ESPANAINF.COM

Masia Farré, Lleida

Direccion Plana de Boldú, C-53 Km128, Boldú, Lleida
Telefono +34 654 91 22 48
Horas 09:00-21:00
Sitio web www.masiafarre.com
Categories Organizador de eventos, Restaurante
Clasificacion 4.8 51 revision
Empresas similares cercanas
Can Bonastre Wine Resort — Finca Can Bonastre Santa Magdalena, Crta. B-224 Km. 13.2, Masquefa, Barcelona
Merbeyé Cocktail Bar — Plaça del Doctor Andreu, 2, Barcelona
Hotel Canal Olimpic & Restaurante — Carrer de la Ginesta, 13, Castelldefels, Barcelona
Jardinet d'Aribau — C. de Aribau, 133, Barcelona

Restaurante Masia Farré opiniones

51
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
claudia
04 Septiembre de 2023 22:10

Des del primer moment que vam decidir celebrar la nostra boda, vam tenir clar que aquest, tenia que ser el nostre lloc! L'espai és fantàstic i, la Gemma i la Eli unes cracks que van ajudar a que tot fos perfecte, millor dit; que tot anés sobre rodes!

Sergi
27 Agosto de 2023 9:45

Vam anar a veure llocs per casar-nos i només vam poder veure la Masia, per que ens vam enamorar tant del lloc com de la Gemma i la Eli. Són una parella de treball genial i ens van ajudar i ficar facilitats per tot. Durant l'enllaç va estar tot perfectament coordinat i van fer del nostre dia una data memorable. 10/10

Montserrat
24 Julio de 2023 18:10

(Anton i Montse, 29/4/2023)
UNA BODA DE PEL. LÍCULA! La que desitjàvem.
Íntima, en un lloc idíl·lic i envoltats de gent molt professional i d’una gran qualitat humana que van contribuir a que la celebració fos tot un èxit.
Ja han passat gairebé dos mesos de la nostra boda, però la recordo com si s’hagués celebrat ahir.
Hem de donar gràcies a moltes persones, entre les quals mencionem la Gemma i l’Eli de la Masia, que ens van fer sentir molt còmodes en tot moment i ens van facilitar molt les coses.
S’atansava el gran dia, i els nervis cada vegada estaven més a flor de pell. Ens havíem d’afanyar a acabar a temps tots els preparatius. “Tranquils, no us preocupeu. Nosaltres ens cuidarem de tot! ”. El dia de la boda, aquestes paraules, que tant ens havien repetit, van cobrar sentit més que mai, perquè realment va ser així. Aquell dia només ens vam dedicar a gaudir de la nostra festa amb els nostres familiars i amics. Elles i el seu equip se’n van encarregar de tot. I tot va sortir a la perfecció, tal com havíem planificat. No va faltar-hi cap detall.
Un dinar excel·lent, i el demés, només calia veure els rostres dels nostres convidats irradiant alegria i felicitat per tots els costats. Què més es pot demanar?
Els petits moments són els que fan gran la vida i aquesta celebració no hauria estat tan especial, única i inoblidable sense la seva ajuda. Moltíssimes gràcies per la feina ben feta!
Si s’atorguessin els premis Oscar a la feina ben feta, la vostra seria la més nominada. Enhorabona!

Marc
22 Julio de 2023 6:36

Ens vam casar el 1 de Juliol de 2023 i podem dir que va ser tot excelent. El tracte que ens van donar va ser molt familiar i molt proper i tot va sortir de 10 per que son uns grans professionals. Agraim moltissim la vostra ajuda i la vostra feina en especial a la Eli, la Gemma i el Josep. El catering es-pec-ta-cu-lar! I el DJ ens va fer passar una nit de festa major brutal! Gracies! Gracies! Gracies!

Lorena
20 Junio de 2023 16:05

Enamorada del lugar! Me casé hace poco y tengo que decir que súper bien todo, Gemma y Eli súper atentas y amables Te van ayudando y guiando en todo. El día de la boda solo tiene que ir y disfrutar tu día.

La comida y el aperitivo súper bueno, los del catering súper atentos, Nathaly un amor. Me he quedado con este bello lugar plasmado en el corazón. Sin duda volvería a casarme ahí.

jose
18 Junio de 2023 16:22

Va ploure al aperitiu, crec que el lloc no te un plan b a la altura de un casament, refrescos de 2l durant la boda i barra lliure, no u e vist mai a cap altre lloc, increible, catering molt molt just pel preu que van pagar els nuvis.

Olga
23 Mayo de 2023 16:38

La nostra filla es va casar dissabte dia 3 de juny. Va estar fantàstic, malgrat la pluja a l’hora de l’aperitiu, els espais verds, el gran i acollidor sala-menjador, i sobretot l’atenció del personal del càtering i de la Masia va ser fantàstic. Gràcies Gemma i Elisabet.

Mari
30 Enero de 2023 6:06

El día 3 de Septiembre de 2022, celebramos la boda de mi hija Gemma con Samuel. Una ceremonia preciosa en un paraje precioso, en plena naturaleza y a la vez sofisticado. Todo muy bien organizado por Gemma y Eli, con mucho cariño y profesionalidad. Quedamos muy satisfechos tanto por el lugar como por el trabajo de estas profesionales. Y las sorpresas que realizamos a la pareja salieron bien gracias en parte a ellas. Recomiendo tanto el lugar como a las personas que llevan el, peso del estrés de la preparación de un evento de esta magnitud. Gracias Gemma y Eli.

