ESPANAINF.COM

Marc Vilaplana Climbing Guide, Barcelona

Direccion El Cos de Dalt, Barcelona
Telefono +34 686 21 27 69
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.marcvilaplana.com/en/home
Categories Rock climbing instructor
Clasificacion 5 55 opiniones
Empresas similares cercanas
Catalonia Adventures - Guies de muntanya i barrancs — Carrer de Sarriera, 58, Vilafranca del Penedès, Barcelona
MONOBLOC — Carrer de Sabadell, 24, Reus, Tarragona

Marc Vilaplana Climbing Guide opiniones

55
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Eric
11 Noviembre de 2023 8:53

Marc es un guía muy agradable, experimentado, paciente y apasionado. Pasamos una semana estupenda con él escalando por la región de Cataluña. Te lo recomiendo mucho!

Mikhail
09 Noviembre de 2023 17:38

Marc fue un gran guía. Explicó claramente todo lo que estaba haciendo, me llevó por rutas divertidas y desafiantes, y fue diligente y cuidadoso al guiarme. ¡No puedo recomendarlo lo suficiente!

Fanny
08 Noviembre de 2023 22:13

Tuve un campamento de escalada increíble con Marc:)
¡Muy buena guía con súper consejos! Recomiendo
Coño

Fien
05 Noviembre de 2023 15:31

¡Acabo de regresar de 5 días de escalada en la hermosa Cataluña con Marc guiando a nuestro divertido grupo! Recomiendo ampliamente a Marc como guía porque:
- Conoce las zonas de escalada de los alrededores de Siurana como la palma de su mano, permitiéndote descubrir maravillosas rutas adaptadas a tu nivel y estilo de escalada.
- es muy amigable y servicial y crea un buen ambiente en el grupo
- anima a la gente a probar rutas más difíciles para progresar rápidamente
En resumen, ¡fue genial y los 5 días pasaron demasiado rápido!

Raúl
05 Noviembre de 2023 10:03

Curs via llarga nivell 2. Segon curs que realitzo amb el Marc i segona gran experiència. Dos dies aprenent a posar Friends, tascons i tècniques de via desequipada. Dos dies poden descobrir i gaudir de lloc increïbles.
Com sempre el Marc, aconsegueix que tot sigui mes fàcil amb la seva manera d’explicar i acompanyar el grup. El seu coneixement i experiència, així com la seva passió per aquest esport i la muntanya, fa que la formació es gaudeixi al màxim.
Marc molt agraït per aquest gran cap de setmana. Un plaer com sempre¡¡

Oscar
17 Octubre de 2023 14:59

Vaig fer un curs d'autorescat amb el Marc i va ser genial. Vam estar dos dies practicant diferent tipus de maniobres que m'han fet agafar confiança per resoldre accidents d'escalada. Marc ens va ensenyar un munt de coses i va resoldre qualsevol dubte que li vam plantejar. Moltes gràcies Marc salut i muntanya!

Shane
27 Mayo de 2023 20:27

I had an amazing two days with Marc in spring 2023. The goal was multi-pitch moderates. We went to Ripoll the first day and Oliana the second. Both climbs were well bolted and had nice movement. Marc also had a great energy about him. Especially when he needed to correct something I wasn't doing quite right, he was so very nice about how he provided the feedback. I would 100% use Marc again in the future.

Bethania
12 Mayo de 2023 6:34

Hice un stage de escalada con Marc en Siurana, Vilanova de Prades y Arboli. Fueron cuatro días excelentes, donde Marc nos llevó a escalar a zonas adaptadas a nuestro nivel, siempre manteniendo un ojo atento a nuestra seguridad y acompañando y sugiriendo formas de mejorar a cada uno de nosotros, o en qué nos podíamos comentar en trabajar. Respondió a todas nuestras preguntas. Fue una experiencia muy linda, tuve el lujo de visitar sitios y probar vías que me llamaban la atención, donde me sentí muy cuidada todo el tiempo y además me reí mucho! Nada mejor que pedir muchas gracias!

Júlia
10 Mayo de 2023 12:21

Molt recomanable. S'adapta al nivell de cada persona i transmet molt bé els coneixements sempre aplicant-los posteriorment de manera pràctica. Experiència 10!

Anna
08 Mayo de 2023 2:27

5 days climbing camp with Marc was my first outdoor climbing experience and I could not imagine a better one. Marc is extremely experienced, very attentive to details, always trys to choose the best routes based on the current needs/ capabilities/ wishes. He is also very patient and inspiring.
I have improved a lot in these 5 days and was very happy with this experience, thank you Marc!

Lourdes
06 Mayo de 2023 10:46

Gràcies, Marc per la teva experiència i professionalitat. Hem après un munt dels teus coneixements i hem compartit moments increïbles, 4 dies escalant en diferent roca. Els sectors molt ben triats. I la teva amabilitat i bon rotllo, un 10!

Laura
05 Mayo de 2023 13:56

Curs d'autorescats molt dinàmic amb molts exemples i pràctiques reals. Molt bona experiència i surto contenta de tantes coses apresses!

Eduard
15 Abril de 2023 17:29

Experiència molt enriquidora i didàctica. En Marc explica molt bé, té molta paciència i és molt proper.

Mateu
21 Marzo de 2023 14:41

Vaig fer el curs d’iniciació a la via llarga amb en Marc. S’estructura amb un primer dia per aprendre les maniobres i el següent es posa en pràctica.

Va estructurar el contingut d’una forma que fos assimilable, és una persona molt serena, motivadora i experimentada, que et fa sentir segur de cada moviment.

No podria recomanar més en Marc per aprendre aquest bonic coneixement, desde el respecte amb la muntanya, la seguretat i el gaudir.

Ganes del següent, gràcies!

Àngels
19 Marzo de 2023 6:24

El curs impartit pel Marc és una Màster class en tota regla. Estic extremadament contenta d'haver fer aquest curs d'autorescat de la mà d'una persona tant competent com ell.

Toni
17 Febrero de 2023 9:12

Un plaer compartir amb tu aquests dos dias de formació
d’AutoRescat i gràcies per acceptar el repte de treballar amb veterans/jubilats “que no ho saben tot” i tenen ganes de seguir escalant malgrat les seves limitacions.

Miguel
20 Agosto de 2022 5:09

En el curs d'autorescat, el Marc ens ha ensenyat les tècniques bàsiques que tot escalador hauria de conèixer, ja que poden ser clau en un accident. Les hem pogut practicar amb tota seguretat gràcies a les seves explicacions, supervisió i paciència amb nosaltres. A més, també hem gaudit molt i ens ho em passat bé.
Una experiència molt recomanable.

Joan
11 Agosto de 2022 16:56

Marc és un gran professional i el curs ha estat genial! Amb ell és fàcil aprendre i consolidar coneixements. És pedagògic, pacient i divertit. El recomano completament!

Cala
28 Julio de 2022 22:13

Hem fet el curs d'autorescat en paret amb mitjans d'emergència amb en Marc. Dos dies de consolidar i aprendre noves tècniques de manera clara i eficaç. En Marc super bé, tant com a formador com a persona, super recomanable si vols fer algun activitat amb ell.
Xevi

Gerard
23 Julio de 2022 18:00

Hem fer un curs d’autorescats amb en Marc i hem après molt! M’he quedat sorprès de la quantitat de nusos i maniobres que es poden fer amb material de fortuna, hi ha alternatives per tot!

Agregar una opinion