ESPANAINF.COM

Mas La Mata, Batet de la Serra

Direccion Mas La Mata s/n, Batet de la Serra
Telefono +34 679 65 90 06
Categories Hotel
Clasificacion 2.5 2 opiniones
Empresas similares cercanas
Amolls Restaurant i Habitacions - Mejor Precio Garantizado - BookingADN.com — Carrer Avet, 31, Sant Cristòfol de les Fonts, Girona
Hotel Can Blanc — Parajes La Deu s/n, 0, Olot, Girona
Hotel La Perla Olot — Ctra. la Deu, 11, Olot, Girona
Hotel Riu Fluvià — Ctra. Santa Pau, Olot, Girona

Mas La Mata opiniones

2
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Paco
04 Octubre de 2023 4:20

Absoluta informalidad en la gestión de la reserva. Gestionamos una reserva a través de Booking que fue confirmada y la propiedad la anula antes de 12 horas. Mucho cuidado con este alojamiento, pues te puede complicar tus planes.

Carla
19 Septiembre de 2023 5:08

La casa és molt bonica i el jardi és immens, amb una petita piscina. És un espai molt tranquil i bonic. La casa ha estat reformada fa poc, és una reforma senzilla, que no va gaire amb la part original / exterior de la casa.
L’accés és una mica empipador, moltes curves en carretera esfaltada però estreta, i l’entrada final amb pedretes i una paella molt empinada que feia una mica de cosa, però els cotxes podien pujar-la bé.

Té dos pisos: té una habitació (llit matrimoni) a PB amb lavabo, i tres habitacions dalt (dues llit de matrimoni, una de les quals amb lavabo i una de dos llits).
La cuina està bastant equipada, cafetera de capsules i cafetera italiana, una mica de sabó de plats i de rentaplats, molts gots i molts plats, tasses, coberts, safates…. Només vam trobar a faltar bols per a l’esmorzar.
Pel que fa el bany, una tovallola grossa i una de petita per persona, però els lavabos no tenien sabó. En algun lavabo hi havia una resta de sabó de mans, però no a tots. Hi havia secador a cada bany.
Hi ha llar de foc al menjador i sala d'estar, i també al pis de baix per a poder cuinar. També hi ha barbacoa a l'exterior. Hi havia llenya. No hi havia pastilles PAT ni carbó.

Vam tenir la mala sort de quedar-nos sense aigua un matí, i no vam poder dutxar-nos ni esmorzar…

Agregar una opinion