ESPANAINF.COM

Mariona Valls - Psicología de la alimentación, Barcelona

Direccion Carrer de Sant Antoni, 35, 3a planta, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 639 26 98 73
Horas
lunes09:00-20:00
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
Sitio web www.marionavalls.com
Categories Psicólogo
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Psicoap, Ana Páez — de. Actualmente, Carrer de Pardo Bazán, 64, Sabadell
Centre Sanitari Portí — Rambla 207 4t 2ª, Sabadell, Barcelona
VEIE Sabadell / Escola d'Intel.ligència Emocional — Carrer del Vallès, 42, Sabadell, Barcelona
Violeta Fernández Psicóloga — Rambla, 62, 2n Pis, Sabadell, Barcelona

Mariona Valls - Psicología de la alimentación opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
MARIA
31 Enero de 2023 1:34

Una gran professional, super persona, a mi m està ajundant molt, fa que la vida sigui plena de sentits

user
29 Diciembre de 2022 13:28

D'aquí poc farà 3 anys que vaig anar a parar en mans de la Mariona, i sense cap dubte ha sigut de les millors decisions que he pres mai. Al seu costat he crescut com a persona i ha sigut un suport fonamental per ajudar-me a aixecar quan més ho necessitava. Es nota que la feina que fa li apassionsa, és una professional en tots els àmbits, és empàtica, treballadora i constant amb totes les sessions que porta a terme. El que he valorat més de les seves teràpies és que et fa sentir com a casa, i això és imprescindible, m'he sentit molt ben acompanyada en aquest procés de recuperació, que en el meu cas ha sigut curt però molt intens, com una muntanya russa d'emocions. La feina de la Mariona ha ajudat i ajuda a moltíssimes persones i gràcies al seu treball i dedicació, avui, perosnes com jo, que en el seu moment ho veiem tot tant fosc i sense sortida, ara estem aquí tencant aquesta etapa tant dura pero plena d'aprenentatge. Gràcies Mariona!

user
18 Diciembre de 2022 19:48

Fa dos anys que vaig trobar a la Mariona, i gràcies a la seva professionalitat, carinyo i tendresa el camí esta sent molt més fàcil. Estic segura que sense la seva ajuda no hauría arribat al punt en el que em trobo actualment.

La recomanaría a qualsevol persona que em preguntés per un/a professional de la salud especialista en TCA.

user
06 Diciembre de 2022 7:20

La Mariona és una persona excelent i millor profesional, que ens ha sapigut donar les eines per sortir d'un pou molt complicat. Ha acompanyat a la meva filla amb un amor i un respecte impecables. Infinitament agraïda per encendre'ns les llums quan tot estava fosc.

Mercedes
22 Febrero de 2022 8:42

Solo diré q la experiencia fué tan maravillosa y positiva para mi hija, q este año ha empezado psicología, quiere especializarse en TCA porque Mariona es su referente. Y nunca duda en volver s recurrir a ella si tiene inseguridades q le puedan perjudicar. Creo q Mariona nsció para ayudar a la gente.

Gloria
27 Enero de 2022 3:07

Una gran profesional, muy cercana y preparada. Totalmente recomendable sin dudarlo.

Beatriz
17 Enero de 2022 12:28

En septiembre hizo un año de mi primera visita con Mariona Valls Estefanell.

Durante este tiempo me ha visitado en Barcelona, Sabadell y online y las sensaciones han sido siempre las mismas independientemente del medio o el lugar. Su cercanía, cariño, ternura y el espacio seguro y libre de juicios surge ya en la primera sesión.

Admiro su sabiduría y su capacidad de proponerme retos o actividades acordes a mi situación en cada visita. Creo que lo mejor es saber que está conmigo en cualquier momento y circunstancia y que el seguimiento entre sesiones es continuo, fácil, ágil y efectivo.

Yo estoy logrando hacer un recorrido personal y una recuperación haciendo las paces con el pasado como nunca antes había conseguido con otras profesionales.
He cambiado mucho. Ya no soy esa chica miedosa, insegura, sin energía e irascible. He recuperado seguridad en mi misma y me he reencontrado con la chica más sensible y me encanta. Mariona ha sido y es una guía excelente en mi camino.

Ojalá si necesitas ayuda seas capaz de pedirla y, sinceramente, creo que Mariona te puede ayudar, pero sé que tanto ella como yo queremos que encuentres un profesional con el que conectes y puedas mejorar.

Nos vemos pronto, Mariona!

Agregar una opinion