ESPANAINF.COM

Marc Prades Fotógraf, Tarragona

Direccion Carrer de Ricard Cirera, 6, 3r 3a, Tortosa, Tarragona
Telefono +34 680 13 46 30
Horas
lunes09:00-13:00, 15:30-19:00
martes09:00-13:00, 15:30-19:00
miercoles09:00-13:00, 15:30-19:00
jueves09:00-13:00, 15:30-19:00
viernes09:00-13:00, 15:30-19:00
sabado00:00-24:00
domingo00:00-24:00
Sitio web www.marc-prades.com
Categories Fotógrafo de bodas, Fotógrafo, Estudio de fotografía
Clasificacion 4.8 19 opiniones
Marc Prades
Empresas similares cercanas
Veronica Hansen Barcelona Wedding Photographer — Av. Diagonal, 520, Barcelona
Bagan Fotografia — Carrer de Sant Joan, 39, 1r, Sabadell, Barcelona
FotoStudi — C/ de Casp, 37, Barcelona

Marc Prades Fotógraf opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Laura
29 Enero de 2020 12:28

Com diem a casa nostra Marc es el nostre fotógraf de capçalera.
Hem fet amb ell unes quantes sessions; d'embaras, new born, infantils, de Nadal.i totes meravelloses! Es molt fácil treballar amb ell i aixó que som una familia de vergonyosos, sempre ens treu la millor versió de nosaltres.
El tracte es immillorable, molt pacient, puntual, humil, proper i molt profesional.
Les fotos Parlem per elles mateixes, els contratos, els color, els paisatges, els sentiments es poden veure i palpar a cada fotografía.
Sens dubte ja estem esperant impacients poder trobar una excusa per fer-nos un altra sessió.
Marc Ets magnífic i la teva feina excelent sempre!

LAIA
28 Enero de 2020 5:38

Un grandíssim professional; capta paisatges, essències, contrastos, moments, sentiments, amb tracte afable i familiar.
Natros hem fet tres sessions amb ell (post boda, prenaixement i newborn) i va ser l'escollit per deixar plasmada en paper i vídeo la nostra boda.
Estem més que contents, sense dubte és el nostre fotògraf.
Marc és una persona pacient, professional, amb molt bon caràcter i tracte, amb qui et sents a gust des del primer moment i no t'és gens difícil obrir-te i sentir-te còmode.
Un professional a mida i tot amb un preu més que ajustat.

Maria
23 Diciembre de 2019 8:19

Marc es un profesional muy dedicado.
En todo momento estuvo pendiente de todo lo que pasaba en nuestra boda, eso hizo que ninguno de los momentos irrepetibles y mágicos que se viven en un día como este se pudieran perder y los pudiéramos tener todos en imágenes.
Sin duda lo recomendaría a todo el que necesite hacerse fotos de cualquier tipo, pero especialmente para bodas.

Elisa
01 Diciembre de 2019 12:04

Marc capta emociones, sentimientos y espontaneidad. Su fotografía no sólo es juego de luces, rostros o momentos. Fotografía el interior inmortalizando escenas que convierte en inolvidables. Me encanta!

JUDITH
29 Noviembre de 2019 7:58

Marc no nos pudo hacer la sesión de la boda por el tema de fechas, pero no hemos dudado en escogerle a el para nuestra sesión de fotos de embarazo estamos súper contentos, un trabajo espectacular, lo recomendamos al 100% sin ninguna duda. Esperamos con ganas que nazca nuestro pequeño para hacer la sesión de recién nacido. Muchísimas gracias Marc por inmortalizar este momento tan especial.

Roser
12 Noviembre de 2019 7:05

Gran equip de professionals liderat per Marc. Consells de qualitat, seguiment al detall i gran tracte humà i pròxim. Gràcies a la seva feina podem tornar a re-viure les emocions d’aquell dia amb la mateixa intensitat. Treballar amb ells és una experiència única i inoblidable.

Anna
22 Agosto de 2019 11:24

Gran professionalitat des del primer moment i fins al final. Mai posen cap problema i s’adapten a tot per tal de fer el gran dia encara més perfecte:) Molt bon gust i han sabut captar perfectament cada petit detall. Quan veus la seva feina revius el teu dia de principi a fi. Tornariem a confiar amb el seu equip sense dubtar-ho!

