ESPANAINF.COM

Les Nits Vernissage, Barcelona

Direccion Av. de la Seu, Número 28, Gurb, Barcelona
Telefono +34 649 64 46 70
Sitio web vernissage-catering.com/ca/inici
Categories Café teatro
Clasificacion 4.6 10 opiniones
Empresas similares cercanas
Patronat Teatre Premià de Mar — Carrer Reverend Josep Paradeda, 26, Premià de Mar, Barcelona
Els Carlins — Carrer de la Sabateria, 3, 5, Manresa, Barcelona
La Palma Jazz Cafè — Carrer Pere Noguera, 6, Teià, Barcelona
Trompo Karaoke Bar — C. de Casanova, 210, Barcelona

Les Nits Vernissage opiniones

10
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Olga
04 Diciembre de 2023 5:42

Enric y Jaume, gracias por una noche inolvidable, un cumpleaños especial, nos lo pasamos bomba

irene
11 Noviembre de 2023 0:58

Molt ben preparat per la organització.
Gent molt maca i donats als convidats.
El sopar, a base de platets de degustació de bona qualitat. No ens van portar el pic a pica de patates ni el cava. Creiem.que va ser un descuit però estàvem ben servits de la resta de begudes i varem quedar tips i molt contents de l' espectacle.
Repetirem segur.

Bruna
27 Octubre de 2023 3:47

Espectacle de qualitat, se'ns dubte. Durant tot l'espectacle et van servint el sopar, i tot és molt bo. No es barat, però els artistes són professionals; el xou molt preparat; i els plats molt ben cuinats. Val molt la pena. Per Nadal hi tornarem!

Judit
20 Mayo de 2023 16:33

Sopar molt bo, tots els plats molt elaborats. Espectacle amb actors i cantants d'alt nivell. Tracte agradable i atent de tot el personal i organització! Les nits d'oci a Osona ara tenen molt de glamour amb @events_vernissage. Gràcies, molt recomanable!

Jose
17 Mayo de 2023 19:52

El millor restaurant de la comarca, un sopar d’escandol amb un espetacle de luxe, ideal per passar una bona nit.
Totalment recomanable.

Pilar
28 Abril de 2023 23:01

Només puc dir que l'espectacle és excel·lent i l'ambientació del local perfecte i el personal SUPER professional.

Juan
10 Abril de 2023 21:53

Quieren aprovechar mucho el espacio, y esta todo muy estrecho, apenas te puedes mover, los camareros dan la comida desde una punta de la mesa pq están muy juntas y no pueden pasar, eso sí muy atentos! Ambiente muy cargado, lo valoraría más con un poco más de espacio, el show está bien conseguido, la comida está buena pero hace falta más comida! ;;

Pere
03 Marzo de 2023 10:47

No teníem coneixement d’aquest lloc i vàrem fer la reserva per sopar I espectacle Queen amb uns certs dubtes. Sembla que una iniciativa com aquesta ha d’estar en ciutats més importants o prop d’elles per a garantir un nombre suficient d’espectadors. Estàvem equivocats. Un local gran i suficientment preparat per un sopar espectacle, una proposta gastronòmica molt digna en qualitat, quantitat, ritme. Un servei jove, ràpid, amable i atent. I un espectacle sorprenent en quant la qualitat dels artistes, tan els cantants, les ballarines, trapezistes i conductors/es del show.
Vàrem sopar bé, vàrem riure, ens vàrem sorprendre, en definitiva vàrem passar una nit molt agradable. Per recomanar sens dubte.

Dúho
19 Enero de 2023 0:57

Una experiència per repetir! El menjar increible, el show espectacular, el servei fabulós i el local preciós! Moltes ganes de veure el nou espai!

Ana
17 Enero de 2023 2:06

Brutal! Ens ha encantat! M'havien explicat que valia la pena, però ha superat les meves expectatives. El show és divertidíssim, els ballarins i cantants d'una qualitat brutal. I el menjar.uf! Per repetir!

Agregar una opinion