Mònica
14 Enero de 2023 22:16

Espectacular!
Ens vam casar el passat 22-10-2022 i va ser increïble. Vam decidir celebrar-ho aquí per l'atenció i la passió per la seva feina que demostraven desde el primer moment tot l'equip de la Masia Farré. Són molt propers i professionals i et fan sentir com a casa. T'ajuden en tot moment i et posen les coses fàcils.
La masia i el seu entorn és immillorable, tot està molt ben cuidat.
Tornaríem a repetir sens dubte.
Mil gràcies per fer el nostre somni realitat, en especial a la Gemma, el Josep i l'Eli! Només tenim paraules d'agraïment. Una abraçada!

JOSEP
18 Diciembre de 2022 19:03

Espacio magnífico y amplio para celebraciones. Aperitivo surtido y de calidad con barra libre. Comida cuidada y excelente. Muy recomendable.

Laura
29 Noviembre de 2022 22:15

Hemos tardado en escribir esta reseña por la resaca emocional que vivimos el día de nuestra boda. La Masia es preciosa y el ambiente es de cuento. Desde el primer día Gemma y Eli se mostraron próximas y totalmente disponibles. No dudéis en preguntar cualquier inquietud y proponerles la boda que tengáis en la cabeza, seguro que se ponen manos a la obra. El mismo día lo tuvieron todo bajo control y resolvieron cualquier imprevisto que surgió, sin tenernos que preocupar de nada. Nos dijeron, dejad que os llevemos y disfrutad, y así lo hicimos. Además, pudimos quedarnos a dormir ese día con algunos amigos que nos acompañaron, y al día siguiente allí estaban con una sonrisa para ofrecernos un baño en la piscina y cualquier cosa que necesitemos. Recomendamos 100% el lugar, todavía nos emocionamos al pensar en ese día, fuimos muy felices.

MAYKA
28 Septiembre de 2022 19:15

Un lugar mágico para celebrar un evento, todo cuidado al detalle y el personal encantador. Preciosa experiencia

Carla
28 Agosto de 2022 7:20

Un lloc meravellós per fer un event, súper bonic i especial. La Gemma i l’Elisabet són un amor i t’ajuden en tot. Repetiríem amb els ulls clucs

user
20 Agosto de 2022 21:00

Des del momento en que pisamos Masia Farre supimos que ese era el sitio donde queríamos celebrar nuestra boda. Es un lugar con un encanto especial, cuidado hasta el más mínimo detalle y con muchos escenarios posibles donde llevar a cabo el gran día. El equipo humano formado por Eli, Gemma y Josep es inmejorable. Te asesoran, ayudan y están al pie del cañón para que todo salga tal y como te has imaginado. Siempre tuvimos un sí por respuesta a todas nuestras propuestas e inquietudes. Sin duda, recomendable al 100%.

Xavi
08 Agosto de 2022 20:59

Tornaríem a repetir una vegada i una altra, La Gemma i L'Elisabet son uns amors i Masia Farré es un entorn únic, màgic, insuperable. Son unes profesionals com l'alçada d'un campanar. Esperem amb ganes que arribi l'hora de fer el bateig o les bodes de plata ️

Marina
05 Agosto de 2022 15:25

Si buscas un sitio especial, con encanto, magia… Sin duda Masia Farré es vuestro sitio, solo verla sabíamos que era nuestro lugar para celebrar nuestra boda, desde el primer minuto tanto Gemma cómo Eli nos hicieron sentir en casa, siempre dispuestas a todo para que el día de la boda salga todo de 10, a nuestro gusto…. No podemos estar más felices de haber celebrado nuestro día allí, nuestros familiares y amigos quedaron fascinados con el lugar, tiene una magia especial!
Sin duda Masia Farré siempre será un lugar muy especial para nosotros ️

Anna
23 Julio de 2022 17:53

Va ser una nit tant màgica, repetirem una i altra vegada masia farré.
La Gemma i la Elisabet són un encant, el tracte es molt proper, i es bolquen al 1000% en la boda, pensant en cada detall.
L'espai és espectacular, va ser tot perfecte.
Noies, fins aviat, esperem que totes les pròximes bodes d'amics siguin aquí

josep
23 Junio de 2022 17:23

No coneixia el lloc i em va sorprendre a MOLT MOLT maco! El tracte dels amos de la finca va ser impecable! Nosaltres vam anar com a proveïdors en un casament i ens van tractar de maravella! Un espai molt obert i amb una posta de sol impressionant! Amb moltes ganes de tornar a repetir casament aquí!

David
16 Mayo de 2022 14:52

Ha sido un placer pasar el fin de semana en esta casa rural. El sitio es precioso y sobre todo quiero destacar lo bien que se ha portado la gente de la casa con nosotros. Son unas personas encantadoras que han hecho nuestra estancia más agradable todavía. Muchas ganas de repetir.

Tania
03 Enero de 2022 20:24

Un dia ESPECTACULAR! Ens vam casar el passat 11 de setembre i no tinc paraules per descriure-ho! Gemma, Eli i Josep MOLTES GRÀCIES PER TOT! Vam passar un dia molt bonic i molt especial acompanyats de familia i amics, gràcies per posar-nos-ho tot tant fàcil i per ajudar-nos a cuidar tant tots els detalls. Teniu un espai fantàstic i molt ben cuidat! Es nota que hi poseu el cor. Felicitats per la feina ben feta i ànims per seguir endavant!
Una abraçada família! I fins aviat que ja tinc ganes de tornar!
100% recomanable

Agregar una opinion