ESPANAINF.COM

Masia Parcerisas - Turisme rural i esdeveniments, Barcelona

Direccion Paratge del Racó, 14, Barcelona
Horas 10:00-20:00
Sitio web www.masiaparcerisas.com
Categories Salón de bodas, Casa rural, Organizador de eventos, Organizador de bodas
Clasificacion 5 10 opiniones
Empresas similares cercanas
W Barcelona — Plaça Rosa Del Vents 1, Final, Pg. de Joan de Borbó, Barcelona
Casa Gumira — Montmajor, Barcelona
Torre dels Lleons o Castell de Picalquers — Plaça Doña Carolina, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Can Solà — Veïnat de Can Bells, 1, bústia, 76, Vilobí d'Onyar

Masia Parcerisas - Turisme rural i esdeveniments opiniones

10
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cristian
14 Septiembre de 2023 16:11

Muy bonito y acogedor centro de eventos. Fuimos invitados a una boda y lo disfrutamos mucho, grandes opciones de comida, bebida y entretenimiento.

Anna
22 Julio de 2023 5:53

Vam estar 2 nits, les dues famílies per celebrar el casament de la Júlia i en Gerard. Un lloc preciós i molt cuidat. De la mà de la Lola i la Chiara tot apunt sempre. L'organització de la festa, els tempos amb la Chiara (@chiara weding). Amb bonics detalls com les flors posades per la Lola (Flors Rosa d'Abril Manresa) que van guarnir la casa i i els indrets, i mil i un detalls que van fer encara mes especial aquest dia. Gràcies Lola i Chiara sou el tàndem perfecte! Tornarem!

Aina
23 Junio de 2023 14:41

Molt contents des del principi amb la Masia i sobretot amb la Carla i la Lola. La Masia és espectacular i plena de racons on fan que el casament pugui anar canviant d'escenaris al llarg de tot el dia i el fa més màgic. Molt agraïts sobretot amb la Lola, una professional de 10, ens ha acompanyat en cada moment amb tots els preparatius i el dia de la boda va donar un 300%. Ho recomanariem al 100% i repetiriem mil i una vegades. Molt feliços!

Aina i Josep

GRISELDA
16 Abril de 2023 2:17

Lloc espectacular per organitzar un casament. Professionals que t' assessoren en tot moment per les teves necessitats, respectant els teus gustos i ritmes. Hem tengut el casament dels nostres somnis. Gràcies per fer- ho possible!

Albert
17 Octubre de 2022 15:59

He visitat el lloc com a convidat a casament i amb estada a la casa rural.
La casa es preciosa, plena de detalls, i en un entorn molt tranquil.
El personal es molt amable i ho hem trobat tot molt net.

David
02 Octubre de 2022 17:33

És una masia impressionant! L'he conegut en el casament d'uns amics i trobo que està molt ben cuidada i decorada, no només en l'exterior, si no també en totes les zones interiors (fins i tot tenen un molí original!). Totes les habitacions són amplies i els llits molt còmodes. Amb unes vistes espectaculars, especialment en la zona de la cerimònia i des de la terrassa amb voltes. Molt ben ubicada, amb un accés ben indicat i ràpid des de la C-25.
Sense dubte hi tornarem per fer-hi una estada de turisme rural!

Antonia
14 Diciembre de 2021 22:57

Una Masia impresionante, hemos estado 9 personas, todo muy bien y un entorno precioso.volveremos

Adrià
04 Mayo de 2019 15:14

En aquesta masia ens hi vam casar. IMPRESSIONANT. L'entorn, l'edific i els propietaris. Un lloc preciós i que es mereix les més importants celebracions. Un 10. Ah! I els propietaris millors!

Layla
05 Enero de 2019 10:11

Preciós indret per fer celebracions. La masia té espais encantadors envoltada enmig de la natura. Els propietaris són molt amables. El tracte és excel.lent.

D DR
21 Diciembre de 2018 4:39

Una masia estupenda donde se puede hacer turismo rural y celebraciones entre otras cosas como La boda de nuestros amigos Mari y Raul a la que asistimos ayer. Todo genial!

Agregar una opinion