ESPANAINF.COM

l'intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments, Barcelona

Direccion Carrer d'Igualada, 27, Vilafranca del Penedès, Barcelona
Telefono +34 626 04 01 51
Horas 10:00-20:30
Sitio web www.lintrepidestudio.com
Categories Floristería
Clasificacion 5 4 opiniones
Empresas similares cercanas
Germinova — Polígon Industrial, Av. de Barcelona, 13-15, Sant Pere Molanta

l'intrépide studio decoració floral per a bodes i esdeveniments opiniones

4
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Elisabeth
04 Noviembre de 2022 21:58

No tenim paraules per descriure l’ equip de L’Intrepide Studio. Una de les meves millors amigues mels va recomanar, va ser veure el seu instagram i la seva maravella d’art floral que els vaig contactar en seguida! Professionals, humans i molt propers des del principi. Van entendre des del principi la meva idea i el que volia i ho van fer realitat. Afegir que el dia del meu casament el temps no va ser el millor, això no va impedir que l’equip fes la seva feina, tot el contrari, súper mullats, van arreglarho tot, aixugar les cadires que no era part de la seva feina.no tenim paraules! Una i mil vegades més els contractariem sense pensar-ho.

Anna
01 Noviembre de 2022 10:15

Super profesionales y mejores personas. Entendieron a la perfección la temática floral que queríamos en nuestra boda. Cuando vimos el resultado era mucho mejor de lo que nos os esperábamos! Moltes gràcies per tot!

Omar
01 Noviembre de 2022 0:08

Estuvieron en nuestra boda el 15 octubre 2022.

Su trabajo fue ESPECTACULAR.

Recuerdo que en algún momento pensé que las flores no eran tan necesarias en la boda, sobre todo si ya cuentas con un lugar bonito y con plantas.

Qué equivocado estaba.

Estos chicos transformaron la masía en un lugar mágico, son artistas, buenas personas y conectaron muy bien con nosotros y con todo el equipo.

Repetiría con ellos sin lugar a duda.

josep
20 Septiembre de 2022 9:19

Magnífics professionals, molt bon tracte, decoració excelent, treballs florals de tota mena, tornaré segur, hus hu recomanu

Agregar una opinion