ESPANAINF.COM

Magrana Residencial, Barcelona

Direccion Av. de la Mare de Déu de Montserrat, 8, Barcelona
Telefono +34 607 57 91 57
Horas
lunes17:00-20:00
martes17:00-20:00
jueves17:00-20:00
viernes17:00-20:00
Categories Agencia de servicios de atención a la tercera edad
Clasificacion 5 35 opiniones
Empresas similares cercanas

Magrana Residencial opiniones

35
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
maria
06 Noviembre de 2023 16:38

Dificilissim de trovar avui en dia la barreixa de profesionalitat, rigurositat i empatia.
En un mon en el que la majoria estem perduts la Vicky es qui et guia.
En el nostre cas la mare va fer un empijorament molt soptat i en el mes d agost, en pocs dias ven trobar una residencia que s adapta a les nostres necesitats; especialment les economiques
Molt agraida
M Jose Martin

carmen
19 Octubre de 2023 0:21

Muy contentos del trato recibido de Vicky. Siempre pendiente del estado de salud de mi madre, desde que estaba en casa, hasta ahora que está en un centro. Gracias por todo. Le deseo lo mejor.

Jordi
29 Marzo de 2023 14:14

Poneros en sus manos, yo soló puedo decir cosas positivas de ella porque cuando más lo necesitaba y estaba perdido, sin rumbo y sin saber qué hacer, Vicky me ayudó tanto en la parte emocional como en la parte práctica de encontrar una solución a la situación de mi padre. Gracias Vicky por tu profesionalidad y tu humanidad.

monica
22 Marzo de 2023 12:42

Quiero agradecer a vicky todo lo que a hecho por ayudarnos a encontrar una residencia para mi madre en momentos tan duros y de desesperación.
Es una bellísima persona que ayuda a los demás sin pedir nada a cambio.
Totalmente recomendable.

Miguel
07 Febrero de 2023 5:15

Vicky es una grandísima profesional. Nos ha facilitado el duro tránsito de buscar una residencia adecuada. Sus contactos y consejos nos han ayudado en este proceso: "tener feeling con centro", " no dejarse deslumbrar por oropeles,, etc. Gracias de corazon Vicky, sin tu ayuda hubiese sido muchísimo más difícil.

Glòria
18 Enero de 2023 17:44

Estic molt agraîda per l'ajuda i el suport que em va proporcionar la Vicky a l'hora de trobar una residència per la mare, buscant el lloc adequat per les nostres necessitats. Jo estava en un moment molt delicat, amb les emocions desbordades, després de mesos d'ingressos hospitalaris de la mare, de malestar amb les cuidadores.
El que més valoro de la seva feina, però, és el recolzament que em va donar, el saber que algú entenia la situació i t'ecoltava, i el seguiment que va fer durant tot el temps d'adaptació de la mare. Moltes gràcies per la teva calidesa i humanitat!

Oscar
17 Enero de 2023 7:21

Gracias Vicky
Por cambiar problemas por soluciones. Ha encontrado justo lo que necesitaba mi padre.

Alex
15 Enero de 2023 9:15

Absolutament agraïts. En aquests moments durs per tots, ha estat d'una immensa ajuda la celeritat, eficiència i seriositat per trobar solució a un problema tan difícil com es l'ingrès d'un familiar al centre adequat. Tot amb empatia i un seguiment impecable. Gràcies altre cop.

AM GARCIA
12 Enero de 2023 9:54

Quan em sentia absolutament engoixada buscant una solució de cura pel meu pare, vaig rebre la trucada que mai oblidaré de la Vicky Martí, de Magrana Residencial, (amb qui havia contactat per demanar informació) oferint- me la solució més perfecte que hagués imaginat.
M' he sentit molt acompanyada per ella amb el seguiment que ha anat fent.
El meu pare, gràcies a ella, està en una residència on el cuiden molt bé, amb un equip molt professional que em dona seguretat i confiança.
Per tot això recomano a tothom que estigui passant per uns moments tan importants i decissius, que contactin amb Magrana Residencial.
Sense cap mena de dubte, quan es veu que l' informació que es reb en general és escassa, pesimista i que sembla impossible sortir del túnel que no va enlloc, trobareu en la Vicky la part humana i professional perfecte per tirar endavant de forma positiva.
Vicky, moltes gràcies per la teva gestió imprescindible.

Mercè
07 Enero de 2023 15:19

Només felicitar a la Vicki per tot el servei excepcional, que ens dona a les persones que necessitem la millor residència pels nostres pares i familiars. La nostra mare está super contenta, adaptada i mimada per tot el personal.
El seguiment que fa abans i després és inmillorable.
Felicitats Vicki per la feina ben feta!

Ramon
12 Noviembre de 2022 23:37

Me ha atendido Viki, destacar su dedicación, cordialidad y preocupación por todo.
Gracias

Francisca
01 Septiembre de 2021 15:30

La familia estam molt agraïts per el suport i la gestió rebuda per part de una asistenta que es nom Viki, la tranquil·litat i la seva professionalitat ens ha fet la situació molt més fàcil, gràcies de tot cor, una abraçada.

Gemma
01 Septiembre de 2021 2:51

Si trobar una residència adequada en condicions normals ja és una epopeia, en temps del Covid-19 les famílies se senten més perdudes que mai. L'acompanyament que ens ha proporcionat la Vicky és molt professional i alhora molt humà. El seu interès i seguiment del cas proporciona solucions personalitzades i de confiança. Li estic molt agraïda.

Angel
31 Agosto de 2021 22:49

No se puede valorar con 5 estrellas la labor que hacen en Magrana, tendría que darles todas las estrellas del espacio, un trabajo que va más haya del buen hacer, Amor a raudales, gracias desde el cielo y desde la tierra.

Montse
24 Agosto de 2021 9:23

Gracias vicky por toda la ayuda que no as prestado en todo este tiempo a nuestra familia. Siempre estaremos agradecidos, Eres una profesional y una gran persona
Gracias, y gracias y mil gracias

Beatriz
18 Agosto de 2021 9:01

En mi caso, tomar la decisión de ingresar a mi madre en una residencia fué muy difícil pero aún mas encontrar la adecuada. Contacté con Vicky por recomendación y fué un total acierto, ella me dió varias opciones hasta que encontré exactamente lo que buscaba. Siempre estaré agradecida por su ayuda. Muchas gracias, Vicky.

Cesar
17 Agosto de 2021 5:28

Ha sido una gran ajuda en momentos en los que tienes muchos problemes y te sientes Perdido.
Nos ayudo a encontrar residencia para mi madre, y todo ha ido muy bien.
No dudare en recomendarla.

Miriam
09 Agosto de 2021 15:07

En este año tan duro y difícil, en el que cualquier gestión se convierte en una odisea, y cuando ya no sabia a que puerta picar, apareció Viki, nos ha ayudado con sensibilidad y empatia, ágil, resolutiva y profesional. Mil gracias, mi madre estuvo muy bien cuidada en la residencia que nos consiguió, que suerte encontrarla en el camino.

Xavier
06 Agosto de 2021 8:52

Vicky ens ha ajudat en un moment complicat a trobar una residència per el nostre pare, ha estat pendent en tot el procés, moltes gràcies

Silvia
04 Agosto de 2021 22:21

Experiencia genial, en momentos en los que no sabes cómo gestionar tu situación que existan personas como Vicky que te ayudan en el difícil camino de encontrar residencia es un gran alivio. Muchas gracias por la gran ayuda recibida y por la preocupación de que todo esté bien

Agregar una opinion