ESPANAINF.COM

Masia El Folló, Tagamanent

Direccion S-N, Lugar Masía El Follo, 0, Carrer Diseminado, 95, Tagamanent
Telefono +34 938 42 91 16
Horas
sabado13:00-17:00, 20:00-23:00
domingo13:00-17:00
Sitio web www.elfollo.com
Categories Buffet libre, Restaurante de cocina catalana, Restaurante de comida sin gluten, Restaurante de comida saludable, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.3 24 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurante Ola — Barcelona, C/ de Muntaner
Wok Ronda — Carrer de Bac de Roda, 144, Barcelona
Restaurante chino VallesOriental — ES Barcelona Carretera de Barcelona Centro Comercial Baricentro, 2
Restaurant Koyo — Carrer de Sants, 192, Barcelona

Masia El Folló opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Laura
13 Septiembre de 2023 1:55

El menjar m, ha semblat molt natural i molt saludable. Anavem a provar per organitzar alla el dinar del casament del meu fill. A mi personalment m, ha agradat

Patxi
06 Septiembre de 2023 14:16

Bon restaurant de tipus bufet. Entorn acollidor i crec que molt apropiat per les èpoques que no fa ni molt fred ni molta calor. Tenen taules a l'exterior i també hi ha una barra de bar, que tot i que avui estava tancat imagino que per els banquets deu estar oberta.
El menjar és molt bo, ben cuinat i presentat, però hi ha molt poca varietat per ser un bufet. Sobretot els postres, que només hi havien 3 O 4 coses i en poca quantitat.
El preu és car, en relació a la varietat del menjar. Almenys avui. No hi hem anat a fer cap celebració, imagino que als casaments hi ha més varietat.
L'experiència en general ha sigut bona, i he aprofitat per gravar contingut.

Júlia
04 Junio de 2023 21:02

El lloc és de fàcil accés amb vehicle privat. Està apartat de tot (és la sensació que tens) però molt aporp de la C-17 i del poble. Els voltants de la casa podrien estar més cuidats (caixes tirades, escombres, parts de remolc, etc.) però si no hi passeges que només hi vas a menjar ni ho veus i suposo que és perquè se'n fa un us molt pràctic de les instal.lacions i crec q tenen granja també.
Suposo que no vaig agafar a la mestressa (o això em penso que era) en un bon moment perquè estava enfeinada però de tracte em va semblar seca i que se't treu de sobre una mica.
Al final la valoració que faig és bona perquè el menjar era molt bo i el tipus de cuina i l'estil que tenen és molt particular. El menjador és molt agradable també.
Les habitacions són diferents totes algunes amb wc petit i daltres habitacions més petites amb wc lluminós i banyera.

Pedro
12 Mayo de 2023 7:13

Celebramos aqui nuestra boda y, aunque nos llovió, fue un evento increiblemente precioso y que todo el mundo disfrutó la máximo.

La ubicacion es increible y con unas vistas alucinantes, la casa encantadora y bien mantenida y el personal majísimo y atento.

Mercè nos ayudo y aconsejo durante todo el proceso de preparación y hizo todo lo que estubo en su mano para que estubieramos lo mas cómodos posibles.

Lanç, el DJ y persona al cargo de la organización durante el evento, también fue majísimo y super enrollado en todo momento. Incluso nos sorprendió con una muy buena seleccion de techno para cuando se le acabó la lista que le preparamos.

Un 10 absoluto! Mil gracias por ese dia!

Dani
22 Abril de 2023 19:08

Un sitio precioso con una comida buenísima, las habitaciones muy acogedoras y originales y el trato muy familiar lo recomiendo 100% la zona también muy bonita para hacer una excursión por la naturaleza.

Laia
14 Abril de 2023 0:42

Un lloc bonic a la natura, menjar de qualitat pero no proporcionat al preu. 1 menu de bufet sense servei a taula ni pel cafe, 45eur, desproporcionat del tot

Montse
28 Marzo de 2023 8:53

Entorno muy bonito pero poca atención por parte de los dueños.nos alojamos un matrimonio con una niña y la recepción fue pésima.no nos explicaron absolutamente nada. Solo nos acompañaron a la habitación y nos entregaron la llave. Al día siguiente el desayuno tipo bufete bastante decepcionante (Simplemente pan con tomate, porque no había embutido, y cuando lo dijimos nos sacaron jamón York, un trozo de coca de azúcar y magdalenas). Todo eso y 2 cafés con leche más un colacao (porque éramos dos adultos y una niña de 10 años). 30 euros. Excesivo.y a la hora de pagar e irnos nadie nos dijo ni adiós y eso que nosotros tres veces dijimos adiós.bastante descontentos con la atención.

