ESPANAINF.COM

Mas El Martí, Viladrau

Direccion Mas el Marti, Camí de Mas el Marti, s/n, Viladrau
Telefono +34 938 84 90 20
Sitio web www.elmarti.com
Categories Salón de bodas
Clasificacion 4.9 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Mas d'Osor — Ctra. de Viladrau a Fàbrega - Km 0,7, Viladrau, Girona

Mas El Martí opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jordi
13 Noviembre de 2023 15:21

En David i la Clara. Molt bona gent que saben portar al detall el seu negoci. Nosaltres, Roser i Jordi ens vam casar el 14/10/2023 i va ser tot perfecte! Ja desde el primer contacte amb ells mesos enrrera fins a les acavalles del casament! És un lloc màgic, vistes increïbles, només arribar ja es respira un ambient positiu, tranquil.litat. El mas es preciós, parts ambientades a l'època i parts on es celebra el convit d' ara! Senzillament preciós i ben escollit. En David va estar en tot moment pendent de tot! Des de l' arribada meva i posteriorment dels convidats i la meva dona fins al final del convit. Et marca les pautes en tot el que s' ha de fer tan amb nosaltres com tot el personal del Mas, incluït el Dj. La part de la festa va ser immillorable amb unes llums penjant que encara fa més idil•lic el lloc tot fent-se de nit. Ens van convidar a una nit d' hotel a Viladrau  i fins i tot l' hotel era preciós jeje.   David ets un professional i només per això agrair-te a tu i a la teva dona Clara que aquell dia fos el més important de les nostres vides i que sapigueu que sempre portarem  VILADRAU i en particular EL MAS MARTI en una petita part del nostre cor.
Dies després, amb tota la gent que hem anat parlant, han parlat meravelles  del lloc i del menú, que per cert deixaré ara la resenya per qui vulgui mirar-la VERNISSAGE CATERING en el seu lloc corresponent.
David i Clara seguiu així perquè sou uns cracks i uns professionals! Anirem de tant en tant per allà i a Viladrau per tornar a viure el passat recent!
Salut!

Albert
30 Agosto de 2023 2:04

Fantàstic lloc on ahir es va celebrar un casament.
Tot va anar molt bé i en tot moment els responsables de la casa ens varen acompanyar per què tot fos perfecte.

Ignacio
29 Octubre de 2022 21:08

Es magnífico me gustó muchísimo por todo su ubicación que tiene unas magníficas vistas. Y su tranquilidad. Es perfecto para cualquier evento. Felicidades?

núria
12 Julio de 2022 0:12

Els meus fills van triar Mas el Martí per celebrar el seu enllaç.
No tinc paraules per descriure-ho. Senzillament meravellós.

Adrià
21 Junio de 2022 1:27

Mi colega el thrillo se casa allí el finde que viene y la verda és que el sitio lo tiene Todo, vistas, una casa. Flipas. El pavo toca la guitarra que se las pela, el Vivaldi de la guineueta lo llaman, si alguien asi ha elejido este sitio por algo serà no?
El servicio muy Bueno.

Emylin
02 Octubre de 2021 8:05

He estado en una boda, el paisaje muy bonito a pesar de la lluvia y para desconectar totalmente.

JOSEP
21 Septiembre de 2021 20:46

Un lloc espectacular al Montseny molt recomanable per esdeveniments tracta coordial i amable.

Agregar una opinion