ESPANAINF.COM

Link a dogs - Teràpia amb gossos - Terapia con perros Tarragona

Direccion Carrer l'Esparver, Tarragona
Telefono +34 601 53 41 03
Horas
lunes09:00-19:00
martes09:00-19:00
miercoles09:00-19:00
jueves09:00-19:00
viernes09:00-19:00
Sitio web www.linkadogs.com
Categories Oficinas de empresa, Organización de ayuda y servicios para personas con discapacidad, Adiestrador canino, Fisioterapeuta, Terapeuta psicomotor
Clasificacion 5 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Endesa Oficina Comercial — C. de Mallorca, 7, Tarragona
Ana Salas Photography — C/ de Fortuny, 6, Tarragona

Link a dogs - Teràpia amb gossos - Terapia con perros Tarragona opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
LLI
05 Diciembre de 2023 19:54

Aquesta setmana passada la Menta ens va venir a visitar a la Lar d'Infants. Va ser un taller dinàmic on els infants van poder compartir moments únics i participar en les activitats proposades.

Ha estat una experiència molt bonica. Moltes gràcies!:)

Yaiza
01 Diciembre de 2023 10:33

Hicimos un taller con ellos y los niños salieron muy contentos y con muchos nuevos conocimientos, Laia fue muy atenta y dulce con ellos y ellas y Luna se portó super bien!

Aida
21 Noviembre de 2023 22:23

Sessió personalitzada. Molt bona experiència.
La Judit va connectar des del primer moment amb la nostra golden i amb nosaltres. Els seus consells i indicacions han fet millorar la convivència amb la nostra gosseta i el seu benestar, tot potenciant la nostra empatia i vincle envers ella.
Molt recomanable.
Molt agraïts per la teva professionalitat, tracte i implicació, Judit. Una sort comptar amb la teva ajuda.
Vocació i estima pels animals.

Raquel
19 Noviembre de 2023 22:13

A la classe d'educació infantil hem tingut una visita molt especial de la Menta i la seva companya, i ens han ensenyat un munt de coses per tenir cura dels gossos. Una activitat molt enriquidora per ells, que han tingut l'oportunitat d'interactuar amb un gos.
La Judit ha explicat moltes coses, totes elles amb la implicació i participació de l'alumnat en tot moment. La Menta és una gossa molt tranquil·la que s'ha deixat fer.
Els nens i nenes de l'aula han vist tot el necessari per la higiene, l'alimentació i la salut d'un gos. Sense dubte ha estat una experiència inoblidable per ells!

marta
03 Abril de 2023 4:19

Molt bon tracte amb els avis i àvies de la residència, adaptant les activitats a les capacitats i necessitats de cada resident.
Treballadores dinàmiques, amb tacte i sentit de l'humor.

Laura
02 Abril de 2023 18:34

La terapia que realizan con nosotros es en una residencia, donde hacen un gran trabajo con los perros que asisten en cada sesión y los usuarios. A parte de la estimulación sensorial y cognitiva, trabajan otros aspectos como la comunicación en grupo y la movilidad. Son muy amables y los peluditos son de lo mas especiales. Muy recomendable el trabajo de Link a Dogs.

CARLOS
07 Febrero de 2023 23:02

Com a mestre m'ha agradat molt el treball de les emocions a partir de les emocions dels gossos, han après, han gaudit, s'han tret algunes pors cap als animals i ens donarà joc a continuar el treball de les emocions a la classe.

Enriqueta
02 Diciembre de 2022 17:49

Muy profesionales. Cuidado excepcional de los perros para su trabajo terapéutico en la interacción con los usuarios, sean del tipo que sean. El objetivo es que a través del animal se trabajen muchas áreas personales: emociones, sensaciones, cognicion, atención, lenguaje, comunicación etc. El terapeuta guia al animal en la consecución del objetivo terapéutico.
Todo ello con ánimo, alegría, buena disposicion y trabajo multidisciplinar.

Agregar una opinion