Anna
27 Marzo de 2023 17:02

Aquest hotel és molt agradable i familiar, el personal és molt simpàtic i el ambient combina molt bé.
Les habitacions són molt grans i còmodes.
La seva cuina és estil mediterrani de tota la vida amb buffet.
Estariem encantats de tornar a vindre un altre cop, moltes gràcies!

Ricardo
23 Marzo de 2023 22:37

Lugar maravilloso para comer.
El sitio, la atención, LA COMIDA!
Lleno de verde, dentro y fuera.
Hay que ir!

Ivan
28 Febrero de 2023 18:49

Muy buen lugar donde quedarse unos días sin tener que salir, con todas las comodidades, deliciosa comida, buenos vinos, justo lo que buscaba pude relajarse en medio de la naturaleza, además me hicieron sentir muy bien en su compañía, se siente buena energía en este lugar, con mucho gusto volvería. Gracias ️️

Clara
09 Febrero de 2023 16:25

Una experiencia diferente, el curso de cocina el tiempo que estuvimos muy bien, la señora nos invitó a asistir. Merçè te hece sentir como en casa. Sitio ideal para desconectar, en nuestro caso fue escapada sin niños 2 noches, lo recomiendo sin duda. El único pero es que no había ningún pescado en la cena

Hug
29 Enero de 2023 11:11

Un lloc amb molt d'encant, bon menjar, net O acollidor.
Vàrem sopar i fer nit.
Únic detall va ser demanar una truita pels nens.i que la senyora que ho gestionava ens envies a la cuina a demanar-ho al ajudant.la sorpresa va ser que l'ajudant ens va dir que ho demanessim a ella. Al final ens vàrem fer la truita pels nens.no és pel fet de que fos una truita.sinó les maneres d'atendre.
Cal remarcar que no hi havia molta bona comunicació entre el personal, l'endemà al matí també hi varen demostrar.veien com es parlaven.

Ieva
23 Enero de 2023 16:11

We had an amazing weekend get away in Montseny and decided to stay at Masía El Folló. We were nicely surprised by the hospitality of the owner, she is lovely! The place has a very unique cool vibe - it’s old 12th century farmhouse, rooms are spacious and very comfortable beds. We had our room overlooking the mountains and gorgeous bathtub in it. Food was great - we really enjoyed the dinner and breakfast. Very clean! Parking available. They are also dog friendly, so you can bring your our pet if you wish, which is very convenient.

Belén
30 Diciembre de 2022 10:55

Casar-nos a la Masía El Folló va ser un acert maravellòs! Ho tornaríem a fer amb els ulls tancats! El gran buffet casolà, de l'hort i km0, fet amb les bones mans de la Mercè va ser espectacular i atenent les diferents dietes de la família. L'ambient cuidat, íntim i acollidor, la bona atenció de tot l'equip durant tot el dia va ser genial. L'ajuda d'en Lans en tot moment va ser de gran ajuda per no estar pendents de l'horari i de l'organització, va ser molt d'agraïr! Tot va ser preciós i van estar molt atents a qualsevol detall. En un dia en el que poden succeïr imprevistos i que vols que tot surti bé la veritat és que no va poder anar millor! No canviaríem res de res!
Milions de gràcies per aquest dia tant especial per a nosaltres!
També dir que anar a dinar un cap de setmana o tastar les seves melmelades. No us ho podeu perdre!
Sempre recomanarem la Masia El Folló.

Mariluz
27 Diciembre de 2022 6:50

Si buscas desconectar, estar en sintonia con la naturaleza, dar largos paseos, comer bien, que te traten genial y cerquita de barcelona, este es tu sitio. Nos tocó una habitación preciosa, Mercé la propietaria es muy amable y atenta, seguro que volvemos.

José
16 Diciembre de 2022 1:22

Molt bona el menjar les habitacions i sobre tot el tracte de la gent que treballa d'deu

Isidro
06 Diciembre de 2022 16:34

Carísimo para la comida que dan, no hay ningún plato que justifique un bufet de 40 euros por persona y sin bebida. No volveremos más.

pepo
29 Noviembre de 2022 11:10

No tengo personales, pero me han comentado amigos que muy bien y el sitio me parece precioso

laia
25 Noviembre de 2022 6:57

Hi vàrem estar per un casament i ens va encantar. La Mercè cuina de maravella uns plats tradicionals. Posen el menjar tipo buffet amb un munt d'opcions per escollir. Destacar també les habitacions que són molt espaioses i confortables.

carmen
25 Noviembre de 2022 4:37

Preciosa masía en un bonito entorno. Comida excelente con unos anfitriones muy atentos y amables. 100% recomendable

Agregar una opinion