ESPANAINF.COM

Llar d'infants Saltiró, Barcelona

Direccion C/ d'Enric Prat de la Riba, 234, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telefono +34 933 37 26 40
Horas
lunes07:30-17:30
martes07:30-17:30
miercoles07:30-17:30
jueves07:30-17:30
viernes07:30-17:30
Sitio web www.llarinfantssaltiro.cat
Categories Guardería
Clasificacion 5 22 opiniones
Empresas similares cercanas
Smileroom Kids and Parents — C/ d'Entença, 6, Barcelona
Llar d’infants Pam i Pipa — C/ de Rocafort, 242, L'Eixample, Barcelona
Llar d'Infants El Tricicle — Carrer dels Jocs Florals, 128, Barcelona

Llar d'infants Saltiró opiniones

22
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Patricia
31 Agosto de 2023 18:20

Ara que això ja s'acava, només podem agraïr a tot l'equip del Saltiró l'acompanyament que ens han fet aquesta anys. Hi ha tanta passió, formació i dedicació en tot el que fan, es converteixen en una prolongació de les nostres llars, i es que allà ens sentim como si fós casa nostra. Primer amb el nostre fill, i ara no hem dubtat de repetir amb la petita. Van tan contents, son tan feliços allà. Que ara només tenim la pena de marxar.
Sempre recomanarem aquesta llar d'infants, les millors mans (acollidores i molt experimentades) on deixar els nostres fills.
Encara amb la il.lusió d'anar a l'escola dels grans, sempre us trobarem a faltar, però como dieu, per la Rambla ja ens veurem!

Anna
22 Junio de 2023 22:17

Fa uns mesos que vam decidir confiar en la Llar d’Infants Saltiró perquè ens acompanyessin en el creixement (a tots els nivells) del nostre tresor més estimat. No és fàcil fer aquesta elecció i a dia d’avui, a les portes d’acabar aquesta etapa, estem segurs que no vam poder escollir millor.
Gràcies per mimar-nos tant, per ensenyar-nos tantes coses i per fer que tinguem un record tan bonic d’aquest temps al vostre costat.
El Max us estima molt, i això és la mostra més evident del vostre èxit.

Meritxell
12 Junio de 2023 1:09

Per a nosaltres és la millor Llar d'Infants on podia haver estat la nostra filla, funciona com una extensió de la família dels nens. Les educadores cuiden tot el que està relacionat amb els nens, el seu benestar i desenvolupament físic, mental, emocional. Les instal·lacions són amples i agradables, totalment adaptades i segures pels petits. Ho recomanem al 100%!

Òscar
02 Junio de 2023 14:24

Estem molt contents. La nostra filla des de el primer dia, va feliç i veiem com s'estima a les seves mestres. Qualsevol etapa d’un nen es important, però teníem certa por, per allò de ser la primera vegada que sortiria de casa a un entorn desconegut, i d’ençà que vam començar a interactuar amb la llar i amb les mestres i com des de el primer dia els tracten com a personetes. Ens fa una mica de pena que aquest sigui l’últim any.
Merci a totes les mestres del Saltirò!

Maria
26 Mayo de 2023 4:18

Es la nostra "segona temporada" a la saltiró. Grans i petits estem com a casa. La nostra petita entra i surt contenta cada dia i per nosaltres és una tranquil·litat. S' estimen als nens i això és nota en la seva manera de treballar amb ells i en tots els esforços que fan per a que els nens aprenguin a l'hora que es diverteixen.
Estem encantats amb tot l'equip, son una gran família!

LUCIA
29 Abril de 2023 16:31

M’ha agradat molt la proposta educativa d’aquesta llar d’infants. L’ambient familiar es percep des del primer moment que hi vaig ser dins. Fins i tot la decoració de l’entrada i de les aules, em van fer sentir que era en un lloc bonic per “viure” durant els primers anys de vida.

Amanda
04 Abril de 2023 4:47

És una llar on hi ha molt bon ambient i les coses que es treballen amb els infants, que son moltes, sempre tenen un motiu. Res es fa perquè sí. La recomano del tot!

Montse
27 Marzo de 2023 16:09

Vaig a l’escola dels grans i us Trobo molt a faltar. Sort que em vàreu ensenyar molt bé i em vàreu descobrir l’escola dels grans on seria mes feliç i aprendria més coses

Raúl
27 Marzo de 2023 13:30

Gran equipo profesional+humano muy preparado y motivado. Mi niño pide ir a clase cada mañana porque se lo pasa genial. Y hacen muchísimas actividades, tanto dentro como fuera del centro. Ah! Y las instalaciones están diseñadas para niños y sus necesidades, como si lo hubieran hecho ellos mismos.

