ESPANAINF.COM

L'Avenc de Tavertet, Apartaments i casetes., Barcelona

Direccion Mas L'Avenc, s/n Camí rural, Tavertet, Barcelona
Telefono +34 938 81 61 59
Sitio web www.avenc.com
Categories Hotel, Bed & Breakfast, Alojamiento en interiores, Alojamiento de autoservicio
Clasificacion 4.8 71 revision
Empresas similares cercanas
Hostal Can Nogué — Carrer del Mig, 2, Tavertet, Barcelona
Hostal Estrella — Plaça del Bisbe Font, 1, Rupit, Barcelona
Fonda Marsal — Carrer del Manyà, 3, Rupit, Barcelona

L'Avenc de Tavertet, Apartaments i casetes. opiniones

71
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
marian
24 Noviembre de 2023 21:54

Lloc màgic, per la seva història, la seva filosofia, el seu indret, la seva gent, els cingles, la natura, la llum.
Pura harmonia i benestar, amabilitat en estat pur
Repetirem

Lluís
18 Octubre de 2023 2:48

Per no ser reiteratiu.estic d’acord amb moltes de les ressenyes, només afegir que em va sorprendre que l’Avenc fos full autònom. Totalment autosostenible tan d’aigua com d’energia elèctrica. Només agrair l’excel·lent l’atenció rebuda que ens va permetre saber l’origen i evolució de la casa pairal. És fàcil imaginar els no poc esforços de tot tipus i empeny que calen per tirar endavant un projecte d’aquesta magnitud i a la vegada d’excel·lent qualitat.per poc observador que un sigui se’n adona que no només la distribució del espai està força pensada i és un encert sinó que també està plena de detalls que no carregen.ans al contrari t’hi trobes bé. En fi felicitats! Per l’excel·lent tasca duta a terme i amb el desig que també sigui econòmicament sostenible i pugui ser gaudida per molta més gent. Per cert la pàgina web també m’agrada força. Per a mi està molt ben dissenyada, és atractiva i clara no trobes a faltar contingut i fàcil de navegar.això no sempre passa.

Pedro
24 Septiembre de 2023 12:01

No puedo cambiar nada de la reseña que hice en su día pero bajo a 3 estrellas por lo siguiente:

1- Las dos cenas muy pobres para un celíaco, aún sabiéndolo fue muy injusto que no pudiera cenar de una forma adecuada al precio y teniendo que estar recordando siempre su celiaquía.
2-En las dos cenas solo hicimos la consumición extra de dos copas de vino fuera de la media pensión (Después de haber cometido el error con la comida para celíaco podrían haber tenido un detalle y no cobrar)
3- Tuvimos que reclamar por cobrar mal las cenas a media pensión.

En todo momento nos hemos sentido muy bien tratados por todo el personal de l'avenc, siempre educado y comprensivo. Pero en tres noches saliendo una factura de 4 cifras entre dos familias, podrían haber tenido solo el pequeño detalle, después de los problemas que sufrimos, de invitar a dos copas de vino. Un gesto que nos habría dejado otro sabor de boca y no habría hecho que bajara mi valoración tanto. Ya que creo que cuidar al cliente en todo, incluso en un pequeño detalle después de fallar un par de veces es de sabios.

Un lugar tranquilo para pasar el fin de semana, diferentes opciones de alojamiento. Media pensión riquísima. Repetiremos. Eso sí, antes de ir mirad bien el camino en coche, de noche te puedes volver loco ya que para llegar al hotel tienes que meterte en un camino complicado que te da la sensación que no vas bien.

Jordi
22 Abril de 2023 16:52

Jornada de treball. Atenció excel·lent. Lloc impressionant per les vistes i per les instal·lacions. Bon menjar i visita a Tavertet absolutament recomanable.

Isabel
24 Marzo de 2023 11:07

Uno de los mejores hoteles a los que hemos ido, excelente comida, amabilidad, y sobre todo muchísima tranquilidad. Limpieza 10

Estrella
22 Marzo de 2023 5:53

¡Muy buen servicio! Estuve en el estudio alzina y es ideal, ya que podéis cocinar, hacer tostadas, ver la TV, mientras observáis el paisaje. Un lugar muy bonito para relajarse, ver las estrellas y alejarse de la contaminación acústica y lumínica de las grandes ciudades.

Es ter
15 Marzo de 2023 10:18

El complex és una passada, molt tranquil i acollidor. L'entorn és preciós i les vistes desde les habitacions són úniques. Hem estat molt còmodes, ens hem sentit ben atesos y el menjar de El raconet ens ha encantat. Sens dubte repetiríem. Mil gràcies.

