ESPANAINF.COM

llar d'infants les baldufes, Girona

Direccion Avinguda de Santa Coloma, 87, Olot, Girona
Telefono +34 972 27 16 44
Horas
lunes08:00-17:30
martes08:00-17:30
miercoles08:00-17:30
jueves08:00-17:30
viernes08:00-17:30
Sitio web www.instagram.com/llar_les_baldufes_
Categories Escuela, Jardín de infancia
Clasificacion 5 2 opiniones
Empresas similares cercanas
Col·legi Mare de Déu del Carme — Av. d'Estanislau Figueres, 31, Tarragona
Escola Ginebró — Carrer Joaquim Costa, s/n, Llinars del Vallès, Barcelona
Abat Oliba Loreto - Ed. Infantil i Primària — Av. de Pearson, 22, 26, Barcelona
Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi — Carrer de Carrasco i Formiguera, 32, Barcelona

llar d'infants les baldufes opiniones

2
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Olga
31 Julio de 2023 5:45

Desde que vam entrar per la porta i vam fer l’ entrevista amb la Missi… vam sentir que aquella era la segona llar per en Guiem. Tant l’espai, com les acompanyants ens van transmetre molt bones sensacions. Llibertat, respecte, creativitat, transparència i molt d’amor és el que es respira quan entres i observes. Els infants estan feliços i relaxats perque no son dirigits com a ovelles, cadascun té la llibertat de desenvolupar les seves virtuds i motivacions i es fan autònoms de seguida, son infants amb seguretat d’ells mateixos gràcies a la filosofia d’acompanyament de la Llar.
Acompanyen a un creixement i desenvolupament natural de cada infant, no ensenyen. Això és important.
És una llar per tots i totes. Ens sentim com a casa, perquè podem entrar en horari flexible, podem seure a donar pit, podem entrar dins els espais. Hi ha lliure moment per tothom, amb molt de respecte i sense trencar dinàmiques.
Son grups reduïts on alhora passen estones amb els més grans i els més petits, i és molt enriquidor per ells i elles relacionar-se amb diferents edats.
Totes les propostes que se’ls convida a participar son molt interessants i promouen la seva autonomia, creativitat, la motivació d’explorar, jugar i compartir.
A més mengen molt bé, bo i casolà. La Maria els cuida molt amb els àpats.
Som com una gran familia on tots els infants coneixen tots els noms inclús dels pares i de les mares dels altres. On veuen i coneixen diversitat de families com és el nostre cas.
Per nosaltres i sobre tot per en Guiem, és la millor llar que podiem haver triat per ell ja que la seva filosofia va lligada a la criança respectuosa.
Us estimem Marta, Berta, Missi, Adriana, Assumpta i Maria!

Lina
04 Julio de 2023 23:35

Sense cap mena de dubte és la millor llar d’infants d’Olot. Tot l’equip és excel·lent, les cuidadores, la cuinera, la direcció. Escolten, empatitzen, s’adapten a cada nen i cada situació. Ho fan fàcil, però lo millor de tot és que ho fan amb ganes. Sento que el meu fill, no només està en un espai segur a nivell físic sinó que també és un espai segur emocionalment parlant. Un 10.

Agregar una opinion