ESPANAINF.COM

Mas Bes, Girona

Direccion Carrer Mas Bes, s/n, Salitja, Girona
Telefono +34 639 01 42 69
Horas 09:00-19:00
Sitio web www.masbes.com
Categories Granja
Clasificacion 4.7 43 opiniones
Empresas similares cercanas
Granja el Provençal — de la 485, N-156, Riudellots de la Selva

Granja Mas Bes opiniones

43
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Biby
18 Julio de 2023 7:15

Experiencia muy recomendable para ir con los peques.
El rato que estás en la granja se nos pasó volando. Y los niñ@s se lo pasaron en grande con los animales.

Dos
08 Julio de 2023 17:48

Hi vam ser al maig de 2023. Està bé, sobretot per a nens, doncs es poden tocar diversos tipus d’animals i els tenen ben cuidats. La granja forma part del grup de LLET ATO. Les vaques, sense estar malament, transmeten tot l’aspecte d’una explotació comercial dels animals.
Ens ho vam passar bé. Per la canalla és molt divertit, però si es fa una mirada adulta i crítica, tinc els meus dubtes de que de, sobretot de les vaques, se’n faci un ús turístic.

Albert
03 Enero de 2023 4:03

Lloc molt acollidor, amb una família amable i atenta i un canaló de ceps.brutal, per tornar-hi. Felicitats per aquest gran projecte.

Maria
30 Diciembre de 2022 5:50

El millor lloc per anar a passar un dia amb família i fer celebracions! La visita guiada a la granja, museu rural, vídeo, encantarà a petits i grans.
També hi ha una botiga amb productes propis i de proximitat. El servei molt amable. Molt recomanable!

Neus
15 Diciembre de 2022 4:46

Es estupendo para pasar un día. La visita es muy amena y muy divertida para los niños, pues hay muchos animales, algunos se pueden tocar! Comer en el restaurante nos gustó mucho, cantidad y calidad estupenda y muchos detalles. Nosotros volvemos pues nuestra nieta es pequeña para darse cuenta de todo.

Ester
07 Diciembre de 2022 16:17

És un bon lloc per anar amb els nens i que coneguin el dia a dia d'una granja ramadera. El dinar està bo però ho he trobat un pèl car tenint en compte que les racions eren força reduïdes. En resum: recomano la visita però no l'àpat

Coco
06 Septiembre de 2022 3:35

Hemos venido a pasar el día en familia y tanto mayores como pequeños hemos disfrutado muchísimo con la visita a la granja y tocando a los animales. Recomiendo quedarse a comer porque estaba todo buenísimo.

Amaia
30 Agosto de 2022 10:08

Estuvimos con nuestros hijos de 4 y 7 años y nos encantó a todos! Es una granja familiar y todos son majísimos, te hacen sentir como en casa.
Hicimos la visita completa y las explicaciones de Aleix de 10, se nota que le apasiona su trabajo. Resulta muy didáctico y ameno tanto para los niños como para las adultos (también recomendable para visitar sin niños) Nos tuvimos que ir sin terminar las explicaciones porque uno de nuestros hijos se empezó a encontrar mal y tuvo el detallazo de explicarnos más tarde lo que nos habíamos perdido!
Además tienen un museo con un montón de aperos de labranza, carretas y demás herramientas antiguas que resulta muy interesante.
Ah, según el día también hay opción de comer allí mismo. Un menú sencillo pero con productos de primera calidad por lo que resulta delicioso.
En definitiva, SÚPER RECOMENDABLE!

Isaac
15 Agosto de 2022 12:09

Muy buen servicio y productos de proximidad i elaboración propia.
Visita de animales muy entretenida para que los niños puedan disfrutar del contacto con la naturaleza

Roger
03 Agosto de 2022 7:03

Esta be, però com tot és millorable. Lo de la granja no ho he fet, però llogar una part per un aniversari si. Crec que falta més varietat de menjar. Només paella portant nens crec que no es el més adequat. El tracte és molt bo. Però el lloguer del local surt car.

Alexander
01 Agosto de 2022 20:04

Really enjoyed this visit, the guide was very enthusiastic and passionate whilst showing us the animals and around the farm. The kids were allowed to feed and stroke them and they loved it. They also have some interesting memorabilia with old carts, farming tools, tractors, motorbikes etc.in their museum, not to mention a model version of the farm to gain a better overview of where everything is and how it all works. Top stuff.

Aditiva
17 Mayo de 2022 14:21

Hemos probado el restaurante y todo absolutamente fantástico ️ comida buenísima a un precio súper asequible sobretodo teniendo en cuenta la calidad. Y todo muy limpio. ¡Mil gracias!

Aryalena
16 Mayo de 2022 5:47

Recorregut fantástic amb l'Aleix, dinar espectacular i molt bon tracte tant amb els petits, com a l'hora de dinar i comprar a la botiga! Agraïr a la Maria per l'atencio telefónica i per whatsapp. Tornarem a dinar segur!

Marco
15 Mayo de 2022 16:49

It was very informative and lovely. Lots of fun for kids and adults
Great gift shop with local products.

Mireia
10 Mayo de 2022 22:49

Vam dinar a una de les seves sales. Un dinar fantàstic i molt complert (cargols, embotit, carn.). La sala era molt gran i ample, amb lavabo i cuina només per nosaltres. L' entorn és molt bonic. Té una mica de parc i el museu obert. Hi ha l'opció de fer una ruta per les instal.lacions i poder veure els animals. Val la pena, és ideal per a families i els nens els hi encanta.

Jhon
10 Mayo de 2022 1:33

Buena interacción con los animales al poder darles de comer y acercarse un poco más, conocer el proceso de producción de la leche fue interesante

BLAS
08 Abril de 2022 13:16

Es un sitio genial para venir con nosotros niños, hay animales, vacas, conejos, cabras, gallinas etc. Hemos comido en la granja y muy bien

Xavier
06 Abril de 2022 2:27

Bon lloc per anar amb nens a disfrutar de la visita a la granja i del museu i si es vol dinar també. Dina per un preu assequible.

Eduard
04 Abril de 2022 23:05

Visita molt didàctica i interessant per a la mainada i no tant mainada.
Fan un llagurt natural espectacular. No sembla d'eixe món.

Neus
23 Marzo de 2022 14:15

Fantàstic. Productes de proximitat en el restaurant i la botiga.
El menjar boníssim. Hi tornarem.

Agregar una opinion