V. D
09 Marzo de 2023 10:16

Lugar excepcional! 100% recomendable! Abunda la armonía y la tranquilidad. Lo mejor, el trato y la amabilidad de los trabajadores. Un escapada para repetir

Jordi
17 Febrero de 2023 9:10

Un lloc molt especial, pel meravellós entorn, per la filosofia de l'establiment, pel tracte rebut, per la gastronomia, sense oblidar les mans de Marta i els seus magnífics massatges, com deia al principi un lloc molt especial

Nadyenne
01 Febrero de 2023 3:47

El hotel está muy, pero muy bien, hemos estado en familia y mi hijo lo ha disfrutado mucho. Es muy tranquilo, todo está muy limpio y el personal muy amable. La comida del restaurante riquísima, con toda seguridad lo recomendamos y volveremos seguro!

Albert
21 Enero de 2023 14:25

There are no words to describe properly L'Avenc. A magnificent Catalan Masia restored with incredible taste and exceptional quality. Peaceful atmosphere, beautiful nature and buildings, scrumptious food. Heaven on earth. Long live L'Avenc!

Maribel
13 Diciembre de 2022 21:06

Hotel totalment recomanable et transmet pau amb unes vistes i un servei immillorables, vui fe menció a la Mireia del torn dels sopars que es una persona encantadora.
Per no allargarma mireu las instalacions i el entorn per Internet i si aneu veureu que encara son millors
Gràcies tornarem.
Maribel i Alberto

Anna
04 Diciembre de 2022 4:37

Todo es fantastico! La ubicación con vistas inmejorables, el cuidado al detalle, todo impoluto y bien mantenido, el staff tan amable y atento, la comida brutal todo de proximidad y ecologico, la piscina espectacular, incluso el parking te deja atonito! 100% recomendable, repetiremos sin duda!

Núria
01 Diciembre de 2022 5:10

Espectacular lloc on poder desconnectar i gaudir de la natura.
Ens varem allotjar en un estudi, tot i que teníem cuina nosaltres varem optar per fer mitja pensió, ja que per dinar érem fora. Va ser un total encert. L’esmorzar el serveixen a taula i no falta de res, embotits, pa, melmelades, mantega, pa de pessic (tot casolà), fruita, sucs, etc. Sopar està a un nivell excel•lent, està tot servit amb molt de gust i detall, és un menú degustació amb molta classe i finura. Productes totalment de la terra i aposten molt pel menjar vegetarià i vegà, tot i que en el menú l’últim plat sempre hi ha carn o peix, això sí ECO.
El personal impecable, es respira un ambient molt tranquil i relaxant i fa que tot estigui en harmonia amb l’entorn.
A l’hotel no falta la piscina que és preciosa i enorme on es pot fer llargs, és totalment professional, amb un jacuzzi a la part de dalt.

Alexandre
19 Noviembre de 2022 17:15

Génial! L’hôtel est très sécurisé. Le personnel est à l’écoute et arrangeant. Le cadre est idyllique pour un tarif qui pourrait pousser à prendre une nuit supplémentaire.
Vous pourrez même cuisiner dans votre chambre ou profiter du restaurant.
Piscine chauffée. Le jacuzzi lui n’est pas accessible en été.
Tout est mis à disposition pour un super séjour.
Le village de tavertet proche est juste sublime.
Bonne vacances

Elisabet
12 Noviembre de 2022 19:05

Hotel situat al bell mig de l'avenc, el paisatge que l'envolta és espectacular. Les instal·lacions molt cuidades, piscina interior i Jacuzzi, els estudis amples i complets, amb molt bones vistes. Ambient tranquil i relaxant

Isabel
19 Octubre de 2022 18:31

Una ubicació única, amb unes bones vistes, on poder gaudir de una bona estada, amb pau i tranquil.litat.

Susana
11 Octubre de 2022 21:28

Una experiencia familiar muy recomendable. La ubicación es espectacular y las vistas te atrapan haciendo que los días sean fantásticos para descansar y relajarse. Nosotros estuvimos alojados en una de las casas, 2 adultos, una niña y un perro. Tanto la limpieza como la atención del personal y los detalles están pensados para que te disfrutes al máximo de la experiencia.
Felicidades a todo el equipo y super recomendable la estancia.

Alex
21 Agosto de 2022 9:23

Lloc espectacular, instalacions espectaculars vistes des de l habitació incomparables, tranquilitat dins i fora de l hotel, menjar excelent i tracte personal genial!
A més els voltants amb moltes rutes i pobles molt macos!
Pero repetir sens dubte!

Lluís
11 Agosto de 2022 12:09

És un lloc molt bonic amb unes vistes impressionants, hem pogut gaudir d'una visita guiada i ens ha traslladat uns quants anys enrera per tal d'entendre la història d'aquesta masia.
Donem les gràcies als propietaris per haver-nos donat aquesta magnífica ocasió.
Moltes gràcies.

Agregar una opinion