Y porqué no decirlo, me lo pasé genial haciendo de dimoni pelut en la obra de Els Pastorets

Esther
14 Febrero de 2023 18:11

Fa 30 anys que els meus fills van anar a aquesta escola i encara en tinc un bon record. La manera en què ho fan tot i cuiden dels infants és excel.lent. Una escola petiteta i arrelada al barri que guarda la nostra cultura i tradicions. La millor elecció que vam poder fer quan els meus fills eren petits.

Daiana
12 Septiembre de 2022 13:13

No tinc més que bones paraules per cadascun dels profes que ha cuidat del nostre Bruno! Ens emportem molt bons records d'aquesta etapa i vull donar gràcies perquè es pot veure com podeu tot el vostre esforç i cor en tot el que feu ️

Judit
09 Agosto de 2022 19:32

La millor elecció que podíem haver fet. Em falten estrelles.
Grans professionals que inunden els petits en un ambient màgic amb una dedicació admirable.
Fa pensar, diu molt, que pares que van anar de petits al Saltiró, encara que visquin en altres poblacions, decideixin desplaçar-se perquè els fills també ho facin.
Fan moltes activitats i es preocupen de transmitir les festes i tradicions als nanos.
Voldria ressaltar també pedagògicament parlant, el seu coneixement a totes les àrees i el seguiment que fan.
La cuina de la Juani és excepcional, aquí se la veu comprar als millors llocs sempre. Mireu els menús a la web!
Nosaltres com a pares us estem molt agraïts per aquests dos anys. Se'm va fer molt suportable la retirada de xumet i bolquer, sobretot això últim.gràcies a vosaltres!
Realment he estat molt tranquil·la a deixar la nena, ja que percebia que estava a les millors mans, i això quan treballes moltes hores s'agraeix molt.
Em fa pena pensar que ja aquesta setmana s'acaba, però us anirem a visitar, això segur!

Laia
09 Junio de 2022 5:54

Quan passo per davant del Saltiró em venen imatges i sensacions de quan hi vaig anar de petita… Imatges i sensacions de felicitat! Gràcies per tot Saltiró!

user
28 Octubre de 2021 2:21

La meva filla va anar al Saltiró, ho repetiriem una i mil vegades. Les mestres, competens i encantadores, van fer els nostres anys a l'escola entranyables. Moltes gràcies i seguiu així.

Marta
25 Octubre de 2021 19:29

Fa molts anys vaig ser alumna del Saltiró i en tinc molts bons records. Vaig passar uns anys meravellosos que van contribuir a la meva educació i a la persona en la que m'he convertit.

Mc Pf
22 Abril de 2021 14:52

L'elecció de la llar d'infants en un principi és per la proximitat de casa però en el nostre cas vam tenir en compte el seu projecte educatiu doncs era el primer contacte que tenia el nostre fill amb el sistema educatiu i voliem una bona base per poder continuar formant-se en qualitat. Quan van anar a coneixe'ls ens ho vam posar tant fàcil i ens van acollir responent a tot el que li vam preguntar que no vam dubtar més i el vam inscriure's. Ara estem tant contents! Tot i que el proper any passarà a Infantil però tal i com està assolint els coneixements la projecció del seu futur no ens amoïna tant. Estant fent una molt bona feina. Totalment recomanable pel projecte educatiu dins de la cultura del pais, per l'equip de professionals tant implicat i per la infraestructura acollidora que té. No hi ha cap dubte, la propera filla (que està en camí) també anirà al Saltiró. Gràcies

Fran
24 Marzo de 2021 16:16

Fa anys que coneixo a la gent del Saltiró, ja des dels temps de la Flora i després a través de la Rut i l'Adolf. Tot l'equip és com una família, unida per la il·lusió i per la voluntat de fer una veritable llar d'infants. El seu projecte val molt i molt la pena. Una "joieta" pel 0-3 de L'Hospitalet.

Anna
23 Marzo de 2021 2:44

Una implicació de les mestres del 100% amb els nostres infants. Vetllen pel benestar dels infants. Cuiden de les tradicions. La millor escola bressol on portar els/les nostres petites.

David
19 Marzo de 2021 12:39

Professionalitat, dedicació i passió per tot el que fan. S' involucren al 100% en l'educació dels nens. Només podem dir coses bones del Saltiró!

Xenia
13 Marzo de 2021 5:44

Aquest es el tercer any de la Nàdia al Saltiró. Estem molt contents de l'aprenentatge, dels valors que li transmeten, de tot el que fan per el seu desenvolupament, cuiden els detalls.la Nàdia va feliç desde el primer dia, es sent estimada, estima a les mestres i als companys.moltes gràcies per ser com sou!

Agregar una opinion