode.
Una petita crítica es la forma d'entrada a la sala. Nosaltres vam arribar amb antelació i vam recollir les entrades a la porta. Vam esperar a una sala a l'interior del local i tothom que anava entrant anava esperant allà. A l'hora d'accedir a la sala, els últims es van posar els primers i van ocupar les butaques de 1a fila. Crec que haurieu d'organitzar una mica millor l'entrada de la gent per així evitar malentessos entre els espectadors. De tota manera vam disfrutar molt i tornarem segur.

laia
23 Febrero de 2020 12:33

Molt recomanable! Lloc petit, familiar i molt acollidor.
Com a suggeriment els vam proposar de no fer gaires actuacions més tard de les 11.30h perquè trenca el dinar/migdiada dels més petits.

Betlem
14 Marzo de 2019 0:41

Hem rebut molt bona atenció i el professor és molt bo per als nens. El meu fill hi ha estat molt bé durant tres anys!

M Garcia BTT
12 Febrero de 2019 16:27

Fui a ver la casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca y me gustó mucho. Sitio pequeño pero acogedor, volveré a ver otra obra de teatro.

Agregar una opinion