ESPANAINF.COM

Mas El Guitart Casa Rural i Spa, Girona

Direccion Mas El Guitart, Girona
Telefono +34 972 29 21 40
Sitio web www.guitartrural.com
Categories Hotel
Clasificacion 4.9 50 opiniones
Empresas similares cercanas
Hostal Sant Bernat — Ctra. les Feixes, 29-31, Olot, Girona
Aparthotel Can Morera — Carrer Verge de la Guia, 33, Olot, Girona
Hotel Mas la Ferreria — Mas la Ferreria, sn, Girona
Les Cols Pavellons — LLoc, Mas les Cols, 2, Olot

Mas El Guitart Casa Rural i Spa opiniones

50
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ruben
13 Agosto de 2023 21:51

Sin duda un lugar único. Nos alojamos en la suite del aigüa para celebrar los 11 años de casados y desde la llegada con el coche todo nos ha parecido cuidado hasta el último detalle. Si el lugar es especial, los anfitriones te hacen sentir igual de especial.

Hay detalles en cada rincón, así que seguro que se nos han escapado cosas. Cena y desayuno en la habitación, espectacular.

Más El Guitart será de aquellos lugares que guardaremos para recomendar y si el tiempo quiere, para repetir.

Gracias Toni y Lali por ofrecer este pequeño lugar de retiro tan especial, sois afortunados de vivir aquí.

David
01 Agosto de 2023 19:31

Un lloc fantàstic on quedar-se en familia, portat per una gent encantadora. La Vall de Bianya és un indret a descobrir i està molt aprop de la Fageda d’en Jordà i els volcans de la zona.

Martí-Pau
31 Julio de 2023 11:53

Bon tracte i servei per part del personal, ens vam sentir molt cuidats i atesos. Vam estar a la suite de l'aigua i és la vegada que més he pogut gaudir del relax en tots els seus sentits, gaudir de l'habitació, de la piscina, del massatge i del menjar, de l'entorn. Tot, absolutament tot va ser de 10.

Jordi
29 Julio de 2023 19:33

Excel·lent, molt recomanable. Un lloc preciós i un personal super detallista. Repetirem. Ens ha encantat. Gràcies

hélène
27 Julio de 2023 7:22

Experiencia única, el spa es genial, la comida es increíblemente deliciosa, la ubicación es hermosa y los propietarios son personas muy agradables.

Mercedes
04 Junio de 2023 6:00

Ha sido una estancia fantàstica. Después de tener que retrasarlo, por motivos de salud y circunstancias familiares, por fín, hemos podido disfrutar del regalo que nos hicieron compañeros y amigos del trabajo. Totalmente recomendable. La comida deliciosa, la habitación estupenda y el paisaje invitando al relax y a la desconexión, magnífico. Pero destacaría la privacidad e intimidad, a pesar de compartir con más huéspedes el recinto. Volveremos pronto, porque nos quedamos con ganas de más. Lali i Toni, moltes gràcies, per la comprensió, atenció, amabilitat i profesionalitat. Menjar, habitació, ambient i lloc, fàntastics. Tornarem aviat.

esther
02 Abril de 2023 2:43

Un lugar idílico. Cada detalle está cuidado con mimo para que disfrutes de una experiencia única e inolvidable. Naturaleza, relax, tradición, gastronomia, intimidad, comodidad. Estamos deseando volver.

angels
20 Febrero de 2023 13:38

Vam estar a la suite d'aigua, un espai envoltat de natura, molt ben dissenyat que et fa sentir molt còmode. L'accés directe a l'Spa està molt ben pensat. Molt bona atenció dels propietaris, el menjar molt bo i alhora equilibrat. Ah, i el massatge d'en Toni, fantàstic.

Va ser un regal de jubilació molt encertat, que vam gaudir moltíssim.

Molt recomanable!

Montse
12 Enero de 2023 14:21

Un lloc fantàstic! Bon servei, ben cuidat i tracte immillorable. Per tornar-hi i gaudir altre cop de l'espai i serveis.

Joan
12 Enero de 2023 2:35

Espectacular. No hi ha paraules per definir aquesta experiència fantàstica. Unes instal·lacions cuidades fins el més petit detall, un indret meravellós, un menjar increïble i unes persones entranyables. No es pot demanar més. No marxaries mai d'un lloc així. Felicitats i el nostre més sincer reconeixement per una feina tan ben feta.

Christelle
12 Noviembre de 2022 5:08

Nous avons séjourner 2 jours dans ce mas magnifique excellent rapport qualité prix je recommande cet établissement.

Fetalpais
25 Septiembre de 2022 19:09

Em dic Esteve i he estat aquest cap de setmana a Cal Guitart i ho recomano, Perfecte la ubicació, el tracte i el servei, de ben segur que hi tornarem.
Gràcies a En Toni i a la Lali per ser-hi, i a la vegada, no ser-hi

Magenta
18 Septiembre de 2022 22:36

Hemos ido a la suit, la habitacion fantastica, con cocina y baño muy completo, toallad, croocs, albornoz, cafetera, tanto de las modernas con capsula, como de las antiguas, hervidor de agua, agua fresca, hielo.la habitacion muy bien climatizada, el spa, fantastico, y el servicio inmejorable, muy familiar. La comida que nos han servido, tanto la cena como el desayuno, muy rico, con productos frescos, de calidad y proximidad. Una de mis mejores experiencias en alojamientos.

Emili
16 Septiembre de 2022 21:58

Un sitio fabuloso la suite de l'aigua con piscina y jacuzzi privado, un servicio excepcional, unas vistas maravillosas, etc. Buen servicio de masajes, ubicación excelente, tranquilidad total, en fin un paraiso, de verdad lo recomiendo

Josep
10 Septiembre de 2022 7:31

Vàrem estar el dissabte passa't i al marxar només pensàvem "volem quedar-nos per sempre a un lloc així". Un tracte molt bo, el menjar increïblement bo, de proximitat i fet amb molta cura. La ubicació perfecta, un lloc ideal per desconectar y disfrutar. Moltes felicitats per les coses ben fetes. Repetirem segur!

Judith
30 Junio de 2022 13:03

Repetiremos segurísimo! Hemos estado suuuper a gusto, cuidan cada detalle al 100%. Gracias por todo!

Peluquería
25 Junio de 2022 5:17

Nos hemos alojado tres noches y a sido una experiencia muy buena, el sitio donde se encuentra super tranquilo y bonito,
Nos hemos alojado en el granero y hemos estado muy agusto.

Carme
19 Abril de 2022 16:17

Molt maco, rustic en un bonic lloc, l.spa petitet peró molt agradable i molt reservat, per repetir.

Clanden
15 Abril de 2022 12:54

Wow! Un paraíso de lugar, muy bien cuidado, con muchos detalles que hacen del espacio un lugar acogedor. Sin duda Toni y Lali lo mejor! ¡Qué trato más increíble! Sin duda volveremos. Fins aviat:)

ainhoa
31 Marzo de 2022 0:12

Una experiència genial. En Toni i la Lali t.ofereixen un tracte molt agradable i familiar. Cal viure-ho!

Agregar una opinion