Ana
14 Agosto de 2019 3:46

Gente muy profesional, puntual, eficaz, rapida y que se le nota que disfrutan con su trabajo. En nuestro caso primero en Ortells y la zona dels ports. Y luego cambiando de provincia en teruel, donde no les importo desplazarse y nos dio ideas y fotos originales. Gracias

Cinta
12 Agosto de 2019 6:06

Molt proper i atent. Prioritza sempre el benestar del client i s'adapta a tota mena de situacions. Respon perfectament a les necessitats dels clients. Contractant a Marc estàs contractant a un gran professional que, abans que res, és una gran persona. Els moments que capta, a més a més, tenen una càrrega sentimental molt forta. El tornaria a contractar, sense dubte.

Meritxell
06 Agosto de 2019 12:44

Fantàstic equip, totalment aconsellable. Tot el dia em un somriure a la cara i pendents de fotografiar i grabar tots els grans moments d’un dia tant especial. Totalment aconsellable el dron, imatges que de cap altre manera pots disfrutar i fa el video encara més especial. Marc, el nostre fotògraf per sempre!

Francesc
03 Agosto de 2019 20:28

Quan vam veure un dels seus reportatges vam decidir quasi en aquell moment que ell faria el nostre reportatge de noces!
Té un sentit de la llum, del moment, de l'equilibri de la composició que fa que les seves fotos siguin una obra exquisita cada una. Les seves fotos són per mirar-les un cop i un altre i un altre. Un gran professional i a més a més una excel·lent persona. Gràcies Marc!

Nhoa
17 Julio de 2019 15:10

Recomendadisimo! Es un fotógrafo muy creativo, muy profesional, es un auténtico placer ponerse en sus manos, hace magia! Gracias a él, guardamos maravillosos momentos en forma de fotografía!
Estoy súper orgullosa de cómo ha quedado, de todo el proceso.

Felise
28 Mayo de 2019 23:41

Would highly recommend using Marc & Eli’s services for anyone wanting beautiful, creative & quality photography & videography! They are friendly & professional, catering to every individual request & need. We could not be happier with our wedding video! Eli did an amazing job capturing all of the important moments, blending them together perfectly with efficient time & appropriate music selection. We now have the most beautiful wedding video we will cherish forever.

Ingrid
22 Mayo de 2019 0:29

Cinc estrelles! Tracte inmillorable, fotografia excel.lent, desde el primer dia que vam parlar ens va fer sentir l’amor a la seva feina i quan tens el resultat a la mà encara u veus més clar, el nostre reportatge de casament és brutal, cada imatge plasma aquell instant d’aquell dia, un mil en tot, com a persona i com a profesional! Una vegada més gràcies per fer de la teva feina el nostre record per tota la vida!

Katie
20 Mayo de 2019 2:07

Muy profesional en todo momento y muy fácil trabajar con el. Vimos su trabajo en la boda de unos amigos realmente algo asombroso nos encantó.
Después regalamos a mi sobrina una sesión en varios lugares por Peñiscola y bueno fotos fantasticas y la sobrina súper feliz!
Y ahora nos ha hecho trabajo en nuestro negocio todas las fotografías para la web, publicidad etc.todo genial muy bien de precio y sobre todo calidad y profesionalidad. Gracias Marc! Hasta la próxima que será pronto

Josep
05 Marzo de 2019 6:56

Aquesta vegada si que vam poder contractar-lo ja que l'anterior, per temes d'agenda, no havíem pogut. Ens havien parlat molt bé dels seus treballs i, la veritat, ara ho entenem tot! Molt contents amb el resultat, tot i les circunstàncies existents. Tenim un projecte nou i volem que sigui ell qui ens ho faci, enhorabona Marc! Transmets molta confiança, gràcies!

Gloria
25 Febrero de 2019 8:36

Espectacular cada foto, cada moment captat amb al seua camara, un exelent fotograf i millor persona, gracies x fer facil lo que de vegades en nens es dificil i aixo en natres estas servit, gracies x cada sessio feta i les que ens faras.

Chloe
11 Febrero de 2019 15:19

We had Marc as our photographer for our wedding in Sant Carlos in June 2018. The photographs from our wedding are amazing and he was very professional, helpful and calm throughout the day!

I would Really recommend Marc to anyone as an excellent wedding photographer!

Ines
14 Enero de 2019 20:58

Gràcies per tot Marc: la teua professionalitat i també paciència, les sessions en menuts de vegades se fan llarguetes. El teu compromís i puntualitat en la feina. És un plaer treballar en tu, fins la pròxima!

Agregar una opinion