ESPANAINF.COM

L'Esquerda Archaeological Museum, Barcelona

Direccion Avinguda Pere Baurier, s/n, Roda de Ter, Barcelona
Telefono +34 938 54 02 71
Horas
martes10:00-14:00, 17:00-19:00
miercoles10:00-14:00
jueves10:00-14:00
viernes10:00-14:00
sabado10:30-13:30
domingo10:30-13:30
Sitio web www.lesquerda.cat
Categories Museo arqueológico, Museo, Atracción turística
Clasificacion 4.6 9 opiniones
Museu Arqueològic de l'Esquerda
Empresas similares cercanas
Fumanya — Cal Marxa, Fígols, Barcelona
Catalan Museum of Archaeology — Passeig de Santa Madrona, 39, Barcelona
Colonial forum of Tarraco — Carrer de Lleida, s/n, Tarragona
Museu d'Arqueologia de Catalunya-Olèrdola — Castell d, BV-2443, Km. 2, Sant Miquel d'Olèrdola

L'Esquerda Archaeological Museum opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
silvia
19 Noviembre de 2023 3:27

Siempre es una maravilla visitar el Museo y el Yacimiento de l'Esquerda.
El Museo les ha quedado increíble, con un discurso expositivo muy bien hilado, y potenciando las explicaciones y la exposición de vestigios recuperados a lo largo de todos estos años de trabajo arqueológico con elementos interactivos que permiten apreciar en detalle algunas de las piezas más excepcionales de la colección.
Un gran legado cultural al alcance de todo aquel interesado en conocer su historia.

Marta
24 Agosto de 2023 7:31

Lugar maravilloso muy bien explicado y con personal muy formado y amable q aportaba información muy interesante. Maravillos también al atardecer, para ver la ouesta de sol. Un imprescindible en Roda de Ter

Rosa
06 Mayo de 2023 17:01

No havia visitat el nou Museu de L'Esquerda i està molt bé. Vam anar a la sala d'actes, a una xerrada del Gustavo Duch sobre Soberania Alimentària, activitat de la Fira de la Llavor, que organitza l'Ajuntament de Roda amb la col·laboració del Banc de Llavors. Molt interessant la xerrada i després en Jordi de l'Horta de Tavertet, ens va convidar a un tast dels seus productes, elaborats allí mateix. Tot va anar molt bé.

Toni
04 Mayo de 2023 22:30

Molt recomenable, ens han fet visita guiada, ja habia estat al jaciment en una altre ocasió.

Laura
10 Febrero de 2023 21:36

No us ho podeu perdre! Està adaptat a tots els públics i nivells de comprensió, des de la senzilla narració, seguint els vídeos animats, a amants de la història amb una formació més exigent. És un goig veure la qualitat de les il-lustracions que conformen els curts. El personal, cordial i agradable, us guiarà sobre la manera més convenient d'abordar la visita per un major gaudi. Deixeu-vos abduir al passat per una estona!
El museu està situat a l'antiga caserna de la guàrdia civil, totalment renovada i amb una excel-lent museïtzació.
El primer pis consta de 25 plafons explicatius, alguns complementats per panells tàctils, altres audiovisuals, que mostren de manera molt amena la història del jaciment, la seva posterior evolució, les troballes que en deriven i la forma com s'han anat aplicant les tècniques a cada camp d'estudi. Hi ha codis QR per ampliar les informacions, segons el vostre interès, en cada moment.
A la planta baixa, la recepció, els serveis i la sala de conferències. Tenen a la venta publicacions de la zona i temàtica relativa.
Ben a prop hi ha el jaciment, situat en un lloc màgic i de bellesa inhòspita, que després podeu visitar amb coneixement.

Jana
04 Enero de 2023 9:49

Ben conservat i amb cartellets explicatius, tot i que com que encara és un jaciment en excavació hi havia algunes zones en les que no vam poder entrtar.
Recomanable visitar el museu que hi ha prop del jaciment per tenir la experiència completa!

gabriel
15 Noviembre de 2022 14:21

Quina passada de museu. Tant el contingut com la museografia em van semblar moderníssims. Tant de bó tots els centres de interpretació de patrimoni arqueològic que hi ha a Catalunya estiguessin a l’alçada d’aquest

Pedro
24 Octubre de 2022 5:49

El museo es excelente, está muy bien explicado y tiene vídeos muy interesantes. Le pongo sólo 3 Estrellas porque todo está en catalán y me parece una falta de respeto.

Z. M.L.
08 Octubre de 2022 10:58

Un gran projecte, una gran exposició i el personal un equipàs de professionals. El museu encara ha de créixer, però és una visita imprescindible.

Agregar una opinion